Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime daha 6 gün var şüphelendim o yüzden yaptım gözüküyor değil miGecikmen varmı canım, evet gebelik var görünüyor şuan büyük ihtimalle bi 40-50 değerin
Oo maşallah o zaman erken döllenme olmuş benim gibi bende 6 gün kala bundanda silik testle öğrendim hamileliğimiAdetime daha 6 gün var şüphelendim o yüzden yaptım gözüküyor değil mi
Belirtin var mı bitanemAdetime daha 6 gün var şüphelendim o yüzden yaptım gözüküyor değil mi
İlk idrar değil ikiside kaseti akşam ustu erken olanı da az önce yaptım sabah en iyisi kan vermeye gideyimOo maşallah o zaman erken döllenme olmuş benim gibi bende 6 gün kala bundanda silik testle öğrendim hamileliğimi
Sizin belirtilerniz neydi canım ben bu ay klomen kullandım göğüslerim ağrıyor sadece ilacın etkisimi yoksa hamilelik olabilir miOo maşallah o zaman erken döllenme olmuş benim gibi bende 6 gün kala bundanda silik testle öğrendim hamileliğimi
Bencede git. Şimdiden hayırlı olsunİlk idrar değil ikiside kaseti akşam ustu erken olanı da az önce yaptım sabah en iyisi kan vermeye gideyim
Canım benim aslında çok bir belirtim yoktu sadece ben adetten 2 gün sonra pembe bi kanama gördüm ilk defa doktorumda 2 yumurtamın Çok iyi gelişip çatladıpını söyledi hatta şunu düşündüm” e benim şimdiye kadar yumurtam çatlamıyor muydu “ kanamadan tam 1 hafta sonrada 4 gün süren bir kasık ağrım oldu , çok rahatsız ediciydi, ağrım kesildikten sonra test yaptım çıktı zaten yerleşiyormuş bezelyeSizin belirtilerniz neydi canım ben bu ay klomen kullandım göğüslerim ağrıyor sadece ilacın etkisimi yoksa hamilelik olabilir mi
Aynısını bende yaşıyorum canım klomen kullandım bende bu ay bi tane yumurta gelişti sağ tarafımda bi kaç gün önce sağ kasığımda yoğun bi batma vardı şuan da göğüs uçlarım çok acıyor gebelik olabilir mi acabaSizin belirtilerniz neydi canım ben bu ay klomen kullandım göğüslerim ağrıyor sadece ilacın etkisimi yoksa hamilelik olabilir mi
Valla canım 25 Haziran'da adet oldum 4 gün sürdü birkaç gün sonra göğüslerim acımaya başladı sanırım adet bitiminden sonra yumurtlama oldu o zamandan beri göğüs ağrım hiç geçmedim bende şüphelendim hiç böyle olmazdı adete 1 hafta varken gogsum agrirdi sadece ben hiç ilaç vs kullanmadim o yüzden klomenle ilgili birsey söyleyemeyeceğimSizin belirtilerniz neydi canım ben bu ay klomen kullandım göğüslerim ağrıyor sadece ilacın etkisimi yoksa hamilelik olabilir mi
Hayırlı olsun benimde regle 3 gün var ne zaman test yapsam bilemedim çünkü döngüm 23 gün sizin kaç acabaBen 2021 yılında Ağustos gibi bir gebelik yaşadım adetim geciktikten 1 hafta sonra şans eseri öğrendim öğrendiğimde beta 98 gibi bir şeydi düzenli kan tahlili yaptırmaya başladım bir süre 400 e kadar yükseldi daha sonra kendiliginden düşmeye başladı düşük oldu kendiliğinden sonra ilk defa pozitifi gördüm![]()
Hayırlı olsun canım benim inşallah benimde vardırCanım benim aslında çok bir belirtim yoktu sadece ben adetten 2 gün sonra pembe bi kanama gördüm ilk defa doktorumda 2 yumurtamın Çok iyi gelişip çatladıpını söyledi hatta şunu düşündüm” e benim şimdiye kadar yumurtam çatlamıyor muydu “ kanamadan tam 1 hafta sonrada 4 gün süren bir kasık ağrım oldu , çok rahatsız ediciydi, ağrım kesildikten sonra test yaptım çıktı zaten yerleşiyormuş bezelyegöğüs hassasiyetim benimde çok aşırı var ama gecikmeden sonra başlafı ama herkesin farklı
İnşallah vardır yaaaaAynısını bende yaşıyorum canım klomen kullandım bende bu ay bi tane yumurta gelişti sağ tarafımda bi kaç gün önce sağ kasığımda yoğun bi batma vardı şuan da göğüs uçlarım çok acıyor gebelik olabilir mi acaba
Hayırlısi olsun ne diyelimValla canım 25 Haziran'da adet oldum 4 gün sürdü birkaç gün sonra göğüslerim acımaya başladı sanırım adet bitiminden sonra yumurtlama oldu o zamandan beri göğüs ağrım hiç geçmedim bende şüphelendim hiç böyle olmazdı adete 1 hafta varken gogsum agrirdi sadece ben hiç ilaç vs kullanmadim o yüzden klomenle ilgili birsey söyleyemeyeceğim
30 35 arası degisiyor canımHayırlı olsun benimde regle 3 gün var ne zaman test yapsam bilemedim çünkü döngüm 23 gün sizin kaç acaba
Yarın sabah ilk iş yazicamVar kan testi verince buraya yazın![]()