kızlarr fikirlerinize ihtiyacım varr :( evliliğimm çıkmazda :((

bennurxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
49
0
96
arkadaşlar günaydın.uzatmadan konuya gireyim.ben 30; eşim 36 yaşında severek evlendik ve 4.5 yıllık evliyizz. eşim benimle çok ilgilenir saygılıdır.sevgi dolu hep beni hiç üzmedi üstüme titrer bana düşkündür yani sevgisinden eminim .sorun şu ki arkadaşlar bizim hiç cinselliğimiz yok.haliyle bebiş te yok.evlililğimizin ilk yıllarında da öyle hararetli değildi ve yıllar geçtikçe iyice azaldı son 3 yıldır toplasan 4-5 kere olmuştur.onunda çoğu yarım kalıyo. tedavi gördü halada görüyo.ilk yıllar umursamadı bende üstüne gitmek istemedim.sonuçta erkeklik gururu üzülmesin dedim.son 1 yıldır tedavi görüyo ama bi sonuç yok.velhasıl ben şuanda onu sadece insan olarak seviyorum.diğer duygularımı yitirdim malesef.veee böyle bi evlilik nereye kadar gider bilmiyorum.onun içinde çok üzülüyorum.bu sorun yüzünden psikolojim bozuldu.kadınlığımı unuttum.böyle bi hayat yaşamak istemiyorum.haksızlık diye düşünüyorum.ama ayrılırsam ona da haksızlık olur mu diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim.kızlar allah aşkına bişiy diyin çokk üzgünümm çokkkk

geçen gün konuşmak istedim.bana dediği şuu:haa demek ki benim başıma bişiy gelse felç olsam beni bırakıp gidiceksin demek ki dedi.mahvoldum.kendimi çok kötü hissettim.kızlarr kim haklıı???

allah yardımcın olsun zor bir durum ama düzelir belki zamanla, ortada bir hastalık varmı acaba yoksa psikolojik mi ? yazık allah onunda yardımcısı olsun, hırçınlığı kendine dir bence kendi üzerine alınma , gerçekten zor bir durum bence yazık düşünsene sevdiği karısını mutlu edemediğini düşünüyordur eksik hissediyordur kendini, allah korusun kadınlar da da ameliyat oluyor yada kanser sonrası felan alındığı zaman organ eli yüreğinde yaşar kadın ya giderse diye o da öyledir, eger seviyorsanız birbirinizi hayatında başkası felan da yoksa ayrılmayın tedaviye devam edin yada sen gizlice yemeğine koy ilacını , ama çok zordur heralde rabbim yardımcın olsun ...

onu yalnız bırakmadım zaten hep desdek oldum.ama bende bi noktada tıkanıyorum.allah düşmanımın başına vermesin.başka kadın olmadığına emin.yemeğine bişiy koymama gerek yok canım dr 100 viyagra verdi onda bile tık yok

Evet bu ciddi bir problem

Ama esin sorununu kabul edip tedavi gormus ,
demek ki o da cozmek istemis ...

Bazi erkekler sorunu kabul bile etmiyor ..

O nedenle ben hem esine, hem sana hak verdim.
Sen de kendi acindan haklisin
Ozel degilse sorunu soyleyebilir misin?

össlemm güzelim zaten ilk evlendiğimizdede düzenli değildi yani açıkça şöyle diyim evlendiğimiz ay bile anca haftada bir falan oluyodu.tabi benimde daha önce cinsel hayatım olmadığı için normal sanıyordum sonra araştırdım biraz .öyle değilmiş.işte sonra zamanla iyice azaldı son 3 yıldır yok denecek durumdaa ( tamam bende o işin delisi değilim amaa böyle evlilik olur muu?kardeş gibi yatıp kalkıyoruzz(

Kırılma bu söyleyeceklerime lütfen ama eşin haksız değil. Onun yerinde sende olabilirdin. Hepimiz insanız her an başımıza bişey gelebilir kendimizden bişeyler kaybedebiliriz. O zaman bize de biri ben böyle sevmedim bırakıyorum dese ne kadar üzülürüz düşünsene. Ne kadar ağır olduğunu bi düşün. Birine eş olmuşsan her durumda yanında olmalısın bence evlilik böyle anlamlı bence eşin çevredeki diğer insanlardan farkı da bu noktada ortaya çıkar. Tabi bunlar benim fikirlerim.Şu an yapacağın bir fedakarlık ilerde sana kat kat dönebilir bunu sakin aklından çıkarma bence

cudanaa
güzelim sorun: isteksizlik ve sertleşme sorunu
anacım zaten baştan oda kabullenmedii işte o açıdan da çok kızıyorum ona gitcem gitcem diye diye yıllar geçti.tamam şimdi hatasını anladı tedavi görüyo ama bi sonuç yok.ve işin kötüsüü kayınvaldemlerde öğrebdi geçen hafta sorunuu(

tabikii çok doğru düşünüyosun sende bende onun durumuna çok üzülüyorum hastalık bu herkesin başına gelebilir.sorun şu ki biz bunu aşamıyoruz.aşamadıkça kendimizi ve evliliğimizi yıpratıyoruzz(

