benim fikrim şu: iş burada sana düşüyor.
net ol tavrını ortaya koy.
tabii ki eşinin ailesinin yanında düşman gibi değil.
eşinle sen evde başbaşa kaldığında kendini güzelce ifade et.
ayrıca sen kırıldığın şeyler yapıldıkça sessiz kalırsan daha fazla yapılacak.
şimdiden tavrını belli et ki eşinde ona göre hareket etsin.
o da kendi tarafını ayarlasın.
Cevap verdiğin için cokk tesekkur ederım canım. Söylüyorum güzelce anlatıyorum anlıyo benı ama hıc yapmıyo uygulamıyo ertelıyo hep arada kalıyo bugun gene bıyere gıdıyoruz mesela hemde ıkıncı kere.. bugun gene konusucam geldikten sonra hatta telefon edip bizimkilere yarın sıze gelıyoruz dıcem hâla isteniyosak tabi.. ben olsam ısımız var musaıt degılız derdim:/ offf eşimin üstünede gtmk istemiyorum iş annesinde bitiyo aslında buyuk olarak
Cevap verdiğin için cokk tesekkur ederım canım. Söylüyorum güzelce anlatıyorum anlıyo benı ama hıc yapmıyo uygulamıyo ertelıyo hep arada kalıyo bugun gene bıyere gıdıyoruz mesela hemde ıkıncı kere.. bugun gene konusucam geldikten sonra hatta telefon edip bizimkilere yarın sıze gelıyoruz dıcem hâla isteniyosak tabi.. ben olsam ısımız var musaıt degılız derdim:/ offf eşimin üstünede gtmk istemiyorum iş annesinde bitiyo aslında buyuk olarak
ne demek eşimin ürtüne de gitmek istemiyorum diye ama ondan adım bekliyorsun dimi.....
cnm sen böyle taviz verdikçe hep daha çok zeilen taraf olursun.... eşinle asla ailesi yanında tartışma ama eşinle konuş ya bundan sonra ben iftarlara gelmem karınla pardon annenle gidersin yada arada denge kurarsın ben ağaç kavuğünda yetişmedim bnmde ailem var ben nasıl ailemi bu zamana kadar üzdüm senin ailene hep yaranmak için hep didindim aynı şekilde olmasada senden de artık birşeyler bekliyorum...aile olduğumuzu hissettirmeni istiyorum.... diyebilirsin ama net olman lazm ayrıca ve dediğin şekilde olmaz he deyip bildiğini okursa yine gitme !!!!!!!!
o zaman yapmadığında ceza yöntemlerini arttır. surat yap, hastalanmış gibi yap gitme.
bahane üret gitmemek için.
kayınvalidenle konuşmayı neden düşünmüyorsun?
gayet uysal bir şekilde "annecim(yada artık nası hitap ediyorsan) kendi evim olsa size zahmet vermek istemezdim ama taktir edersiniz ki ramazan ayındayız ve bende kendi ailemden bir kaç misafir ağırlamak istiyorum. hayır demeyeceğinizi biliyorum ama sizden izin almadan münasip olmayacağını düşündüm. yarın annemleri davet etsem bir sorun olmaz değil mi?" diye sorsan ne kaybedersin ki?
ben kayınvalidemle yaşamıyorum ama inan asla yapmam dediği şeyleri böyle cici cici ve araya eski türkçe kelimeler sıkıştırarak istediğimde hık diye kalıyor ve yapıyor.
eşimi kayınvalidemle olan ilişkime sokmam zaten bana yanlış geliyor çünkü.
ama tabi nihai karar senin
her yere hep birlikte gitmek zorunda mısınız ki? sen eşinle başbaşa iftar yapamaz mısın bi gün de mesela? aynı şekilde eşini de alıp kendi akrabalarına iftara gidemez misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?