kızlarr tüm gün tuvalete girip yere oturup ağladım çok kötüym dualarınza ihtiyacm var

kalemero

Allahım meliki muktedirsin sen bizi koru....
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
6.162
4.508
178
kızlar lütfen dularınıza ekleyin beni bir kaç gün berbat günler geçiriyorum Rabbime sığınmaktan başka çözümüm yoksa zaten gelirse ondan hayır gelir belki sizin sesinizi duyar yardım edin bana ekleyin beni dualarınıza bitsin şu günler artık 52 kilodan 46 kiloya düştüm Rabbim versin mucizemi

kızlar lütfen dularınıza ekleyin beni bir kaç gün berbat günler geçiriyorum Rabbime sığınmaktan başka çözümüm yoksa zaten gelirse ondan hayır gelir belki sizin sesinizi duyar yardım edin bana ekleyin beni dualarınıza bitsin şu günler artık 52 kilodan 46 kiloya düştüm Rabbim versin mucizemi

Hayir da O dan serde
Ben dua ederim size. Allahin izniyle kurtulursunuz sıkıntilarinizdan.
Olumden baska her seye care var unutmayin.★★★★

O tuvalete oturupta orda sesin kisilana kadar aglamalari çok iyi bilirim seni çok iyi anliyorum halaada iyi degilim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Allah yardımcın olsun tez vakitte feraha çıkarsın inşallah.Bende aynı dertten muzdaribim ama sen kendini çok hırpalamışsın sen daha önemlisin unutma bunu.

sanırım bebek istiyorsun yanlış anladıysam düzelt lütfen. Sorun her neyse Rabbim hayırlısıyla gönlünü ferahlatsın, gönlünün muradını versin:16:

Aklıma hemoroid geldi ya? Geçmiş olsun neyiniz var anlayamadım sanırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende hemoroid sandım nedir durum ? :26::26: :44::44:

arkadaş bebek mi istiyor yoksa hemoroid mi?
anlamadım bişey:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Diğer konularına bakılırsa ihanet sonrası bir ayrılık yaşamış arkadaş galiba sorun bu
Allah yardımcın olsun
Sabretmekten başka elden ne gelir ki
Ama bunu yaşayan sadece sen değilsin yalnız değilsin yani sakın kendini kapatma
Zaman alsada her acı geçiyor bir gün buna emin ol

Konu başlığını okuyunca bende Hemoroid sandım,bebek ne alaka anlamadım.:26::26:

Hayir da O dan serde
Ben dua ederim size. Allahin izniyle kurtulursunuz sıkıntilarinizdan.
Olumden baska her seye care var unutmayin.★★★★

günaydın... evet bir tek rabbime sığınıyorum Allah razı olsun dularınız için kurtulmak istiyorum bu kara günlerden belki böyle sınanıyorum dünyada ne acılar var unutmamak lazım şükretmeliyim halime

arkadaşlarrr sabah sabah gülümsettiniz beni hemoroid diyenler :) mesele ihanet ve atlatamamam hala sindirememem ve hala ikisinin de gözümün önünde olması iş yerinde tuvaletten çıkmadan ağlıyorum yüzüm gözüm şiş geziyorum ama tabi her şey üst üste gelir ya sadece bu da değil o kadar yalnız ve çaresiz hissediyorum ki kendimi ne yapacağımı bilemiyorum hala görüşüyoruz tamm düzeldi derken hopp en ufacık bir şeyden yer gök kalkıyor ne olduğunu anlamadan bir bakmışım bağrışmanın çağrışmanın içindeyim adam avazı çıktığı kadar bana bağırıyor ben ne yaptımda hakettim diyemiyorum kalbim o kadar çok yoruldu ki artık bir köşede yığılıp kalacağım

Diğer konularına bakılırsa ihanet sonrası bir ayrılık yaşamış arkadaş galiba sorun bu
Allah yardımcın olsun
Sabretmekten başka elden ne gelir ki
Ama bunu yaşayan sadece sen değilsin yalnız değilsin yani sakın kendini kapatma
Zaman alsada her acı geçiyor bir gün buna emin ol

ben çok ağır yaşadım ama benm için dünyada erkek olarak bir babam vardı birde bu adam vardı çok özensiz davrandım hani çok eminsin ya ama olmadı o o kadar sabırlı ve içten değilmiş demekki tüketmiş her şeyi

Back
X