Kızlarr nolur yardım

adenn34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
27
0
1
22
Kızlar günüm 2 gün geçti ve kan verdim böyle çıktı kasıklarımda ağrı baş ağrısı mide bulantısı baş dönmes sık idrara çıkma göğüs uçlarında koyulaşma var gebelik testim hafif silik çıktı ve ovulasyon testim aynı koyulukta çıkıyor değeri böyle çıkıp hamile olan var mı

Eklentiler

• IMG_4390.webp
    14 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_4362.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_4151.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 99
Sanki tekrar yumurtluyorsun gibi olmuş canım. Birkaç gün bekle tekrarla betayı. Bazen ovü testleri de gebeliği gösteriyor

bir hafta 10 gün geciksin regliniz o zaman verin kan. bu değerle bahsettiğiniz belirtilerin gebelikle ilgili olması mümkün değil

Yumurtlama gününüz ne zamandı kaç gün geçti üstünden

Bir de gebelik testi markası nedir

Testin markası nedir hcgnin

Pcos var mi? Genelde pcoslarda gordum bu sonuclari.

Beta değerine referans dışı demiş ama 2den küçükse referans aralığında oluyor, indirip baktın mı sonucuna e nabızdan

Yani bilemiyorum bu ay takip etmedim
Belki geç döllenme falan olabilir yumurtlama zamanı önemli çünkü. Artimed çok yalancı pozitif çıkarıyor diyor formdakiler. İsterseniz daha güvenilir bir testle tekrarlayın ama kan sonucu 2 ise negatif

Belki geç döllenme falan olabilir yumurtlama zamanı önemli çünkü. Artimed çok yalancı pozitif çıkarıyor diyor formdakiler. İsterseniz daha güvenilir bir testle tekrarlayın ama kan sonucu 2 ise negatif
Farklı marka testlede yaptım aynı

Değer hamile olmadığını gösteriyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…