Kızlarr sabaha kadar uyuyumadım:((

Renklicorap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
39
16
3
38
Dün çok önceden görüştüğüm kişiyle telefonda konuştuk. Yıllar önce ayrıldık ama arada görüşmeler devam etti. Başı sıkıştığında benden yardım ister, benim yardıma ihtiyacım olunca da oda bana yardım ederdi. Rüyamda görüp msj attim. O rüyalara, dualara çok önem verir. Hemen aradı hayırdır inşaallah deyip konuştuk. Anlattım. Sesi kötüydü. Sıkıntılarından bahsetti sonra konu bizim neden evlenemediğimize geldi. O konuylada ilgili konuştuk. Konu tartışmaya döndü. Neyse akşam gizli numaradan ablası aradı.Kardeşinin psikolojisi bozulmuş, eve gelince onlara sert çıkmış. Biz hep kavga ediyormuşuz zaten bir daha görüşmeyecekmişiz. Çok ağrıma gitti evet ben hata ettim aramakla belki ama sizce tavır doğrumu?

Yarim kalmış biseyler var ☺ ama faydasi olmaz önünüze bakin ve ablasini takmayin..
Tek bi adamla evlenmiyorsun ailesi ilede evleniyorsun heleki seni sevmesinler tipis tipis donderiyolar seni geldiğin yere

İki kişinin arasında ki olaya neden aileden başka kişiler dahil olur anlamıyorum bence sorun onlarda yememiş içmemiş ablasına mı yetiştirmiş hemen.
Bizi çözmüşler artik. Kardeşi eve ne zaman sınırlı gelse benimle konuşuyormuş o gün. Dün de çok sınırlı gitmiş. Ailesine bağırmış. Konuşmayı tartışmaya çeviren oydu.

Yarim kalmış biseyler var ☺ ama faydasi olmaz önünüze bakin ve ablasini takmayin..
Tek bi adamla evlenmiyorsun ailesi ilede evleniyorsun heleki seni sevmesinler tipis tipis donderiyolar seni geldiğin yere
Şimdiye kadar tek beni istemeye geldi. Ailem sorun çıkardı vermedi. Sonrasında bir sürü kızla görüştü. Başına bela aldı. Beni aradı yardım için Yanlış yollara saptı annesi beni görünce "seninleyken böyle değildi, oğlum kendini kaybetti."dedi. Hep ben çıkmadım karşılarına, Arayan hep ben değildim halbu ki

Rüya falan bahane.. aramaya yer arıyorsunuz bence :)
Çok sevebilirsiniz ama bu kişi bence daha olmamış. Kendi sorunlarını halledemeyen insandan hayır mı gelir?
Başı sıkıştı mı sizi arar.. morali bozuk olduğunda evdekilere çatar..
Ayrıca sizi evde nasıl anlattıysa ablası nasıl bir had bulduysa kendinde sizi arayabiliyor.

Size tavsiyem tamamen çıkartın hayatınızdan bu kişiyi. Dışarıda aşık olabileceğiniz karakteri oturmuş dimdik durabile ve sizi gerçekten çok sevecek adam mutlaka bulursunuz.
Unutmayın seven adam bahanelerin arkasına asla gizlenmez.. sizinki seven değil işi düşen adam modeli

Rüya falan bahane.. aramaya yer arıyorsunuz bence :)
Çok sevebilirsiniz ama bu kişi bence daha olmamış. Kendi sorunlarını halledemeyen insandan hayır mı gelir?
Başı sıkıştı mı sizi arar.. morali bozuk olduğunda evdekilere çatar..
Ayrıca sizi evde nasıl anlattıysa ablası nasıl bir had bulduysa kendinde sizi arayabiliyor.

Size tavsiyem tamamen çıkartın hayatınızdan bu kişiyi. Dışarıda aşık olabileceğiniz karakteri oturmuş dimdik durabile ve sizi gerçekten çok sevecek adam mutlaka bulursunuz.
Unutmayın seven adam bahanelerin arkasına asla gizlenmez.. sizinki seven değil işi düşen adam modeli
Ben unutamıyorum onu. Yukarda yazdiklarinizin hepsi doğru. Ailede benim numaram annesinde ve onda var. Ablasında yoktu. Ondan aldı büyük ihtimalle

