Kızlarr, kocaelide iyi bir estetik cerrah arıyorum , önerisi olan var mı??

alpare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
1
0
1
39
Artık minicik göğüslerle dolaşmaktan bıktım. Kafamda bir suru soru var( nette çok farklı bilgiler var, doktor doktor dolaşmak da istemiyorum. Kocaelide göğüs estetiği yaptıran var mı ? Yardım edin lutfenn...

Nurgül Altuntaş öneririm.
Ben 11 Aralık'ta oluyorum ona operasyon.

Nurgül Altuntaş öneririm.
Ben 11 Aralık'ta oluyorum ona operasyon.
merhaba ben de meme küçültme düünüyorum doktor araştırıyorum, yalovadayım. Bayan doktor istiyorum Nurgül hanıma komşum büyütme yaptırmıştı çok memnun ben de o yüzden Nurgül hanımdan randevu aldım. siz ameliyatınızı olmuşsunuz sanırım. nasıl memnunmusunuz? Nurgül hanımın küçültme yaptığı hastalarla karşılaştığınız oldu mu? çok heyecanlıyım( Adapazarında da bir doktor varmış bayan ama Kocaelinde yaptırmak istiyorum kardeşim orda. İnşallah Nurgül hanıma güven duyabilirim!!

Merhaba ben Nurgül hanım'a 2 defa ameliyat oldum birncisi kepçe kulak 2. si de meme büyütme ben çok memnunum eli de çok haff mesela bugün dikişlerimi aldı hiç hissetmedim bile
şahsen doktor gibi değil arkadaş gibi gerekirse hiç düşünmeden kendimi ona seve seve teslim ederim.
Kendisinden çok memnunum hakkında araştırma yaparken internette ona meme küçültme yaptıranlara rastladım memnunlardı google a adını yazınca hakkındaki yorumlar çıkıyor zaten.
geçmiş olsun korkacak bir şey yok benim canım çok tatlıdır ama hiç sorun yaşamadım şükürler olsun :)

Merhaba ben Nurgül hanım'a 2 defa ameliyat oldum birncisi kepçe kulak 2. si de meme büyütme ben çok memnunum eli de çok haff mesela bugün dikişlerimi aldı hiç hissetmedim bile
şahsen doktor gibi değil arkadaş gibi gerekirse hiç düşünmeden kendimi ona seve seve teslim ederim.
Kendisinden çok memnunum hakkında araştırma yaparken internette ona meme küçültme yaptıranlara rastladım memnunlardı google a adını yazınca hakkındaki yorumlar çıkıyor zaten.
geçmiş olsun korkacak bir şey yok benim canım çok tatlıdır ama hiç sorun yaşamadım şükürler olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…