Malum ramazan ayındayız eş dost akraba iftar yemeğine çağırıyo. Ben 9 aylık evliyim ve eşim ve annesiyle yaşıyorum.eşimin teyzesi iftara cagırdı koşa koşa gittik.dayısı çağırdı ona da koştuk gittik. diğer dayısı cagırdı ona da koştuk gıttık ablası cagrdı ona da gıttık .. Yani kısacası eşimin taraftan birisi cagırdıgı zaman ne olursa olsun gıdıyoruz bana sormuyolar bıle..
cumartesi günü teyzem aradı iftara cagırdı yarın bıze gelın musaıtsenız dedı bi soruyum haber verırım aksam dedim.Aksam annem aradı oda iftara cagırdı.onada teyzm cagırdı yarın ıcın baska bıgun gelelım sızede dedım tamam dedı annem,ama annemle teyzemın arası ıyı degıl annem once onlara gıtmeyecegımızı duyunca kırıldı bnde kendi kendime anneme gidelim snra teyzeme gideriz o küsmez diye düşündüm. aksam eşime söyledim nereye gıtsek dıye sen bılırsın ama annenlere gıttık dedı 1kere dedı(evet gıttık ama cat kapı gıttık eşimle beraber davet edilip gitmedik aksam yemege kaldık ama annem smdi üçünüz gelin diye cagırdı..)bnde ii bi düşünelimde dedim.aksam eşimin ablası aradı o cagırdı eşim tamam gelelm demiş.halbuki annemle teyzemın cagırdıgını bılıyodu zaten ayda yılda bır gıdıyoz
bnde ıkısınıde arayıp misafir geleceğini o yuzden gidemiyeceğimizii söyledim.onlarda anlayışla karşıladı.. yanı gıdemedıkk bızımkılerden hıcbırıne.... kaynanamla annemın arası acık 9ay oldu kaynanam bikere gtti annemlere telefonla bile aramadı.kaçarak evlendiğim için annemde hala kırgın ben ve eşime bizde gidip gelip arayı duzelteceğimiz yerde sunların yaptığına bak. kendi bişeyleri oldugu zaman anında damlar kaynanam gıdıyoz der cagırdı der tıpış tıpış giderim hizmetlerini yaparım o kadar kişinin bulaşığını da ben yıkarım.. sinir oluyorum ya hep bu yuzden kavga edıyoruz gıtcek zaten kımsem yok benm trafta bı dayım bı anneannem bı teyzem bı annem.. kendileri uzak akrabaya bıle giderler daha eşim tanımaz kım olduklarnı
eşimde arada kalıyo ama hep annesının dedıgı oluyo. napmam lazım sizce kızlar akıl verınnn

cumartesi günü teyzem aradı iftara cagırdı yarın bıze gelın musaıtsenız dedı bi soruyum haber verırım aksam dedim.Aksam annem aradı oda iftara cagırdı.onada teyzm cagırdı yarın ıcın baska bıgun gelelım sızede dedım tamam dedı annem,ama annemle teyzemın arası ıyı degıl annem once onlara gıtmeyecegımızı duyunca kırıldı bnde kendi kendime anneme gidelim snra teyzeme gideriz o küsmez diye düşündüm. aksam eşime söyledim nereye gıtsek dıye sen bılırsın ama annenlere gıttık dedı 1kere dedı(evet gıttık ama cat kapı gıttık eşimle beraber davet edilip gitmedik aksam yemege kaldık ama annem smdi üçünüz gelin diye cagırdı..)bnde ii bi düşünelimde dedim.aksam eşimin ablası aradı o cagırdı eşim tamam gelelm demiş.halbuki annemle teyzemın cagırdıgını bılıyodu zaten ayda yılda bır gıdıyoz

Son düzenleyen: Moderatör: