Kızlarr isim önerilerinizi merak ediyorum

Manolyakokulusimit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
316
84
98
31
Kızlar selam
Rabbim nasip ederse bir sıkıntımız çıkmazsa oğlumu mayısta kucağıma alıcam rabbimin izniyle fakat her zaman her ciftin arasında olduğu gibi bizdede isim tartışmaları oluyor onun beğendiğini ben begenmiyorum benimkini o begenmiyor sizler bir oğlunuz olsa ismini ne koyardınız cok merak ediyorum düşüncelerinizi yazmanızı bekliyorum🙂🐣

Kızlar selam
Rabbim nasip ederse bir sıkıntımız çıkmazsa oğlumu mayısta kucağıma alıcam rabbimin izniyle fakat her zaman her ciftin arasında olduğu gibi bizdede isim tartışmaları oluyor onun beğendiğini ben begenmiyorum benimkini o begenmiyor sizler bir oğlunuz olsa ismini ne koyardınız cok merak ediyorum düşüncelerinizi yazmanızı bekliyorum🙂🐣
Benim oğlumun adı ömür uniseks bir isim, sağ salim kucağına alırsın inşallah 💕

Tek bir isim var aklimda, kız ya da erkek farketmez; cihan
Ama benim için hikayesi olduğundan...size öneri olarak da özgür, barış, civan, Teoman,sidar gibi şeyler onerebilirim. Bana şirin gelen isimler

Kızlar selam
Selam canım benim doğum da mayısta olucak cinsiyeti daha dün öğrendik erkek olcakmış valla ben de çok kararsız kaldım. Kız olsaydı ismi hazırdı da erkek biraz zor ya. Aklımda bikaç isim var deniz, batuhan ve can gibi. Çok kararsızım🙈

Selam canım benim doğum da mayısta olucak cinsiyeti daha dün öğrendik erkek olcakmış valla ben de çok kararsız kaldım. Kız olsaydı ismi hazırdı da erkek biraz zor ya. Aklımda bikaç isim var deniz, batuhan ve can gibi.

Selam canım benim doğum da mayısta olucak cinsiyeti daha dün öğrendik erkek olcakmış valla ben de çok kararsız kaldım. Kız olsaydı ismi hazırdı da erkek biraz zor ya. Aklımda bikaç isim var deniz, batuhan ve can gibi. Çok kararsızım🙈
Rabbim kucagina almayi nasip etsin sag salim
Evet kiz olsa daha cok secenek var erkekte okadar secenek yok olsun napalim kiz olsaydi bizimkininde ismi hazirdi nasip bu işler 🤭🐣

Cok zor bu konu ya aklinizdan gecmiyormu birseyler peki
Geçiyor ama eşimin ayrı benim ayrı :))) 2 isim de istemediğimiz için hala uzlaşamadık konu açılınca birbirimizin bulduğu isimleri reddedip konuyu kapatıyoruz tekrar:D valla çocuğa bişeyler yaptırcam ismi yok bir de erken doğum riskim var plasenta previayım. İsimsiz doğacak diye korkuyorum:D

Geçiyor ama eşimin ayrı benim ayrı :))) 2 isim de istemediğimiz için hala uzlaşamadık konu açılınca birbirimizin bulduğu isimleri reddedip konuyu kapatıyoruz tekrar:KK70: valla çocuğa bişeyler yaptırcam ismi yok bir de erken doğum riskim var plasenta previayım. İsimsiz doğacak diye korkuyorum:KK70:
Aynı problem bendede var kac aylık bebis bende plasenta previayım habire yatiyorum o yuzden dusuk riskim var diye bizde sizin gibi komuyu kapatiyoruz hemen rabbim kucagimiza almayi nasip etsin sag saglim insallah 🐣

Aynı problem bendede var kac aylık bebis bende plasenta previayım habire yatiyorum o yuzden dusuk riskim var diye bizde sizin gibi komuyu kapatiyoruz hemen rabbim kucagimiza almayi nasip etsin sag saglim insallah 🐣
Aminnnn ne çok ortak yönümüz var. Allah size de sağlıklı doğumlar nasip etsin bizim durumumuz zor gerçekten. İsim olarak aklınızda neler var?

Aminnnn ne çok ortak yönümüz var. Allah size de sağlıklı doğumlar nasip etsin bizim durumumuz zor gerçekten. İsim olarak aklınızda neler var?
Vallahi benim dusuncem doruk , alperen, sarp, çağan , ılgaz var ama esim begenmiyor onunda tek.bi istegi var sağay ismi cok sacma geliyor bari diyorum o sağayı.koyucaksa bende yanina guzel bi isim bulayim hahaha 🤭🤭

Vallahi benim dusuncem doruk , alperen, sarp, çağan , ılgaz var ama esim begenmiyor onunda tek.bi istegi var sağay ismi cok sacma geliyor bari diyorum o sağayı.koyucaksa bende yanina guzel bi isim bulayim hahaha 🤭🤭
Sağay ne demekmiş ay ilk kez duydum fena durmuyor aslında ama söylenişi zor gibi. Başka alternatifi yok mu illa Sağay mı diyor

Sağay ne demekmiş ay ilk kez duydum fena durmuyor aslında ama söylenişi zor gibi. Başka alternatifi yok mu illa Sağay mı diyor
Baska birsey istemiyor istese direk secicem ama takmış bir sağaydır gidiyor bende yanina guzel birsey buliyim diyorum evet bende ilk defa duydum bir türk beyliginjn adiymış sağay söylenisi cok zor evet ben şahsen zor söylüyorum saay diyorum😁🤭

Back
X