kızlarr tüm gün tuvalete girip yere oturup ağladım çok kötüym dualarınza ihtiyacm var

arkadaşlarrr sabah sabah gülümsettiniz beni hemoroid diyenler :) mesele ihanet ve atlatamamam hala sindirememem ve hala ikisinin de gözümün önünde olması iş yerinde tuvaletten çıkmadan ağlıyorum yüzüm gözüm şiş geziyorum ama tabi her şey üst üste gelir ya sadece bu da değil o kadar yalnız ve çaresiz hissediyorum ki kendimi ne yapacağımı bilemiyorum hala görüşüyoruz tamm düzeldi derken hopp en ufacık bir şeyden yer gök kalkıyor ne olduğunu anlamadan bir bakmışım bağrışmanın çağrışmanın içindeyim adam avazı çıktığı kadar bana bağırıyor ben ne yaptımda hakettim diyemiyorum kalbim o kadar çok yoruldu ki artık bir köşede yığılıp kalacağım

Arkadasım, Rabbım yar ve yardımcın olsun... ıhanet karsısında ne denır bılemıyorum, emınım ıcın cok acıyordur, çok üzüldüm durumunuza pek bısey dıyemıyorum cok kotu oldum, umarım tez vakıtte bu durumu atlatırsınız?

merak ettıgım suan evlı mısınız? ayrı mı?

Allah yardımcın olsun tez vakitte feraha çıkarsın inşallah.Bende aynı dertten muzdaribim ama sen kendini çok hırpalamışsın sen daha önemlisin unutma bunu.

evet çok hırpaladım etkisi çok büyük oldu benm için benm için çok öenmliydi şimdi bu denli uzak olmasına dayanamıyorum bir umudum var ama hala içimde sabret bekle hatasını anlayacak diyorum ama ondan sonrası nasıl olur siner mi içime bilmiyorum

Arkadasım, Rabbım yar ve yardımcın olsun... ıhanet karsısında ne denır bılemıyorum, emınım ıcın cok acıyordur, çok üzüldüm durumunuza pek bısey dıyemıyorum cok kotu oldum, umarım tez vakıtte bu durumu atlatırsınız?

merak ettıgım suan evlı mısınız? ayrı mı?

teşekkür ediyorum arkadaşım rabbim tüm iyi kullarını korusun kollasın kapılarını açsın... içimde bir şeyler koptu içim boşaldı sanki hala çok kötüyüm düzelmesini bekliyorum o umutla ayakta duruyorum evli değiliz 6 yıldır birlikteyiz

dün o kadar çok ağladım ki Rabbim kurtar beni bu kara günlerden bu girdaptan diye dudu mu acaba sesimi ? dün eski fotoğraflara baktıkça ağlama krizine girdim okadar güzel ki hepsi gözlerinin içi gülüyor bana bakarken hepsinde ne değişmiş olabilirki bu kadar kısa süre içinde

herkesin derdi kendine dağdır tabi ama şükretki evlenmeden adamın ne olduğunu anlamışsın. o ağlama krizleri zamanla geçiyor ben de yaşamıştım. Yanlız ben başka bi konuya değincem tuvalette fazla kalma özellikle oralarda ağlama tatlım... Allah korusun psikolojik olarak ve maanen güçsüz olduğun dönemdesin başka musallatlar olmasın. Bol bol nas felak oku. İnşirah suresini oku. Refah için dua şart

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ediyorum arkadaşım rabbim tüm iyi kullarını korusun kollasın kapılarını açsın... içimde bir şeyler koptu içim boşaldı sanki hala çok kötüyüm düzelmesini bekliyorum o umutla ayakta duruyorum evli değiliz 6 yıldır birlikteyiz

Neden 6 yıldır berabersiniz ama evli değilsiniz? Sanki bu sevgililik/ nişanlılık durumları bu kadar uzatmaya gelmiyor. Beraber yaşıyorsanız o başka tabiki.

evet çok hırpaladım etkisi çok büyük oldu benm için benm için çok öenmliydi şimdi bu denli uzak olmasına dayanamıyorum bir umudum var ama hala içimde sabret bekle hatasını anlayacak diyorum ama ondan sonrası nasıl olur siner mi içime bilmiyorum

ben yanlış anlamışım bende bebek zannetmiştim.Zaten evlide değilmişsin boş ver gitsin ne hali varsa görsün.hayatta ne acılar var boş ver tüketme kendini,değmezmiş demek ki.iş yerinide değiştirebiliyorsan değiştir görme yüzlerini bence.

