Kızlarr sabaha kadar uyuyumadım:((

Ya sevgilisi ol yada tamamen çık hayatından, böyle karşındaki kişiye yazık ediyorsun. Kardeşi haklı ben olsam bende aynısını yapardım.
Aynen öyle o da kardeşinin hayatında bi var bi yok olmandan rahatsız olmuştur. Bence de ya doğru düzgün deneyin yada koparın bağları ümit olunca insan unutamıyor.

34 yasinda adam yahu, 20lik genc delikanli mi ki ablasi didisi sahip ciksin:KK51:
Adam 34yasinda ama hala 2li iliskinin 2 kisi arasinda oldugunu bilmiyor. gercek bir beyefendi asla bu sekilde davranmaz mahremini ailesi dahi olsa kimseye anlatmaz. Bu adam olmamis.

34 yasinda adam yahu, 20lik genc delikanli mi ki ablasi didisi sahip ciksin:KK51:
Adam 34yasinda ama hala 2li iliskinin 2 kisi arasinda oldugunu bilmiyor. gercek bir beyefendi asla bu sekilde davranmaz mahremini ailesi dahi olsa kimseye anlatmaz. Bu adam olmamis.
Iyi de panpa karsi tarafin gonlu olmasa konusmazzdi beni bir daha arama der biterdi. Konu sahibesinin taciz edici bir davranista bulundugunu dusunmuyorum.

Hayat siyah beyaz degil asla. Ayrildigin birini seviyorsan arayabilirsin. Benim tanidigim bir abla, sevgilisiyle ayrildi, adam baskasiyla evlendi yurtdisina tasindi, sonra bosandi geldi bizimkini aradi sana haksizlik ettim pismanim diye. Sonra evlendiler simdi cocuklari bile var. Ayriliyorsun ama aklin kaliyor, bazi seyler yarim kaliyor konu sahibesine de oyle olmusbelli ki.
Hayatında kimse yok. Var olan bir ilişkiyi sarsmadım. Majin üstüne cvp atmayıp aralayabilirdi. Sonrasında biz neden olmadık, ne istediler bizden. Bu hale niye geldik moduna da kendi girdi. Sonra ki kavgayı da o başlattı. Evrenlere bağırdığını, trip attığını bilemezdim ki

Iyi de panpa karsi tarafin gonlu olmasa konusmazzdi beni bir daha arama der biterdi. Konu sahibesinin taciz edici bir davranista bulundugunu dusunmuyorum.

Hayat siyah beyaz degil asla. Ayrildigin birini seviyorsan arayabilirsin. Benim tanidigim bir abla, sevgilisiyle ayrildi, adam baskasiyla evlendi yurtdisina tasindi, sonra bosandi geldi bizimkini aradi sana haksizlik ettim pismanim diye. Sonra evlendiler simdi cocuklari bile var. Ayriliyorsun ama aklin kaliyor, bazi seyler yarim kaliyor konu sahibesine de oyle olmusbelli ki.
Beni 10 sene seven herif de evlenip yurtdışına yerleşti. 5 sene sonra 2 çocukla boşandı.
Madem öyle niye başkalarının günahına girerler ki? Çocuklara üzülüyorum en çok.

Beni 10 sene seven herif de evlenip yurtdışına yerleşti. 5 sene sonra 2 çocukla boşandı.
Madem öyle niye başkalarının günahına girerler ki? Çocuklara üzülüyorum en çok.

Bazi insanlar kendilerine ziyan
Hem kendi hayatini mahvediyorsun, hem terk ettigin kisinin, hem evlendigin kisinin. Dangalaklik bazi insanlara vergi sanirim.

34 mü :)
Vallahi gözümde 19-20 civarı bişey canlandı da o yüzden öyle yazdım.
Konu sahibi ayaklarını poposuna vura vura kaçsın :))

Kk da Kaynana -Görümce kısmını bilmiyorum. Evet benim hatam var. Sesini duymak iyi geliyordu, unutamadım da. O da beni kırmamak için ya da boşlukta olduğu için aramıştır. Ablasıdır sahip çıksın ona da sözüm yok (kardeşi 34 yaşında)Ama bugün şunu çok iyi anladim ki "İyi ki olmamış." Ben onlarla yapamazdım.
Önce yazdıklarımı dikkate almayın.
Ben 19-20 bişey düşündümde ablasi sahip çıkıyor dedim ama adam 34 yaşında çıktı :))

yas kac 13falan mı
aılesıne gıdıyor sert cıkısıyor ablası arıyor sızı parmak sallayarak bırdaha kardesımı arama falan dıyor
degısık komık bılemedım
cok sacma bır ablası var , hıc olgun olmayan olabıldıgınce ergensi bır adam var
kosarak uzaklasın

yas kac 13falan mı
aılesıne gıdıyor sert cıkısıyor ablası arıyor sızı parmak sallayarak bırdaha kardesımı arama falan dıyor
degısık komık bılemedım
cok sacma bır ablası var , hıc olgun olmayan olabıldıgınce ergensi bır adam var
kosarak uzaklasın
Çocuk 34, ablası 35-37 vardır. Ablası zaten başlı başına saçma bir insan. Karakter olarak ekstra geniş. Özelini açmak istemiyorum ama annesi çok şikayetçiydi ondan.

Back
X