Kizlarr ne yapayimm

DilekTemiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
35
6
36
28
Kizlar Martin ilk haftasi erkek arkadaşım adanada oturuyor onun yanina gidecegim ama günü birlik uçakla. Annemlerin haberi olmayacak bu durum anlaşılır da elimde patlat diye cok korkuyorum napsam ki

Vallahi iyi cesaret ne diyim:KK53:
Bence ailenden cekiniyorsan yapmasan daha iyi ama gidiyorsan da herşeyi göze almışsın zaten... ama unutma uçak bu rötar falan yapar oralarda kalakalirsin

bence büyük cesaret ve büyük risk.başına gelebilecek bütün olumsuzlukları düşünmen lazım.sonuçta uçakla uzak bir yere gidiyorsun

O zaman izin alıp gideceksin. Ben olsam hayatta cesaret edemezdim.

Anlaşılır mı bilmiyorum fakat kötü bir durum olur da bineceğin uçağa yetişemezsen falan ne biliyim uçak rötar yaparda ailen sonradan öğrenirse çok sorun etmezler mi? Ben aileden böyle şeyler saklanmaması taraftarıyım çünkü Allah korusun birçok şey olabilir.

Anlaşılır mı bilmiyorum fakat kötü bir durum olur da bineceğin uçağa yetişemezsen falan ne biliyim uçak rötar yaparda ailen sonradan öğrenirse çok sorun etmezler mi? Ben aileden böyle şeyler saklanmaması taraftarıyım çünkü Allah korusun birçok şey olabilir.

Çok yanlış bişey yapıyosun. Uçağın rötar yapıp 4-5 saat geç kalktığını düşün. Ne yapacaksın?

Resmi ters çevirsek ::KK54:Yani o gelse senin yanına..erkek sonuçta..ha maddi durumu kötüyse bileti sen al gelsin yine..sen gelip gitsen sonuçta o para harcanıcaktı.. erkek o bi şekilde açıklar ailesine..sende zora girmezsin..olmaz mı:KK66:

Biz de yapmaya kalkmıştık böyle bir şey gençkene ama sonra korkudan gidememiştik :KK53: Allah korusun hava muhalefeti var bunun,rötarı var,hava korsanı var :KK70: iyi ki gitmemişiz.

Biletimi o karsilayacak
Hayır. Eğer maddi durumu iyi değilse, zaten senin canım memleketim adanaya gelirken kullanacağın yol parasıyla, onun yol masrafını sen karşıla..Ama her halükarda o gelsin..Sen bi başına gelme buralara..Arkadaşların dediği gibi sorun çıkarsa rötar vs..çok zor duruma düşersin

Gitme.. Delimisin..? Çok isteyen ayağına gelir, madem biletini karşılıyor, kendi gelsin.. Gerçi sende Adanaya Adananın doğal güzelliklerini görmeye gidiyorsan bilemem.. :KK53:

Kizlar Martin ilk haftasi erkek arkadaşım adanada oturuyor onun yanina gidecegim ama günü birlik uçakla. Annemlerin haberi olmayacak bu durum anlaşılır da elimde patlat diye cok korkuyorum napsam ki

Annelerden habersiz hic bir sey yapma neler duyup okuyoruz. Bu ne cesaret ya hayret ediyorum.

Gitmeseniz daha iyi. Yakın mesafe değil -ki öyle olsa bile- Allah korusun bi aksilik olursa sıkıntı olmasın sizin için.
İzin alıp gitme şansınız yok mu? Bende geçen yaz İstanbul'dan Anteb'e beraber okuduğum yakın bir kız arkadaşıma gitmeyi planlamıştım. Ailesi ve şehri görmeyi istiyordum, ama uçak fobim var yalnız binemiyorum. Gidemedim :) Siz de bir kez daha düşünün.

biz üniversitedeyken eşimle gizli kapaklı ne yaptıysak hep bi şekilde saklamayı başardık ama bi kere annemler sınava gittim sanıyordu biz geziyorduk ve o gece ucu ucuna kaza yapmaktan kurtulduk o günden sonra hep söyleyelim diye düşündük ve içimizde korku kaldı hiç yakalanmadık başımıza bişey gelmedi ama geledebilirdi Allah korudu bence riske girmeyin.. o gelsin.

Back
X