Biz senin için dua edelim de sen kendi manevi huzuruna kavuşmak istiyorsan bol bol dua et allaha Sığın canım en güzel ilaç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayrılık acısı elbet çok zor, hemen hemen herkes hayatının bi döneminde bu acıyı tadıyo maalesef
ama kendim de dahil olmak üzere, bu günleri unutturacak kişi giriyor bi şekilde hayatına
o zaman da sadece kendini yıprattığına üzülüyosun
bence dönerse de asla affetmeyin.. ihanetin affı olmamalı.. üstelik size bağırıyomuş bi de, hem suçlu hem güçlü misali
acınızı yaşayın ama eninde sonunda geçeceğini bilerek yaşayın.. çünkü geçecek
tez zamanda feraha çıkarsınız inşallah

herkesin derdi kendine dağdır tabi ama şükretki evlenmeden adamın ne olduğunu anlamışsın. o ağlama krizleri zamanla geçiyor ben de yaşamıştım. Yanlız ben başka bi konuya değincem tuvalette fazla kalma özellikle oralarda ağlama tatlım... Allah korusun psikolojik olarak ve maanen güçsüz olduğun dönemdesin başka musallatlar olmasın. Bol bol nas felak oku. İnşirah suresini oku. Refah için dua şart

canım geçmiyor bir türlü içimdeki acı ama bende hiç bişeyden vazgeçemiyorum hala resimleri duruyor hala mesjları duruyor aldığı hediyeler çiçekler duruyor biri gözüme takıldığı an ben yerlerdeyim :( ama düzelecek umudu var içimde ya kaldırıp atamıyorum :( evet o geldi dün aklıma sürekli tuvalete girip ağlıyorum iş yerinde mecburen kendimi tutamıyorum personelinde gözünde ne durumlara düştüm :( canım zaten 7 /24 dua okuyorum her gün sabah akşam felak nas fatiha ayetel kursi inşirah ama okuyunca o kadar iyi geliyor ki Rabbime sığınıyorum her zaman sabah gözümü açtığımda duayla açıyorum...

dün o kadar çok ağladım ki Rabbim kurtar beni bu kara günlerden bu girdaptan diye dudu mu acaba sesimi ? dün eski fotoğraflara baktıkça ağlama krizine girdim okadar güzel ki hepsi gözlerinin içi gülüyor bana bakarken hepsinde ne değişmiş olabilirki bu kadar kısa süre içinde

hatırladım seni canım.
napmışsın böyle,toparlanacağın yerde dibe vurmuşsun.
gururunu hiçe saydın,o adamın adam olmadığını anlayamadın.
tekrar eski günlere dönmek istedin.
unutmaya çalıştın arkadaşının ve sevgilinin ihanetini.
ama olmaz canım.
ağır bir yük ,ağır bir ihanet.
üstelik aynı yerde beraber çalışıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam.
taşıyamayacağın kadar ağır,çirkin bir yük bu.
zorladın ama olmayacağını görmüşsün bu hallere düşerek.
o adamdan da ayrıl,işinden de ayrıl.
irtibatını kes.
yaralarını sarmak için bi köşeye çekil.
değişiyor işte herşey.olan olmuş artık.
hayatını da kendini de harcatma.

ayrılık acısı elbet çok zor, hemen hemen herkes hayatının bi döneminde bu acıyı tadıyo maalesef
ama kendim de dahil olmak üzere, bu günleri unutturacak kişi giriyor bi şekilde hayatına
o zaman da sadece kendini yıprattığına üzülüyosun
bence dönerse de asla affetmeyin.. ihanetin affı olmamalı.. üstelik size bağırıyomuş bi de, hem suçlu hem güçlü misali
acınızı yaşayın ama eninde sonunda geçeceğini bilerek yaşayın.. çünkü geçecek
tez zamanda feraha çıkarsınız inşallah

evet aslında biraz akışta olmayı bilmek lazım tevekkülünü edip Allaha bırakmak lazım o senn için en doğrusunu güzelini vermiştir ama ben bunu yapamıyorum sürekli yerlerdeyim isyan etmemeye çalışıyorum her şerde bir hayır olduğunu çok iyi biliyorum.... işte adam öyle üste çıkıyor ki ihanetin bedelini bana biçiyor bende kendimi suçluyorum e be adam ben ne yaparsam yapayım haketmedim bunu bu kişinin kendine yaptığı en büyük hakaret aslında

ah kıyamam cnm benim ya ayrılık zaten zor birde üstüne ihanet olunca içinden çıkılmaz bir hal alıyor. ama eminim herkes hayatının bir bölümünde ihanetede uğruyor ayrılıkta yaşıyor ama kendini bu kadar harap etme daha çok yeni galiba ama inan geçmişte kalıyor kendini yıprattığınla kalıyorsun ayrılık ve ihaneti yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama inan karşına seni teselli edecek seni çok sevecek biri mutlaka çıkacaktır...

hatırladım seni canım.
napmışsın böyle,toparlanacağın yerde dibe vurmuşsun.
gururunu hiçe saydın,o adamın adam olmadığını anlayamadın.
tekrar eski günlere dönmek istedin.
unutmaya çalıştın arkadaşının ve sevgilinin ihanetini.
ama olmaz canım.
ağır bir yük ,ağır bir ihanet.
üstelik aynı yerde beraber çalışıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam.
taşıyamayacağın kadar ağır,çirkin bir yük bu.
zorladın ama olmayacağını görmüşsün bu hallere düşerek.
o adamdan da ayrıl,işinden de ayrıl.
irtibatını kes.
yaralarını sarmak için bi köşeye çekil.
değişiyor işte herşey.olan olmuş artık.
hayatını da kendini de harcatma.

evet canım toparlanmak yerine çok daha kötüyüm ne yazıkki taşıyamıyorum bu yükü bir mucize bekliyorum...
tekrar bir denememiz oldu adam beni kontrolde tutmak için idare ediyor bunu anlamam zor olmadı çünkü sevgi sıfır
adam kabul edersen böyle yoksa yok diyip bir şeyleri dayatıyor ne yazıkki ve bu süreç başlarda bana ohhh her şey düzeliyor gibi
gelirken ama bir baktım ki bir şeyin düzeldiği yok tam tersine her şey daha berbat idare ediliyorum sadece sağda solda bir şey söylemeyeyim diye
ve benm bununla yüzleşmem çok ağır oldu :( işimden çıkamam bir sürü sorumluluğum var ama şu an işimide yapamıyorum ağlama krizlerinden personel
sürekli ne oldu ne oldu diye sorup duruyor dağ gibi güçlü kadın gitti yerine vik vik ağlayan biri geldiii offff allahım yardım et bana haykırarak ağlamak istiyorum sadece eve dönüşlerde çığlıklar atarak ağlıyorum

ah kıyamam cnm benim ya ayrılık zaten zor birde üstüne ihanet olunca içinden çıkılmaz bir hal alıyor. ama eminim herkes hayatının bir bölümünde ihanetede uğruyor ayrılıkta yaşıyor ama kendini bu kadar harap etme daha çok yeni galiba ama inan geçmişte kalıyor kendini yıprattığınla kalıyorsun ayrılık ve ihaneti yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama inan karşına seni teselli edecek seni çok sevecek biri mutlaka çıkacaktır...

birde haketmeyince çok daha zor oluyor ve iyice girdaba giriyorsun diyorum kendime güzel bir şeyler çıkacak bir yerden Rabbim her zorluğun arkasına saklarmış iki kolaylık vardır çıkışı elbet böyle gitmez ya gitsede can dayanmaz durur bir yerde