Siz hatalısınız tabiki ayrıldığınız birini neden arıyorsunuz rüya falan bahane değil madem eski görüştüğünüz kişi muhattap olmamalıydınız başkalarının huzurunu kaçırmayın

Siz hatalısınız tabiki ayrıldığınız birini neden arıyorsunuz rüya falan bahane değil madem eski görüştüğünüz kişi muhattap olmamalıydınız başkalarının huzurunu kaçırmayın
Ama bitti deyip biten bir ilişki degil ki bizim ki. O da çok kere aradı. Annesi vefat eden arkadaşının cenazelerden galip. Annene iyi bak demek için bile arardı. Bu aramalar bizde anormal bir durum değil ki

Bizi çözmüşler artik. Kardeşi eve ne zaman sınırlı gelse benimle konuşuyormuş o gün. Dün de çok sınırlı gitmiş. Ailesine bağırmış. Konuşmayı tartışmaya çeviren oydu.
Aynı benim eski kv gibi benim de eski eş ne zaman sinirli olsa hep benden bilirdi

Aynen hiç sorma canım bende az çekmedim kvdeden oğlu sinirli olunca hep beni arardı siz kavga mı ettiniz neden oğlum sinirli diye halbuki çoğu da başka şeylere sinirli olmasıydı
Bu da aynı. ben görüştüğümüz dönemde de arkasını toplardım. Olmadi ayrıldık. İyi kötü, olur olmaz demedi herkezle görüştü. Başına birsürü olay geldi. Ama hata yine de hep başkalarında... bu kandırıldı, bu iyi niyetinden kaybetti, buna tuzaklar kuruldu...

Şimdiye kadar tek beni istemeye geldi. Ailem sorun çıkardı vermedi. Sonrasında bir sürü kızla görüştü. Başına bela aldı. Beni aradı yardım için Yanlış yollara saptı annesi beni görünce "seninleyken böyle değildi, oğlum kendini kaybetti."dedi. Hep ben çıkmadım karşılarına, Arayan hep ben değildim halbu ki
Öyle veya böyle evlenmeden vukuati cokmus evlendikten sonra kat be kat artar.. ailenizin düşüncelerine öncelik verin birseyi istemiyolarsa cok haklilar bence..
Ailesinin ne dedigine aldiris edip seviyorum evlenicem diyen ve simdide bosanma arefesinde olan bir kadin diyor..

Ben unutamıyorum onu. Yukarda yazdiklarinizin hepsi doğru. Ailede benim numaram annesinde ve onda var. Ablasında yoktu. Ondan aldı büyük ihtimalle

Düşünsenize bununla evlendiginizi.. karı - kocasınız ya illaki tartışacaksınız, fikirler çatışacak bir bakmışsınız karşınızda ablası anası dayısı danası hepsi size karşı siz tek.
Size bir çok hata yapıp.. söyle idi böyle idi deyip bahanelerin arkasına sığınacak.
Sizi her zaman sevginizle sınayacak..!
Sinirliydim ondan bunu dedim, moralim bozuktu ondan bunu yaptım.. gözünün üstunde kasın var dediler onda parladım misali.. sizi hep kum torbası yapacak.

Hayata bir kere geliyorsunuz değer mi böyle bir adamı sevmeye?

Öyle veya böyle evlenmeden vukuati cokmus evlendikten sonra kat be kat artar.. ailenizin düşüncelerine öncelik verin birseyi istemiyolarsa cok haklilar bence..
Ailesinin ne dedigine aldiris edip seviyorum evlenicem diyen ve simdide bosanma arefesinde olan bir kadin diyor..
Çok üzüldüm adınıza. Umarım hakkınızda hayırlı olan oluyordur.Dün ablası da bizim için dedi. Anlaşamıyorsunuz. Eninde sonunda biterdi.

Bu da aynı. ben görüştüğümüz dönemde de arkasını toplardım. Olmadi ayrıldık. İyi kötü, olur olmaz demedi herkezle görüştü. Başına birsürü olay geldi. Ama hata yine de hep başkalarında... bu kandırıldı, bu iyi niyetinden kaybetti, buna tuzaklar kuruldu...
Hemen hemen benzer şeyler yaşamışız gerçi benim eski eş kandırılmadı ama hep kötü ben oldum işte

Ya sevgilisi ol yada tamamen çık hayatından, böyle karşındaki kişiye yazık ediyorsun. Kardeşi haklı ben olsam bende aynısını yapardım.

Back
X