Sanki tekrar yumurtluyorsun gibi olmuş canım. Birkaç gün bekle tekrarla betayı. Bazen ovü testleri de gebeliği gösteriyorKızlar günüm 2 gün geçti ve kan verdim böyle çıktı kasıklarımda ağrı baş ağrısı mide bulantısı baş dönmes sık idrara çıkma göğüs uçlarında koyulaşma var gebelik testim hafif silik çıktı ve ovulasyon testim aynı koyulukta çıkıyor değeri böyle çıkıp hamile olan var mı
Yumurtlama gününüz ne zamandı kaç gün geçti üstündenKızlar günüm 2 gün geçti ve kan verdim böyle çıktı kasıklarımda ağrı baş ağrısı mide bulantısı baş dönmes sık idrara çıkma göğüs uçlarında koyulaşma var gebelik testim hafif silik çıktı ve ovulasyon testim aynı koyulukta çıkıyor değeri böyle çıkıp hamile olan var mı
Bir de gebelik testi markası nedirKızlar günüm 2 gün geçti ve kan verdim böyle çıktı kasıklarımda ağrı baş ağrısı mide bulantısı baş dönmes sık idrara çıkma göğüs uçlarında koyulaşma var gebelik testim hafif silik çıktı ve ovulasyon testim aynı koyulukta çıkıyor değeri böyle çıkıp hamile olan var mı
Testin markası nedir hcgninKızlar günüm 2 gün geçti ve kan verdim böyle çıktı kasıklarımda ağrı baş ağrısı mide bulantısı baş dönmes sık idrara çıkma göğüs uçlarında koyulaşma var gebelik testim hafif silik çıktı ve ovulasyon testim aynı koyulukta çıkıyor değeri böyle çıkıp hamile olan var mı
Yani bilemiyorum bu ay takip etmedimYumurtlama gününüz ne zamandı kaç gün geçti üstünden
Bu attığım artımed ama diğer farklı marka testlerlede yapınca yine silik çıkıyor birde yarın sabah bakıcamBir de gebelik testi markası nedir
Beta değerine referans dışı demiş ama 2den küçükse referans aralığında oluyor, indirip baktın mı sonucuna e nabızdanKızlar günüm 2 gün geçti ve kan verdim böyle çıktı kasıklarımda ağrı baş ağrısı mide bulantısı baş dönmes sık idrara çıkma göğüs uçlarında koyulaşma var gebelik testim hafif silik çıktı ve ovulasyon testim aynı koyulukta çıkıyor değeri böyle çıkıp hamile olan var mı
Belki geç döllenme falan olabilir yumurtlama zamanı önemli çünkü. Artimed çok yalancı pozitif çıkarıyor diyor formdakiler. İsterseniz daha güvenilir bir testle tekrarlayın ama kan sonucu 2 ise negatifYani bilemiyorum bu ay takip etmedim
Nasıl indiriliyor bilmiyorumBeta değerine referans dışı demiş ama 2den küçükse referans aralığında oluyor, indirip baktın mı sonucuna e nabızdan
Farklı marka testlede yaptım aynıBelki geç döllenme falan olabilir yumurtlama zamanı önemli çünkü. Artimed çok yalancı pozitif çıkarıyor diyor formdakiler. İsterseniz daha güvenilir bir testle tekrarlayın ama kan sonucu 2 ise negatif
Yok hayırPcos var mi? Genelde pcoslarda gordum bu sonuclari.
O zaman 3-4 gun daha bekleyin tekrar test yapin. Kan 2den kucuk gelmis. Bi suru idrar testi yapmaniza gerek yok. Biraz sure taniyin kendinize.Yok hayır
Ekran görüntüsü alınan uygulama e nabız değil mi zaten indirmişsinizNasıl indiriliyor bilmiyorum
He evet enabızdan baktımEkran görüntüsü alınan uygulama e nabız değil mi zaten indirmişsiniz
Pdf yazıyor ya orda oraya bi tıklayın, değerinize referans dışı demesi ilginç yaniNasıl indiriliyor bilmiyorum
BöylePdf yazıyor ya orda oraya bi tıklayın, değerinize referans dışı demesi ilginç yani
Değer hamile olmadığını gösteriyor maalesefKızlar günüm 2 gün geçti ve kan verdim böyle çıktı kasıklarımda ağrı baş ağrısı mide bulantısı baş dönmes sık idrara çıkma göğüs uçlarında koyulaşma var gebelik testim hafif silik çıktı ve ovulasyon testim aynı koyulukta çıkıyor değeri böyle çıkıp hamile olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?