merhaba kızlar size bunu yazıp yazmamkta çok kararsız kaldım.. kimseyle paylaşamıyorum bu konuyu, ama artık bunlar içimde çığ gibi büyüyor, içim içimi yiyoror .
ben başlayım anlatmaya kızlar ben erken evlilik yaptım severek oldu şuanda 5 senelik evliyim çocuğumuz yok olmadı nasip olmadı işte sorunda bende çıktı maalesef ama eşim bu konuda saolsun hiç kırıcı olmadı ama bu konunun üstünede düşmedi .. yani aslında deli gibi istiyor ama dile getiremiyor bundan eminim ne düşündüğünü ne istediğini tam kestiremesemde sadece bundan eminim şimdi kızlar benim asıl sorunum cinsellikle ilgili evlendiğimizin ilk ayı iyi geçti sayılır ama sonra hiçbişey istediğim gibi olmuyor ne yaptıysam olmuyor eşimde isteksizlik var yani fiziksel bi durum deil aslında, herşey yolunda ama kışın soğuk der, yazın sıcak der, uykum var der hep bir bahanesi vardır ...yani ne yapcam bilemiyorum bu durum artık sinirlerimi iyice bozdu..etrafımdaki ilişkilere bakıyorum ki bu sitede herşey açık açık konuşuluyo bakıyorumda benim evliliğimde gerçekten bu anlamda sorun var...
aslında ben güzel.alımlı bir bayanım yani kendime güvenim dişilik anlamında var ama artık kendi özgüvenim sarsıldığını zedelendiğini hissediyorum..kendimi yargılıyorum ister istemezbilmiyorumkismile ben cinsel anlamda istekliyim gerçi bu istekmidir reddedilmeyi kabul edemeyip istekli davranarak baskı kurmakmıdır anlayamdım ama bu böyle nereye gider bilmiyorum ayrıca cinsellik dışında evde eşimle muhabbet edemiyoruz helede gelecekten hayal bile kurmamışızdır beraber..aslında dışarda görenlerin imreneceği evliliğim var ama gelin bide bana sorunn ....mafoldumbenmafoldumben
evet kızlar şimdilik aklıma gelenler bunlar.. ohh be yazdım rahtladım sizinde yorumlarınızı bekliyorum... yardım edin lütfennnn banamafoldumben...
yetiştirilme tarzıyla alakalı olabilir hani demişsiniz cinsellik hakkında da konuşamıyoruz diye benim eşimde pek hoşlanmaz bu tip konuşmalardan fıtrat meselesi bu cnm..
isteksizlik konusuna gelince benim eşimdede aşırı bir istek yok ama hiç istememe gibi bir durumuda yok banada verdiği cevap kafam çok yoruluyor akşam olunca yorgun düşüyorum diyor hak vermek lazım eğer ki bu isteksizlik günlerce sürüyorsaa doktara gitmesinde fayda var allah yardımcn olsun kardeşim
Eşinizde ne gibi bir problem olabilir, sanırım cinselliğe düğkünlüğü yok
İşi çokmu ağır, stresli bir hayatımı var bunlarda rol oynayabilir.
Siz beklenti içindeyken oda siz farkında olmadan bazı beklentilere girmişte olabilir
Olaylara onun acısından yaklaşıp kendinizede bir öz eleştiri yaparsanız
Daha sağlıklı sonuclar çıkarırız burda, zor durumunuz ama aşılması imkansız değil
Biraz boşverrmişlikmi var acaba, bu duruma alıştınızmı farkında olmadan
yetiştirilme tarzıyla alakalı olabilir hani demişsiniz cinsellik hakkında da konuşamıyoruz diye benim eşimde pek hoşlanmaz bu tip konuşmalardan fıtrat meselesi bu cnm..
isteksizlik konusuna gelince benim eşimdede aşırı bir istek yok ama hiç istememe gibi bir durumuda yok banada verdiği cevap kafam çok yoruluyor akşam olunca yorgun düşüyorum diyor hak vermek lazım eğer ki bu isteksizlik günlerce sürüyorsaa doktara gitmesinde fayda var allah yardımcn olsun kardeşim
yetiştirilme tarzıyla olduğunu pek düşünmüyorumda işi biraz yorucu sitreslide benim anlamadığım herkesin işi var sitresli ama evinde mutlu her yönde benimki hiç bişeyden zevk alamıyo eğlenmesini bilmiyo yada bizim eğlence anlayışımz çok farklı o nun en çok zevk aldığı şey arkadaşlarıyla kahvede oyun oynamak ve maç :umursamaz:
Eşinizde ne gibi bir problem olabilir, sanırım cinselliğe düğkünlüğü yok
İşi çokmu ağır, stresli bir hayatımı var bunlarda rol oynayabilir.
Siz beklenti içindeyken oda siz farkında olmadan bazı beklentilere girmişte olabilir
Olaylara onun acısından yaklaşıp kendinizede bir öz eleştiri yaparsanız
Daha sağlıklı sonuclar çıkarırız burda, zor durumunuz ama aşılması imkansız değil
Biraz boşverrmişlikmi var acaba, bu duruma alıştınızmı farkında olmadan
böyle bi duruma nasıl alışılırkı hep içim içimi yiyo yani kadın arzulanmak ister ee buda olmayınca üstüne üstük bide reddedilince yani sen düşün kendi açımdan çok düşündüm öz eleştiride yaptım yargıladımda ama kendimde en ufak bir hata bulamadım inşallah aşarız ama bu durumu:sinifsinif: