Arkadaşlar forumda daha çok yeniyim ama çok alıştım ortama,hepiniz o kadar iyisiniz ki :) Baktım kafamıza takılan herseyi soruyoruz bende sormak istedim.
Bitanemle ilk yıldönümümüze günler kaldı. Ve ben ne alacağımı hala bilmiyorum. Kendisi bana hediye aldığı zaman basite kaçan ucuza kaçan biri değildir bu yüzden bende öyle olmak istemiyorum ama ne yazıkki baba eline bakıyoruz şıp diye param olamıyor,birde ona biriktirdiğimi duysa alimallah keser paraları
Kaç gündür aklımdan çıkmıyor yemeden içmeden kesilicem bu gidişle Bugün ona niyetle çok güzel 2 adet t-shirt aldım birde Dieselden Only the Brave diye bir parfüm var hafif ferah bir koku onu aldım o t-shirtlerle ya bunu yada Perceive'yi vermeyi düşünüyorum :44: Sizce uygun mu çok hafif karşılanmak hafife almış gibi görünmek istemiyorum fikrinize muhtaçım
Önemli olan maddiyat değildir zaten düşünmüş olman yeterli.
Aldıklarında uygun bence daha fazla düşünüpte harap etme kendini canım hem ilk senenizmiş sonradan alıcak hediye bulamıyor insan her seferinde 2 3 çeşit alma derim
Bence de daha ilk seneden 2-3 hediye alma canım ilerde çok zor oluyor hediye seçmek.
Her hediyenin öncekilerden güzel olmasını istiyor insan, her özel gün için aylarca kafa
patlatmak gerekiyor. Ben de şimdiden kasımdaki yıldönümümüz için hediye arayışına girdim