- 9 Şubat 2016
- 35
- 6
- 36
- 28
- Konu Sahibi DilekTemiz
-
Anlaşılır mı bilmiyorum fakat kötü bir durum olur da bineceğin uçağa yetişemezsen falan ne biliyim uçak rötar yaparda ailen sonradan öğrenirse çok sorun etmezler mi? Ben aileden böyle şeyler saklanmaması taraftarıyım çünkü Allah korusun birçok şey olabilir.
Biletimi o karsilayacakResmi ters çevirsek :Yani o gelse senin yanına..erkek sonuçta..ha maddi durumu kötüyse bileti sen al gelsin yine..sen gelip gitsen sonuçta o para harcanıcaktı.. erkek o bi şekilde açıklar ailesine..sende zora girmezsin..olmaz mı
Adana sicak bir sehir o yuzden rötardan suphelenmiyodum pekBiz de yapmaya kalkmıştık böyle bir şey gençkene ama sonra korkudan gidememiştikAllah korusun hava muhalefeti var bunun,rötarı var,hava korsanı var iyi ki gitmemişiz.
Hayır. Eğer maddi durumu iyi değilse, zaten senin canım memleketim adanaya gelirken kullanacağın yol parasıyla, onun yol masrafını sen karşıla..Ama her halükarda o gelsin..Sen bi başına gelme buralara..Arkadaşların dediği gibi sorun çıkarsa rötar vs..çok zor duruma düşersinBiletimi o karsilayacak
Kizlar Martin ilk haftasi erkek arkadaşım adanada oturuyor onun yanina gidecegim ama günü birlik uçakla. Annemlerin haberi olmayacak bu durum anlaşılır da elimde patlat diye cok korkuyorum napsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?