Kizlarr testlerime bakar mısınız

Benimde bir haftadır göğüs ağrım ve kasığımda batma var bugün test yaptım ve negatif çıktı düzensiz adet oluyorum en son 15 haziranda adet olmuştum sizce tekrar test yapmalımıyım

Kizlar sabah kan vermeye gittim sağlık ocağına hemşire bayan arkadaşım normalde yarın öğleden sonra öğreniliyor sonuçlar ama barkod numarasıyla akşam 9 10 gibi internet sitesinden öğrenirsin dedi bekliyorum 🙏

Üstteki dün akşam ustu yaptigim test alttakini yine dayanamayıp sabah yaptım sanki bir tık koyulaşma var gibi 🙈
IMG_20230720_210135.webp

Üstteki dün akşam ustu yaptigim test alttakini yine dayanamayıp sabah yaptım sanki bir tık koyulaşma var gibi 🙈
Eki Görüntüle 3275150
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Benim de sizin gibi adet biriminden sonra 4 gün sonra gün boyu şiddetli bir kasık ağrısı vardı ve gün bitiminde pembe bir lekelenme oldu ağrı sonlandı ve daha bişey yok normale döndü sizinde öyle mi oldu🤔

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Benim de sizin gibi adet biriminden sonra 4 gün sonra gün boyu şiddetli bir kasık ağrısı vardı ve gün bitiminde pembe bir lekelenme oldu ağrı sonlandı ve daha bişey yok normale döndü sizinde öyle mi oldu🤔
Benim adet bitiminden birkaç gün sonra göğüs ağrım başladı kasık ağrım yoktu sanırım adet bitiminden sonra yumurtlama oldu o günden beri göğüslerim hala aciyor 2 gündür kasik ağrım başladı az az neredeyse devamlı bir ağrı hassasiyet var bugün adetime 5 gün kaldı

Benim adet bitiminden birkaç gün sonra göğüs ağrım başladı kasık ağrım yoktu sanırım adet bitiminden sonra yumurtlama oldu o günden beri göğüslerim hala aciyor 2 gündür kasik ağrım başladı az az neredeyse devamlı bir ağrı hassasiyet var bugün adetime 5 gün kaldı
Özel olacak ama 🙈Adet bitiminden hemen sonra ilişki oldu mu

Özel olacak ama 🙈Adet bitiminden hemen sonra ilişki oldu mu
Adet bitiminin ertesi günü oldu 1 temmuz da o tarihten 12 temmuza kadar gün aşırı oldu 🙈 12 temmuzdan sonra kavgaliydik bir süre olmadı zaten muhtemelen yumurtlama da 10 11 temmuzda oldu dün de idrar testinde öğrendim 🥰

Adet bitiminin ertesi günü oldu 1 temmuz da o tarihten 12 temmuza kadar gün aşırı oldu 🙈 12 temmuzdan sonra kavgaliydik bir süre olmadı zaten muhtemelen yumurtlama da 10 11 temmuzda oldu dün de idrar testinde öğrendim 🥰
Benim sadece adet biriminin ertesi günü oldu daha da olmadı🤔hayırlısı artık bende yarın yapayım ama daha erken 1 hafta bile olmuyor

Kaset testi 2 gün önce yaptım adetime 6 gün varken kan tahlilini de adetime 5 gün varken yaptırdım

Eklentiler

• IMG_20230721_104136.webp
    IMG_20230721_104136.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 32
Maşallah gözünüz aydın 🥰 Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın🤲 çok soru soruyorum ama kader testi lekelenme bitiminden hemen sonra mı yaptınız🤗
Büyüyoruz galiba bugün ki testim bu da Allah isteyen herkese yaşatsın 🙈🙏🙃

Eklentiler

• IMG_20230722_153611_1.webp
    IMG_20230722_153611_1.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 32
Back
X