Kizlarr lütfen yardımcı olur musunuz çok kötüyüm

Hilal15

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2020
1.623
1.569
83
İyi geceler kızlar kulağım çok kötü bı durumda içi şiş gibi ve çok fazla ağrı var konuşamıyor ve yemek yiyemiyorum elimde serotis kulak damlası var ve gebeyim kullansam sorun olur mu

Doktora danışmadan kullanmayın sakın.
Acile gitseniz?
Geçmiş olsun.

Doktoruna danışmadan kullanma bence hamileliğin de çok yeniymiş. Geçmiş olsun...

Evet yeni ağrı hem dişimi de ağrıtıyor
Zararsız olsa bile Doktor görmeden elindeki ilacı kullanman da doğru olur mu bilmiyorum teşhis olmadan tedaviyi önermez doktorlar. Ben de her sene muhakkak kulak ağrısı çekerim hamileliğimin ilk zamanlarına geldi yine de bir fırsat bulup gittim doktora öyle kullandım ilaç

Çok kötü bı durum canımdan can gidiyor resmen

Eşim şehir dışında ailem uzakta buraları pek fazla tanımıyorum tek başıma hiç biyere gitmedim hic
Arabanız var mı? Kullanabilir misiniz?
İlk kez gidersiniz ne olacak... Korkmayın.
Sabaha kadar bekleyebilirseniz sabah gidersiniz.

Güvendiğiniz bir komşu, iş arkadaşı vs yok mu?
Olmadı 112yi arayın. Çok zorda olduğunuzu, hamile olduğunuzu anlatın, onlar sizi yönlendirsin.

Ya da özel bir hastaneyi arayın, yardım ya da ne yapabileceğinize dair öneri isteyin durumunuzu anlatıp.

Azıcık kendinize güvenin ya. Paranız varsa çağırın bir taksi atlayın en yakın hastaneye gidin ..

İyi geceler kızlar kulağım çok kötü bı durumda içi şiş gibi ve çok fazla ağrı var konuşamıyor ve yemek yiyemiyorum elimde serotis kulak damlası var ve gebeyim kullansam sorun olur mu
Tabi ki doktorunuza danışmadan size buradan kullanın diyemeyiz.. Telefonu varsa doktorunuzun arayıp sorun ya da gidin bir acile orada sizi yönlendirsinler çekmeyin boşuna.. Çok geçmiş olsun

Gecmis olsun ben 2 sene once yasadim bunu tukurugumu bile yutamiyordum oyle bir agri ve ates dr orta kulak iltihabi deyip antibiyotik vermisti gecti ama yanlis yonlendirmeyeyim bir dr a gorunun sormadan ilac kullanmayin bence

Soğanı iyice ez suyunu çıkar ve kuşağına damlat birde kulağının üstüne yat. Sabah ilk iş hastaneye git. O ağrı iki katı çoğalıyor ihmal etme. Çözelti diye bir damla var oda iyi geliyor doktora sor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…