Kızlarr .. Eşim hem küfür etti hem boğazımı sıktı !!

Çok güzel bir fikir olsa da elini kana bulamaya değmez.🤣
Konu sahibi darp raporu alın,çünkü hep devamı olur.Yaptığına da bir kılıf uydurur.Senin yüzünden diyerek.Hasta eder insanı böyle tipler.
Yapmasın tabi ki ( adamın rızası dahilinde halen yapılabilir gbi geliyo🫣)
Off ya cok üzülüyorum böyle konuları okuyunca

Merhaba kızlar.. 3 senedir evliyiz 5 aylık kızımız var ve severek evlendik.. Kızım gece hiç uyumadı ve sabaha kadar onunla ilgilendim.. eşim de sabah 8 gibi uyandı.. Uykusuz kalınca ben agresif oluyorum malesef birde reglim onunda agresifliği vardı üzerimde .. Eşime bebekle biraz ilgilenmesini 1 2 saat uyuduktan sonra temizlik yapacagimi söyledim.. Kızımızla ilgilendi fakat uyuyacağım için demediğini bırakmadı bana .. bende bana karşı bu kadar konusacagini sana haksızlık yapanlara yok sayanlara konuşsana dedim.. Baktım küfürler etmeye başladı boğazımı sıktı.. Aileme söylemeli miyim ? Ne yapabilirim.. bu zamana kadar böyle bir durum yaşamadık asla .. Çok şaşırdım ve çok korktum ..

Karakola git, darp raporu al. Evde de sanki hiçbir şey olmamış gibi davran. Ne yapacağını şaşırsın.

Çok şaşırıp, korksan ilk işin ailene, arkadaşına koşmak olurdu. Demek boşanmayacaksın. Bari git gözünü korkut kocanın.

Hayır kaçarak evlendik.. o yüzden aileme söylesem sen istedin diyecekler ne alaka 4 5 aylik bebek babasına düşkün olsa ne olur olmasa ne olur
Böyle konularda forumda hemcinslerimiz bosanaamam bebegim cok düşkün gbi seyler söylüyorda ondan öyle demiş arkadas.. ama aileniz sen istedin diyip dayak yemenize dahada ilerisi ölmenize göz yumar mı? Yoksa iki laf söyledikten snra kocanızın hakkından gelip arkanızda durur mu? Önemli olan bu

Darp raporu alın.
Ayrıca eşinizin kendi meselelerini zamanı geldiğinde kullanmak üzere biriktirmeyin. Laf soktunuz da ne oldu,anladı mı eşiniz kendisini yok sayanları? Veya gidip hesap sordu mu? Sizi haklı buldu mu? Bir moka yaramayacak,ayrıca sizi asla ilgilendirmeyen şeyleri misilleme amaçlı kullanmayın. Tepki göstermeniz gereken anda hemen gösterin ki işe yarasın.

Merhaba kızlar.. 3 senedir evliyiz 5 aylık kızımız var ve severek evlendik.. Kızım gece hiç uyumadı ve sabaha kadar onunla ilgilendim.. eşim de sabah 8 gibi uyandı.. Uykusuz kalınca ben agresif oluyorum malesef birde reglim onunda agresifliği vardı üzerimde .. Eşime bebekle biraz ilgilenmesini 1 2 saat uyuduktan sonra temizlik yapacagimi söyledim.. Kızımızla ilgilendi fakat uyuyacağım için demediğini bırakmadı bana .. bende bana karşı bu kadar konusacagini sana haksızlık yapanlara yok sayanlara konuşsana dedim.. Baktım küfürler etmeye başladı boğazımı sıktı.. Aileme söylemeli miyim ? Ne yapabilirim.. bu zamana kadar böyle bir durum yaşamadık asla .. Çok şaşırdım ve çok korktum ..
Demesı kolay ama yapması zor olan seyı yapıcaksın, boyle birine boyun egmemelısın

Damarına zıçalar onun!!
Konu sahibinin de böyle düşüneceğini bilerek yazdım aslında kendisi de ben suçluyum böyle dedim ondan oldu diye düşünüp verilen tepkiyi normal karşılayacak duruma gelebilir ama verilen tepki asla normal değil yani en fazla tartışır giderdi de biraz olsa normal karşılardık onu yazmak istedim

