kızlarr fikirlerinize ihtiyacım varr :( evliliğimm çıkmazda :((

Yalnızca bu mevzudan ötürü evlilik bitirilmez bence, neticede yasam tek bir nokta üzerinde ilerlemiyor,
eşiniz ; insan olarak çok iyi biri, eşine değer veriyor...insan olarak onu sevebiliyorsunuz,
tam tersi bi durum söz konusu olsa; adamda her türlü ahlaksızlık olsa fakat özel yaşantınız süper gitse sırf bu sebepten çekilmez bir adamla evliliği sürdürebilir miydiniz?
Gerekli tedavilere başvurmayı da reddetmiyor, çözüme gitmeden bırakmayın evliliğinizi ve eşinizi lütfen...

tabikii senin dediğin şartlarda da sürmez . öyle olmasını da istemem tabiki herşey cinsellik değil.bende bu işin delisi biri değilim ama biz ev arkadaşı gibi olduk kardeş gibi aynı evde yaşıyoruz. genciz ve bebiş te yok.evet insan olarak seviyorum.ama diğer duygularım bitti.ben 3 yıldır mücadele ediyorum zaten .ama o son 1 yıldır aklı başına geldi.tabi inşallah düzelir herşeyyy.haklısın yaşam tek bi noktada ilerlemiyo ilerlemesi için bi çok unsurun düzgün gitmesi lazım.

Canım ben seni eleştirmek babında yazmadım sakın yanlış anlama, kendi düşüncelerimi belirttim sadece...
Çözüm yolu bulacaksınız ınsaallah, bebeği eşin de ister muhakkak....zaten bebişler olursa siz isteseniz de çok sık fırsat olmayabiliyor

size felç geçirsem bırakıp gideceksin demek demiş
ama şimdi felç filan değil sizde bunu hatırlatın
evet evlilik sırf cinsellik değil ama olmazsa olmazıdır

yok arkadaşım yok yanlış anlamadım.tabi eleştirebilirsin de açığım herşeye:) inşallahhh inşallahhhh tek isteğim bu inan.diğer sorunlarda var önemli onun ailesiyle ilgili inan onları takmıyorum bile artık.tek düzelsin bu durum

cok haklısınız kardesım gercekten evlılıgın bellı baslı parcaları var ve bunlardan en onemlısı de cınsellık esınız tedavıye gecte olsa baslamıs ama cevap alamıyoruz dıyorsun o zaman doktor degıstırmelısınız belkı dıger yandan bebek yasınız da gelmıs bence gecmek uzere bırde bu tarz sorunlarda rabbım esırgesın sasırtmasın kımseyı ama bayanlar esınden bulamadıgını dısarda bulup aldatmaya meyıllenebılıyor ben etrafımda gordum sakın sakın benı yanlıs anlamayın sız de boyle yaparsınız yapıyorsunuz falan demıyorum ama hanı nasıl erkek yapıyorsa yapan bayanlarda var rabbım gostermesın cok berbat bır durum ve evlılıgınız bu duruma canak tutuyor sızın dogal olarak cınsel ıhtıyaclarınız da mevcut bunlar ayıp degıl helalınden karsılamak ıcın rabbımız evlılık denen durumu bahsetmıs bıze kısacası demek ıstedıgım esınıze elbette destek olun tedavıye gerekırse psıkolojık yonden de bakılsın tez zamanda sonuclar nasıl alınmıs neler yasanmıs arastırın ınterneyden allah yardımcınız olsun bu arada esınızın duygu somurusu yapması cok yersız elbette bır kaza vs gecırse bu sebebten onu terk edecek degılsınız fakat kendısınde sorun olmasaydı da sızde olsaydı o bu kadar sabredeck mıydı acaba hıc sanmıyorum bu aralar olayı daha sık gundeme getırın ve cozume ulastırın ınsallah rabbım yardımcınız olsun

size felç geçirsem bırakıp gideceksin demek demiş
ama şimdi felç filan değil sizde bunu hatırlatın
evet evlilik sırf cinsellik değil ama olmazsa olmazıdır

zaten o cümleyi söylediğinde ağzın dilim bağlandı yıkıldım hiç bişey söyliyemedim evet güzelim haklısın bende öyle düşünüyorum dedim yaa yaşım 30 ama kadın olmayı anlayamadım bile daha

İnsallah mutlu ve güzel sonuçlanır sorunlarınız...boşanmak en son reddede basvuracaginız yöntem olsun, sizin için buna gerek kalmasın inşallah...

