Kızlarr sanki yarın evlenicez bırak gğzelce ilişkimizi yaşayalım sözndn ne anlyorsnz?

Denisee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
130
0
96
İstanbul
baslıktada soledıım gıbı sevgılınızle rahatsız oldugunuz bı konuyu paylastıgınızda ılıskıyle ılgılı sanki yarın evlenıcez bırakta guzelce ılıskımızi yasayalım diyorsa bu sözden ne çıkarırsınızz ve bu ilişki daha 3 haftalk ılıskı

daha yeni 3 haftalık ilişkiden evlenme teklifimi beıkliyodun canum..dur hele birseyle otursun zaman alısın birbirinizi iyice tanıyın..benim anladıgım kadarıyla ilişkinin tadını cıkarmak istiyor ee haklıda evlenince şimdiki buldugunuz heyecanları yasayamassınız..ozamn daha farklı heyecanlarınız olur..bence suanki durumun sende partnerinin sözünü dinleyip tadını cıkar...hemen bu adam bnmle ciddi degil deyip fılatıp atma..zamnla hersey belli olur

canım sen gorustun mu
dıger konunu bılıyordum
sanırım gorustunuz ve sana bunu soyluyor
tamam ılla hemen olmayabılır ama bu kadar nette soylenmemelı
her ılıskı paylastıkca , yasandıkca guzellesır ama eger kendısının hatalı oldugu bır konuda boyle dıyorsa kıvırmıstır derım ben

Bunu diyen bir erkeğin evlenmeye niyeti yoktur.3 haftalık da olsa ilişki , bunu belirtirek lafa girmesi onun asıl niyetini açığa çıkarır.Kimse 3 haftalıkken evliliği düşünmez,ama o ortada fol yokken kendini ele vermiş.Profesyonel değil hiç.kaydirigubbakcemile3

evet gorusmek ıstedıı gun cok konustuk ve devam kararı almstık ... haklısnz daha 3 haftalık bı ılıskıden evlenıcez dıye bısı duymak sacma olur saten bunu beklemıorumdaa.. buqun ona bnemle cıddıımısın dedıınde e yani ben kmseyle 3-5 ay cıkayım dıye cıkmıorum dedi.. ve kıtap okumasını cok sevıyo ona kıtap verdım eger ayrılırsak bı sekılde gonderırsın dıye bısı soledm deneme amaclı scmalama neden ayrılıcazkı öyle bısı olmıcak dedii.. beni sevıyomusun dedim acıkcası sana karşı boş değilim bu sevgi mi bilmiorum ama sevgi büyük birşey dedi... ve biraz konuştuk dedimki eğer bir gün telefonlarmı hiç açmazsam anla ki yokum o da o zaman kapına gelirim sacmalama yaaa felan dedii kızdı.. eski ilişkilerini sordum iletişim bozukluğunda ayrıldık durduk yere sorun yaratıolardı dedi bnde belkide sorun sendedir dedim sorun bende değil dedi yani kendine çok gğveniyo giderkende sımsıkı sarıldı bana gittii kızlar ne diosunuz ??

Gereksiz sorularla çok boğmuşsunuz yeni sevgilinizi.:sinifsinif:

3 haftalık ilişkide evlilik konusmak erken ama daha uzun sureli ilişkilerde bu tarz bi konusma olsa oturup dusunurdum yani

3 haftalık bi ilişki için fazla derin mevzuular, ne gerek var ki, şimdiden bu kadar derinlere inip, kafanı şüpheyle dolduruyosun, akışına bırak, olcağı varsa olur, olcağı yoksa olmaz zaten, kasma bence ne kendini ne sevgilini

anladığım tek şey sizin sevgilinize güvenmediğiniz ve bunu ona hissettirdiğinz...siz de durduk yere sorun çıkaranlardan olmayın..ama biz günümüze bakalım lafı bana hoş gelmez. Bunun yerine şimdiden bunları düşünmeyelim gibi bi cümle batmazdı bana.

soncta durdk yere kafamda kurguladıgım bısı deıl onun davranıslarndan supheye dustum o kadarr ve ıcımde kalmasına dısa vurmamın daha ıyı olcagını dusundum en azından eskıye nazaran ıcım daha rahat onemlı olan da buu .. sncta eskı ılıskılerndekı duurmu ya da bana karsı ne hıssettıgını öğrenmek cok derın bi mevzu değil.. birde yapı ıtıbarıyle kafama cok takan bırı olunca böyle oluyor

canım demek istediğim sevgi denen şey 3 haftada oluşmayabilir hem kendine hem sevgiline zaman tanı demek istedim, belki hayatının aşkını bulmuşsundur belkide öylesine gelip geçen bişey olucaktır
benim gözlemim, erkeklere beni seviyor musun diye sormak havaya girmelerine neden olur, verdikleri cevaplarda gerçeği yansıtmayabilir
o yüzden 3 hafta erken dedim canım
a.s

3 haftalık bi ilişki için gayet normal bi cümle derdim

daha herşey çok taze cnm, ewlencez die başlamdıysanız bu ilişkiye yani önce birbirimizi tanıyalım modundaysanız gayet normal bi laf, tadını çıkar, böle şeylere takılıp ilişkini yıpratmavereliniortak

Haklısın cnm ama ben herseyı kafaya takan bıryım bu kotu bı duurm ama bole ve cok cabk alısan bıryım bu yuzdenn zaman ona daha baglanmamı saglarsa ve o dogru kısı deılse daha cok uzulucemm.. ama haklısın akısa bırakmak ve cok fazla ustelememek belkıde ılıskının olumlu bı sekil almasına neden verır..

Başlığı okuduğumda bi odunla daha karşı karşıyayız sanırım diye açtım ama,çocuk haklıymış...şu açıdan,daha 1 ay bile olmayan bi ilişkide çok ciddi şeylerden bahsedilmez.Siz de hakikaten ayaklar yerden kesilmiş-ona buna olurolmadık gülümseyen bi hatun olmanız gerekirken daha başında çocuğa deneme amaçlı da olsa ayrılıktan bahsedip durmuşsunuzlmaz:Hiçbir erkeğin de ''beni seviyor musun?'' gibi sorulardan hoşlandığını sanmıyorum:umursamaz: hayatım boyunca sormadım-sormam..hisseden adam kendiliğinden söyleme ihtiyacı hisseder,içinde tutamaz.hissedemeyen de siz öyle sorunca sırf dırdır etmeyin diye geçiştirilecek orta cevaplar verir.yada evet der geçer..

3 hafta evliliği bende düşünmem yaniii..

hele bi tanıyalım brbrimizi demek istemş bence çocuk yerimseniben
ilşki düzgün gderse evliliği düşünürsün,yoksa ayrılırsın...böledir yani

Ama böyle birşeyde yüze söylenmez ya
Tabiki konuşmak için çok erken ama
Takılıyoruz hesabı falan bana görede çok saçma

Demem o kii bu konular hiç açılmasın
3-5 aylık ilişkilerde anı yaşayın:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…