Siz ne yapmak istiyorsunuz öncelikle bunun kararını verin. Boşanmayacaksanız ailenize söylemenizin bir yararı olmaz aksine daha çok ortalık karışır. Boşanacaksanız da gidip hemen darp raporu alın

Konu sahibinin de böyle düşüneceğini bilerek yazdım aslında kendisi de ben suçluyum böyle dedim ondan oldu diye düşünüp verilen tepkiyi normal karşılayacak duruma gelebilir ama verilen tepki asla normal değil yani en fazla tartışır giderdi de biraz olsa normal karşılardık onu yazmak istedim
Yazımdaki ünlemim size değil zaten yanlıs anlasılmasın kocasına.. ben sizi anladım zaten..

Sabaha kadar camış gibi yatmış,uyumuş.2 saat karısının uyuması gözüne batmış.
Çünkü cocugu ceyiziyle berabrr getirdi konu sahibi. Herkes cocuguna nasil bakiyosa konu sahibide oyle bakmali, uykusuz kalmali, 1 saat uyuma hakki yok
Benim beynim duruyo ki böyle konularda.. çok şddet yanlısı biri oluyorum.. benim yorumları görmezden gel konu sahibi
Boyle konularda bende kısasçıyım. El yumrugu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanırmış. Ayni seyi yasayacak, ayni duyguyu hissedecek, bakalim nasil oluyormuş

Hayır kaçarak evlendik.. o yüzden aileme söylesem sen istedin diyecekler ne alaka 4 5 aylik bebek babasına düşkün olsa ne olur olmasa ne olur
Yaşınız kaç? Kaçma nedeniniz ne? Eğer bebek huzursuzken o dana gibi yatıyorsa gidin tepesinde bakın bebeğe. O da uyumasın, uyutmayın. O zaman anlar sizi. Gerçi anlasa ne olacak? Adam boğazınıza yapışmış. Ötesi var mı?

Çünkü cocugu ceyiziyle berabrr getirdi konu sahibi. Herkes cocuguna nasil bakiyosa konu sahibide oyle bakmali, uykusuz kalmali, 1 saat uyuma hakki yok

Boyle konularda bende kısasçıyım. El yumrugu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanırmış. Ayni seyi yasayacak, ayni duyguyu hissedecek, bakalim nasil oluyormuş
Off ne güzel sözmüş el yumrugu yemeyenin kendininkini balyoz sanması😍 Hergün yeni bir bilgi tadındasın 🤩

İnşallah kaçtığın adam zengin biridir.

Ben de 3 aylık evliyken böyle bir olaya maruz kalmıştım. Kendisi havacılık sektöründe olduğu için siciline işlenmesin diye darp raporu almadım. Bunun tekrarı olabilir. İyi düşünün. Normalde nasıl bir yapısı var öfke kontrolü sorunu var gibi ..
Yorumunuz baştan sona çelişik. Tekrarı olabilir diyorsunuz,bunu biliyor ve sırf eşinizi düşündüğünüz için darp raporu almıyorsunuz. Hiç anlayamayacağım bu fikri.

Off ne güzel sözmüş el yumrugu yemeyenin kendininkini balyoz sanması😍 Hergün yeni bir bilgi tadındasın 🤩

Iki kelimeyi yanyana getirip cumle kurarak tartisacak kapasiteye sahip olmayan bir insanin fiziksel güç üstünlüğünü kullanarak karsisindakini susturmaya calismasindan igreniyorum. Karsisindaki guclu, kuvvetli bir erkek olsaydı bogazini sıkabilir miydi? Yapamazdi. Sadece Karisina karsi horoz gibi diklenir. Bana yine sinir bastı

Yorumunuz baştan sona çelişik. Tekrarı olabilir diyorsunuz,bunu biliyor ve sırf eşinizi düşündüğünüz için darp raporu almıyorsunuz. Hiç anlayamayacağım bu fikri.
Fedakar eş işte. Onun sicili bozulmasın derken kendi ruh ve beden saglıgını hiçe saymış

Back
X