Yaklaşık 2.5 yıldır süren ilişkim 20 gün önce bitti.evlenmeyı düşünüyorduk hesapta..Bu ilişkiye okadar çok şey verdimki..okadar çok sevdimki ağlayan hep ben oldum...cebimdeki para,sahip olabildiğim herşeyin yarısını vermeye çalıştım..arada kıskançlıklarım oldu..ayrı şehirlerde yaşıyorduk çünkü...
bizi hiçbişiy ayıramaz dı hesapta o öyle diyordu..maddi sıkıntıları vardı,işsiz kaldı,parasız ben hep yanındaydım..günlerden sonra iş problemini hallettı,babasının emekli maaşının bağlanmasına 6 ay felan kalmıştı..artık plan yapabilecektik..aksilik ya o günlerde babası hastalandı hastaneye yattı.kalp krızı..sonrada başka bir hastaneye..hala tedavı ediliyor..
bir terslik oldu ve bende hastalandım bu yakın günlerde.ufak bir cerrahı operasyon geçireceğim günlerin başında saçma bir konudan kavga ettık ve beni ameliyat olacağım gün dahıl aramadı..ameliyata girerken çok içime oturdu ve illk msjı
yazan yine bendim..o haftasonuna doğru geldi ama tüm hafta kararını ver gel bize otur,para biriktirelim düşüncesiyle..benım hayalım bu değildiki..çok kötü ayrılmamıştık bekleyecektık guya biraz daha..gittiğinin hemen ertesi telde yıne konuyu açtı ben mutsuz olurum ama deyınce ozaman ben senı aramam sende beni diyerek bitirdi...VE BITTI..SİZ NE DİYORSUNUZ BU ADAMA YADA BANA?
ailemle oturmuyorsun,hadi sana güle güle
bu mudur yani
valla yarın öbür gün ailesi yüzünden çokkkkkkkkkkk tartışırdınzı ve o hep ailesini tutardı gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?