- 1 Mayıs 2016
- 141
- 131
- 18
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın sanirim ama her zaman ki.gibi negatif gormekten korkuyorum yarin gidiyim en iyisi doktora acaba ultrosan da gozukur mukan testi yaptır canım en sağlıklısı
Haklısın sanirim ama her zaman ki.gibi negatif gormekten korkuyorum yarin gidiyim en iyisi doktora acaba ultrosan da gozukur mu
Eğer varsa tabii bende bikac kere ikinci cizgi c9k net cikti ama yoktu bunda da boyle hayalet cozgi cikinca bi de beyaz sevinemiyorumHayır usg de görünmez henüz.. kanda 3000lerden sonra görünüyor kese ancak.. senin ikinci çizgin silik yani henüz çok çok yeni![]()
Sabah ilk isim dktora gitmek :)En net kan testi o yüzden canım
Buraya atsanaSimdi bi test daha yaptim dayanamayip dikkatli baktigimda hafif ikinci cizgi var gibi belli belirsiz bakalim bugun nasil gececek:)
Yukleyemiyorum basarisiz diyor surekli
Teşekkür ederim:)aynennbekle sen kan ver net sonucu alırsın
Hastahneden geldim. Doktor ultrosonla bakti yumurtalarim catlamis ve rahim duvari kalinlasmasi var dedi gebelik var ya da yok diyemiyorum şuan haftaya gel o zaman anlasilir dedi acaba bu kalinlasma ne oluyor
Yok canim 1 hafta daha bekleyelim dedi doktorKan vermedin mi?