Neden 6 yıldır berabersiniz ama evli değilsiniz? Sanki bu sevgililik/ nişanlılık durumları bu kadar uzatmaya gelmiyor. Beraber yaşıyorsanız o başka tabiki.

evet kesinlikle hiççç uzatmaya gelmiyor ama işte ite kaka 6 yıl geçti beraber yaşamıyorduk

ben yanlış anlamışım bende bebek zannetmiştim.Zaten evlide değilmişsin boş ver gitsin ne hali varsa görsün.hayatta ne acılar var boş ver tüketme kendini,değmezmiş demek ki.iş yerinide değiştirebiliyorsan değiştir görme yüzlerini bence.

yok canım bebek değil keşke öyle olsa bebek mucizedir olur er geç inşallah Rabbim sennde bebeğini veriir .... evet halime şükrediyorum ama bu da olmasaydı iyi olurdu hele bu şekliyle çok üzdü beni :( işimi değiştiremem bir sürü sorumluluğum var ve işimde bir kariyerim var bırakmam beni daha çok yıpratır

Biz senin için dua edelim de sen kendi manevi huzuruna kavuşmak istiyorsan bol bol dua et allaha Sığın canım en güzel ilaç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saol canım bol bol ediyorum ama insanın uzağından birinin etmeside çok iyi olurmuş

şu hayatta bizden daha değerli hiçbirşey yok bunu öğrenelim artık .boşver kuzum ne güzel evlenmeden görmüşsün çirkin yüzünü ya evli hatta çocuğun olsaydı? otur bunlar için şükür et sana ihanet eden birisi için de ne gözyaşı dök ne de kendini bu kadar heba et allah korusun hasta olursun bak.şimdi unutmak ve yeni umutlara yelken açma vakti gencecik yaşında yas mı tutcaksın bide? boşverrrr önce resimleri yak ona ait ne varsa yok et sonra çık yürüyüş koşu yap alışveriş yap silkelen ve kendine gel umutsuzluğa kapılma rabbim karşına doğru insanı çıkarttığında ne salakmışım diceksin kendimi boşuna üzmüşüm minnak zamında dediydi dersin artık:) hiçbirşey senden DEĞERLİ DEĞİLLLLL!!!:21::21:

canım geçmiyor bir türlü içimdeki acı ama bende hiç bişeyden vazgeçemiyorum hala resimleri duruyor hala mesjları duruyor aldığı hediyeler çiçekler duruyor biri gözüme takıldığı an ben yerlerdeyim :( ama düzelecek umudu var içimde ya kaldırıp atamıyorum :( evet o geldi dün aklıma sürekli tuvalete girip ağlıyorum iş yerinde mecburen kendimi tutamıyorum personelinde gözünde ne durumlara düştüm :( canım zaten 7 /24 dua okuyorum her gün sabah akşam felak nas fatiha ayetel kursi inşirah ama okuyunca o kadar iyi geliyor ki Rabbime sığınıyorum her zaman sabah gözümü açtığımda duayla açıyorum...

sanki konuşmuştuk seninle daha önce diğer konunda. Cinsellik yaşamıyordunuz da o yüzden mi yöneldi evli birine.. Aklıma bu geliyor benim ama öyle bile olsa bunu yapmasını haklı gösterecek bi durum yok. Evli biriyle ve bunun senin arkadaşın olması yeterince iğrenç bence. Sanırım ben olsaydım o arkadaş bozuntusu kadının kocasına durumu iletirdim. O adamın da bilmesi gerekir diye düşünüyorum.

Senin yapacağın şeyse ona dair herşeyi atmak. Fotolar eşyalar anılar vs gözünün önünde oldukça unutmayı zorlaştırır. Bu konuda sana kızıyorum ben, daha önce söylemiştim sen izin verirsen düzelirsin, unutursun ama sen hiç unutmaya çabalamıyorsun hala kurtarma derdindesin. Evli çocuklu kadınlar bi ihanetle terkediyor kocasını sen de gururunu bi yokla lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X