Bende evliliğimde cinsellik yönünden sorunlar yaşamıştım.
Senin eşin gibiydi eşim, ama farkı sorununu kabul edip, tedaviye bile yaşanmaması.
Eşini takdir ettim açıkcası, tedavi görmeyi kabul etmiş olduğu için ama
vicdan yapıyor olmasını hiç tasvip etmedim.
Senden kaynaklı bir sorun olsaydı, bu kadar sabredeceğini hiç zannetmiyorum.

Eşini karşına al ve ondan beklentilerinin neler olduğunu açıkca söyle.
Tedavinin de neden hala işe yaramadığını araştırın.
Olmadı doktorunuzu, tedavinizi değiştirin.

Birde eşin ılımlı yaklaşıyorsa isteklerin konusunda, çaba gösteriyorsa,
birbirinize bir süre daha destek olun.
Ama bunu da ona belirtin.

Çünkü bu konu sdc erkekler için değil, kadınlar içinde çok önemli.

kızlar inanın çocuğum olsa hani yaşım 40 falan olsa amannn diyicem takmıycam .ama daha çok gencizz .ve bebiş te yok.o yüzden büyük bi sorun gibi geliyo bana.gece başımı yastığa koyduğumda çok sorguladım kendimi acaba ben mi büyütüyorum diye ama 3-5 değil kocaa 3 yılll geçtiii.önceside düzenli değildi zaten.

Siz haklısnız ama ayrılmayı düşünmek haksızlık, çünkü size değer veren bir eşiniz varmış..
Sizi hiç önemsemese hep mutsuz etse falan anlarım ama durum böyle değil.
Ne alakaymış felçlikle..yani öyle bir durum olsa kimse ses etmez ama bu durumla kıyaslanmaz, çok saçmalamış orada eşiniz.

Tedavi yanıt vermiyor mu?

defalarca konuştum son 1 yıldır dr gitmeye ikna oldu.hatta cuma günü bu cinsellikle ilgilene psikologlar varmış randevu aldık.gerçi ben böyle bişey olduğunu sanmıyorum çünkü evliliğimin başındada nadir oluyodu.

işte beni de yıkan bu oldu bu çok başka hassas bi konu .başka bişeyle kıyaslanamaz .aslında zaten şuan beni anlamasını beklemiyorum umarım zamanla anlar.yok canım yok aynıı (

Açıkcası uzun süredir sabretmişsiniz anlayış göstermişsiniz ve yaşınızın genç olduğunu söylüyorsunuz. neden ayrılmayı düşünmeniz haksızlık olsun anlamıyorum. İnsan yeri geldiğinde kendi hayatını düşünmek zorunda. Mutlu evliliğin başlangıcı mutlu cinsel yaşamdır sanırım buna kimse itiraz edemez. Ve eğer bir yerde tıkanıyorsa sorun var demektir. Ve siz yılarca bu soruna göğüs gerecek ve belki de sırf bu yuzden çocuk sahibi olamayacaksınız. Siz bu kadar düşünüp kafaya takarken belki de sorun sadece "kimyadır" bunu hiç düşündünüz mü? "Ten uyumu" diye bir şey var, bir birini deli gibi seven çiftler arasında bile cinsellik yoktur çünkü ten uyuuşmazlığı vardır. ister istemez vücut dilleri karşıdaki vücudu istemez ve buna yapabilecek hiçbirşeyiniz yok maalesef. Ne kadar tedavi olunursa olunsun çözümsüzdür. Baştan beri sorun olması da acaba sizde ten uyuşmazlığı var mı sorusunu getiriyor aklıma. Arkadaşım belki acımasızca olacak ama kendini de düşünmelisin eğer böyle bir sorun varsa -ki daha farklı doktorlara da birlikte gidin görünün derim- belki de ayrılmanı ikiiniz için de daha hayırlı olacaktır henüz gençken bu tip sorunların üstesinde gelinebilir..

gerçekten çıkmaz bi durum.. ama eşinle mutluysan kesinlikle ayrılığı düşünme. elbet bir çözüm bulunur sen sabret..

yok acımasızca değill. zaten 2 seçenek var önümde sanırım ya ayrılıp kendime yeni bi hayat kurucam yada ömür boyu kardeş olucaz bebek te olmıycak daha önce hiç ten uyumunu araştırmamıştım. bu kadar önemli mi gerçekten .araştırıcam bugün sağollll.

benimle aynı durumda olanlar var mı ve çözümü nasıl buldular okuyup geçmeyin kızlarrr yorum ve fikirlerinize ihtiyacım varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…