Kırılma bu söyleyeceklerime lütfen ama eşin haksız değil. Onun yerinde sende olabilirdin. Hepimiz insanız her an başımıza bişey gelebilir kendimizden bişeyler kaybedebiliriz. O zaman bize de biri ben böyle sevmedim bırakıyorum dese ne kadar üzülürüz düşünsene. Ne kadar ağır olduğunu bi düşün. Birine eş olmuşsan her durumda yanında olmalısın bence evlilik böyle anlamlı bence eşin çevredeki diğer insanlardan farkı da bu noktada ortaya çıkar. Tabi bunlar benim fikirlerim.Şu an yapacağın bir fedakarlık ilerde sana kat kat dönebilir bunu sakin aklından çıkarma bence
tabikii çok doğru düşünüyosun sende bende onun durumuna çok üzülüyorum hastalık bu herkesin başına gelebilir.sorun şu ki biz bunu aşamıyoruz.aşamadıkça kendimizi ve evliliğimizi yıpratıyoruzz(
Bende evliliğimde cinsellik yönünden sorunlar yaşamıştım.
Senin eşin gibiydi eşim, ama farkı sorununu kabul edip, tedaviye bile yaşanmaması.
Eşini takdir ettim açıkcası, tedavi görmeyi kabul etmiş olduğu için ama
vicdan yapıyor olmasını hiç tasvip etmedim.
Senden kaynaklı bir sorun olsaydı, bu kadar sabredeceğini hiç zannetmiyorum.
Eşini karşına al ve ondan beklentilerinin neler olduğunu açıkca söyle.
Tedavinin de neden hala işe yaramadığını araştırın.
Olmadı doktorunuzu, tedavinizi değiştirin.
Birde eşin ılımlı yaklaşıyorsa isteklerin konusunda, çaba gösteriyorsa,
birbirinize bir süre daha destek olun.
Ama bunu da ona belirtin.
Çünkü bu konu sdc erkekler için değil, kadınlar içinde çok önemli.
Siz haklısnız ama ayrılmayı düşünmek haksızlık, çünkü size değer veren bir eşiniz varmış..
Sizi hiç önemsemese hep mutsuz etse falan anlarım ama durum böyle değil.
Ne alakaymış felçlikle..yani öyle bir durum olsa kimse ses etmez ama bu durumla kıyaslanmaz, çok saçmalamış orada eşiniz.
Tedavi yanıt vermiyor mu?
Açıkcası uzun süredir sabretmişsiniz anlayış göstermişsiniz ve yaşınızın genç olduğunu söylüyorsunuz. neden ayrılmayı düşünmeniz haksızlık olsun anlamıyorum. İnsan yeri geldiğinde kendi hayatını düşünmek zorunda. Mutlu evliliğin başlangıcı mutlu cinsel yaşamdır sanırım buna kimse itiraz edemez. Ve eğer bir yerde tıkanıyorsa sorun var demektir. Ve siz yılarca bu soruna göğüs gerecek ve belki de sırf bu yuzden çocuk sahibi olamayacaksınız. Siz bu kadar düşünüp kafaya takarken belki de sorun sadece "kimyadır" bunu hiç düşündünüz mü? "Ten uyumu" diye bir şey var, bir birini deli gibi seven çiftler arasında bile cinsellik yoktur çünkü ten uyuuşmazlığı vardır. ister istemez vücut dilleri karşıdaki vücudu istemez ve buna yapabilecek hiçbirşeyiniz yok maalesef. Ne kadar tedavi olunursa olunsun çözümsüzdür. Baştan beri sorun olması da acaba sizde ten uyuşmazlığı var mı sorusunu getiriyor aklıma. Arkadaşım belki acımasızca olacak ama kendini de düşünmelisin eğer böyle bir sorun varsa -ki daha farklı doktorlara da birlikte gidin görünün derim- belki de ayrılmanı ikiiniz için de daha hayırlı olacaktır henüz gençken bu tip sorunların üstesinde gelinebilir..
gerçekten çıkmaz bi durum.. ama eşinle mutluysan kesinlikle ayrılığı düşünme. elbet bir çözüm bulunur sen sabret..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?