Kızlarr lütfen lütfen yardım edin :(

tuyt

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
12
0
16
İstanbul
kızlar sanırım ben birinden hoşlanıyorum
o benim mahallemde oturuyor her akşam görüyorum
ona arada bakışlar atıyorum oda bana bakıyor ama bi türlü gelip tanışmıyor,utanıyor mu acaba...
ne yapmalıyım sizce??

ahh tatlım bazen bu bakışlar o kadar boş çıkıyor kii tecrübem var malesef bu konuda o yüzden kendini çok umutlandırma sonra insan çok üzülüyor :( sen cool takıl tatlımm senden hoşlanırsa o tanışır zaten umarım tanışır tabi bende öyle olmadıda

ahh tatlım bazen bu bakışlar o kadar boş çıkıyor kii tecrübem var malesef bu konuda o yüzden kendini çok umutlandırma sonra insan çok üzülüyor :( sen cool takıl tatlımm senden hoşlanırsa o tanışır zaten umarım tanışır tabi bende öyle olmadıda

inşallah dediğiniz gibi olur
hiç umudum yok ama :( bilmiyorum :(
bir gün beni gördüğünde hiç bakmıyor arkadaşlarıyla olduğunda ama ertesi gün kesik kesik bakış atıyo,bişile uğraşırken aniden bakıyo
anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını ?? :(

seni gerçekten çok iyi anlıyorum bizzat yaşadım ki benim durumumda o arkadaşlarıylaykende bakıyordu baya sonra dikkat ettim çok yakın iki arkadaşıda bana bakıyordudüşündüm ki heralde arkadaşlarına söyledi falan ama kim bilir belki söylemiştir belki söylememiştir umrumda pek değil :D ama gene sen şanslısın aynı mahalledesin sonuçta ben aynı dershanedeydim ve o bu sene başka bi dershaneye gitti

kizlarrr anlayamiyorum sizi onceden kiz durudu erkekler arkalarindan kosardi
takip etmezdik bana bakiyomu bakmiymu deyi..
hem sizin dersaneniz kazanmaniz gereken bi universite varr...

seni gerçekten çok iyi anlıyorum bizzat yaşadım ki benim durumumda o arkadaşlarıylaykende bakıyordu baya sonra dikkat ettim çok yakın iki arkadaşıda bana bakıyordudüşündüm ki heralde arkadaşlarına söyledi falan ama kim bilir belki söylemiştir belki söylememiştir umrumda pek değil :D ama gene sen şanslısın aynı mahalledesin sonuçta ben aynı dershanedeydim ve o bu sene başka bi dershaneye gitti

:( sizinki kötüymüş
ama benimkide pek iyi sayılmaz sinirden ölücem sanırım :(

kizlarrr anlayamiyorum sizi onceden kiz durudu erkekler arkalarindan kosardi
takip etmezdik bana bakiyomu bakmiymu deyi..
hem sizin dersaneniz kazanmaniz gereken bi universite varr...

evet sizin dediğiniz çok doğru okul erkeklerden daha önemli ama napalım yaz aşkı işte :)))
gelip geçici:)

evet sizin dediğiniz çok doğru okul erkeklerden daha önemli ama napalım yaz aşkı işte :)))
gelip geçici:)

oyle ama sunu sakin unutmayin abla tavsiyesi
oylee kacamka bakislar cezbetmez kafani onune eyiceksin sukut duracaksin
bi abla tavsiyesi o zaman sepetteki en iyi yumurta seni bulurr..
diger turlu yaz aski kis aski der durursaniz hangi yimirta sizi bulur bilmem...

sizin için bakıştığınız insanın çok da önemli olduğunu düşünmüyorum.sizden hoşlandığından çok eminde olabilirsiniz.fakat benim nacizane fikrim açılmayı falan düşünmeyin.pişman olabilirsiniz.böyle bir sıkıntıya girmeniz kafanızı daha çok yorar.tabi o gelsin ne ala :)

karşı taraftan ilk adımı beklemek daha iyi bi bayan için tabi.. her bakış atanada çok ümitlenme derim.. biraz bekle bakalım ne olucak..

karşı taraftan ilk adımı beklemek daha iyi bi bayan için tabi.. her bakış atanada çok ümitlenme derim.. biraz bekle bakalım ne olucak..

kızlar zaten üniversiteye gittiginizde istemediginiz kadar bu tarz şeyler olacak şimdiden listeyi kabartmayın derim:9 tecrubeyle sabittir. ben ne yapayım arkadasımdan hoslanıyorum sanırım:)

sen rahat güler yüzlü ol yani nasıl anlatayım istersen dünyanın en güzeli ol somurtursan kimseyi etkileyemezsin bekle gelene kadar adım atma sen ama çok uzun süre daha böyle devam ederse bi akşam karşılaşırsanız falan gülümseye sadece. eğer hoşlandıysa gelir zaten gelmezse de önüne bakacaksın üzülmek yok!:)

Ooooo her bakan kişi hoşlanıyor olmuş olsaydı dünyanın hali ne olurdu acaba? Bu tür bakışlarr, genelde boş boş bakışlar oluyor. Bence kendini fazla kaptırma derim..

Back
X