- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- 133
- Konu Sahibi papatyadiyari
-
Kan testi yoksa idrar testi diye birşey var canım. Adetin bi geçsin o zaman bak zaten şimdi neden bu kadar acele ediyorsunki?
çünkü 3 senedir gebelik istiyorum. artık sabrım kalmadıhakslın okadar bekledim 3 günde beklerim ama ne bilim işte.. stress
ben de yapmistim ilk gebeligimde hemen kopurdu kola gibi. bi kez yine yaptim yine koourdu fazlasiyla ama adete 5 gin var ve idrar testinde ikinci cizgi cikti ama kayboldu anlayamadim kan vericemBen Dün akşam karbonat ile test yaptım hiç dibe çökmeden direk köpürdü sabah test yaptım 2 tane 2 si de pozitif çıktı yarın kan testine gitcem inşallah testler doğrudur
Ben Dün akşam karbonat ile test yaptım hiç dibe çökmeden direk köpürdü sabah test yaptım 2 tane 2 si de pozitif çıktı yarın kan testine gitcem inşallah testler doğrudur
ben de yapmistim ilk gebeligimde hemen kopurdu kola gibi. bi kez yine yaptim yine koourdu fazlasiyla ama adete 5 gin var ve idrar testinde ikinci cizgi cikti ama kayboldu anlayamadim kan vericem
Banada haber et cnm merk ettm olursa ona gore ypimBen 2 ay önce yaptım yine kopurmustu ama dibe çöküp öyle kopurmustu şimdi çökmeden direk kopurdu ama emin değilim yarın kan sonucu da pozitif çıkarsa anca emin olcam
peki adetin nezaman normalde yani gununde mi yaptin oncesinde miBen Dün akşam karbonat ile test yaptım hiç dibe çökmeden direk köpürdü sabah test yaptım 2 tane 2 si de pozitif çıktı yarın kan testine gitcem inşallah testler doğrudur
Günü geçince yaptım 5 haftalık hamileyimpeki adetin nezaman normalde yani gununde mi yaptin oncesinde mi
Günü geçince yaptım 5 haftalık hamileyimpeki adetin nezaman normalde yani gununde mi yaptin oncesinde mi
5 haftalık hamileymişim ama 2 hafta sonra tekrar gel dediler kalp atışını dinlemek içinBanada haber et cnm merk ettm olursa ona gore ypim
Valla benim de geçen ay kabardı çok ama netice sıfır güvenme benceKızlar biliyorum artık iyice zıvanadan çıktık bu konuda ama. adetime 3 gün kaldı 3 gündür idrarıma karbonat döküyorum ve bir serçe parmağı kalınlığında kabarıyor. Bulunduğu yerde kan testi yok. Aranızda karbonat testi le hamile olduğunu öğrenen var mı ne kadar kabarmıştı... Bu konuda bana yardımcı olursanız çok mutlu olururm
Ayyy inanmyrm gercektn karbonat testi dogrmu cnm ya ben sok nasl hamile oldgmuzu anlyrduk birde sen idrr testide yaprn mi tekrk ederm seni:)5 haftalık hamileymişim ama 2 hafta sonra tekrar gel dediler kalp atışını dinlemek için
Belrtn varmiydi cnm limonoa nasl oluyor?Karbonat değilde limonla yaptım tortuları dile çöktü hadi canım dedim inanmadım aynı gün indir testi yaptım.ve pozotif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?