- Konu Sahibi Kelebegimx
-
Siz hamile mi kaldınızHikayelerimizi Kaç haftaliksiniz
Evet kuzum hamile kaldımSiz hamile mi kaldınız
Ya çok sevindim kaçıncı denemenizde pekiEvet kuzum hamile kaldım
Allah razı olsun birtanem ilk defa ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ilkde hamile kaldım Allah'ım sanada nasip etsin kuzum sendemi tedavi oluyorsunYa çok sevindim kaçıncı denemenizde peki
Daha başlamadım yarın hormon tahlili yaptircam femara kullanalım bu ay dedi doktor bakalımAllah razı olsun birtanem ilk defa ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ilkde hamile kaldım Allah'ım sanada nasip etsin kuzum sendemi tedavi oluyorsun
İnşallah güzel ve hayırlı haberler alırsın Allah'ın izniyle inşallahDaha başlamadım yarın hormon tahlili yaptircam femara kullanalım bu ay dedi doktor bakalım
İnşallah ya bir yıldır istiyorum artık görünürde bir problem yok ama yumurtalarım gelişmiyor galiba sizin bı sorununuz var mı ne kadar süredir düşünüyorsunuzİnşallah güzel ve hayırlı haberler alırsın Allah'ın izniyle inşallah
Kuzum benim ilkim kürtaj oldu 13 haftalıkken kalbi durmuştu 9 ay gecdi sorun yok dediler eşimde sıkıntı yok dedi doktor ban klomen verdi yumurtanın Büyüp büyümedigine bakabilmek için kontrole gittiğimde büyümüştü ve. Çatlatma iğnesi vuruldumİnşallah ya bir yıldır istiyorum artık görünürde bir problem yok ama yumurtalarım gelişmiyor galiba sizin bı sorununuz var mı ne kadar süredir düşünüyorsunuz
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın kaç haftalık olduKuzum benim ilkim kürtaj oldu 13 haftalıkken kalbi durmuştu 9 ay gecdi sorun yok dediler eşimde sıkıntı yok dedi doktor ban klomen verdi yumurtanın Büyüp büyümedigine bakabilmek için kontrole gittiğimde büyümüştü ve. Çatlatma iğnesi vuruldum
Kuzum daha yeni adetime 4 gün kala test yaptım 1 Aralık'ta 399 çıktıİnşallah sağlıkla kucağına alırsın kaç haftalık oldu
Kuzum daha yeni adetime 4 gün kala test yaptım 1 Aralık'ta 399 çıktı
Dualrim seninle kuuzm Allah'ın izniyle olacak sağlıkla hayırlısylaAllah'ım bana da nasip etsin
Amin inşallah çok teşekkür ederim inşallah bende yazarım birgün pozitif sonucumuDualrim seninle kuuzm Allah'ın izniyle olacak sağlıkla hayırlısyla
Rica ederim canım benim inşallahAmin inşallah çok teşekkür ederim inşallah bende yazarım birgün pozitif sonucumu
Çatlatma iğnesinin kaçıncı günü kan testi yaptırdınız acaba bu arada hayırlısı olsun :)Kuzum daha yeni adetime 4 gün kala test yaptım 1 Aralık'ta 399 çıktı
Kuzum 13 günü silik gibi gorunmuyecek gibi ciktiÇatlatma iğnesinin kaçıncı günü kan testi yaptırdınız acaba bu arada hayırlısı olsun :)
Kuzum 13 günü silik gibi gorunmuyecek gibi cikti
Kuzum en fazla 14 günü beklemen lazim9. Gün yaptim silikti 10.gunu tekrar yaptim daha belirgindi acaba hamile miyim ilac etkisi olsa daha koyu olmazdı demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?