yok kardeşim yanlış anlamadım tabi ama dediklerin yaşamda olan şeylerr haklısın.benim çevremdede var rabbim şaşırtmasın.artık hiçbişey düşünemiyorum neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayamıyorum.çokk zorr arkadaşımmm (

Kayınvaliden de mi öğrendi sorunu, onlar ne diyor peki? Eşin için çok zor bir durum....

moralimizin bozuk olduğunu anlayınca üstelemişler neyiniz var diye oda söylemiş.ya ne desinler arkadaşım işte birbirinize destek olcaksınız gibi öğütler öğütlerr..............! tabi onlarda haklı empati yapıyorum benim oğlumun böyle bişeyi olsa bende ayrılmasını istemem.tabi psikolojik baskılar başladıı anlıycann.

evlilik için cinsellik en önemli faktörlerden birisi elbet fakat eşiniz sizin çabalarınızla tedaviye başlamış sonuç alamıyosa şayet birlikte başka bir dr. gidin psikolog ise ona gidin yani bu tedaviyi netleştirin bence mutlaka düzelecektir..
baktınız halen bir düzelme yok dr. kesin net birşey söyleyemiyor daha sonra eşinizle konuşuruz boşanma işini ona göre davranırsınız..
sonuçta bu bir hastalık bugüne kadar destekci olmuşsun birkaç ay daha yanında olup derdinize çare olacak dr. bulup birlikte ilerleyin bu yolda...
Allah bol sabır versin...

senin yerinde o olsaydı eminim yapmadıgını bırakmazdı..biraz seni anlamaya calıssa cok güzel olur .erkeklerin ihtiyacı oluyoda kadınlarn olmuyomu ..3 4 yılda 4 weya 5 kere oldu demişin :O bence o hastalıktan degil canm k bkma ilk yıllarda giriyorz demişin smdi nolduda girmek istemiyo ilşkiye ..benim başıma aynı şey gelse ben farklı bi neden ararım .. tabi bu benim fikrim ..

evet zaten eğer kabul ettiremeseydim ayrılırdım şimdiye kadar işin ciddiyetini anlayınca kabul etti tedaviyi tabi bitene kadar bekliycem destek olucamm oluyorumda zaten inşallah iyi olur herşeyy

inanın farklı bi neden aramıyorum sevgisinden çok eminim oturduk konuştuk defalarca ağladı koca adam hüngür hüngür karşımda.başka bişiy olsa anlarım.hiç olmadı değil oldu ama yeni evliyken bile çok az oluyodu yani haftada 1 falan (yeni evliyken) işte sonra sonra iyice bitti.

Biz bayanların yüreği el vermez, evlilik bu gibi şeylerle bitmemeli diye düşünüyoruz ya hani, bence de bitmemeli, insanın elinde olan bir şey değil sonuçta ama çok merak ediyorum aynı durumu bir bayan yaşadığında erkek ne yapardı? Boşver, seviyoruz ya birbirimizi yeterli der miydi? Yoksa itiyaçlarından mı dem vururdu.

Yaşadığınız zor bir şey, bu tür şeyler hakkında fazla bilgim yok, inşallah bir an önce çözülür sorun.

Son düzenleme:
eşin sorununu kabul etmiş tedavi oluyormuş ilgili biriymiş seni de seviyormuş bence eşine destek ol gerekirse başka doktorlara gidin araştırın bu işin uzmanı kişileri bulun onlara gidin mutlaka bir gelişme iyileşme olacaktır.boşanmayı asla dillendirme aksine onu sevdiğini hep ona destek olacağını söyle böylelikle onu da motive etmiş olursun açıkcası eşin tedaviye yanaşmasa sana kötü davransa olumlu yaklaşmazdım ama şu durumda olumsuz konuşamıyorum çünkü kocan senin için evliliğiniz için çabalıyor

erkeklerin büyük bir bölümü bu durumda eşlerini ya aldatırlardı yada boşanırlardı bundan adım gibi eminim
ama bu erdemli bir davranış değil biz kadınların yüreği daha güzel daha vicdanlıyız onlar gibi beyinsiz değiliz
sabredebildiğimiz yere kadar sabredeiyoruz dayanıyoruz sorun ne olursa olsun çabalıyoruz

ya peki bişey sorucm cinsel istegi arttırıcı ilaclar war eczanede onları denedinizmi . wiegra flan ..

evet kızlar o yüzden içim hiç rahat değil yüreğim elvermiyo.yapamıyorum inşallah düzelir inşallah .gerçekten kadın olmak başka böyle bişiy yaparsan o ne halde olur ? hep bunu düşünüyorum.hayırlısıı düzelir inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…