Canim öncelikle Allah yardimcin olsun, tez zamanda kurtulmani saglasin acilarindan.
O adamin karsisinda sakin egilip büzülme, onun gibi karakterler bunun karsisinda merhamet duymazlar,
aksine egolari daha da fazla oksanir hatta hoslarina bile gider karsindaki kadinin onun icin harap olmasina.
O arada da bos durmazlar tabii, hep bi baska "avin" pesinde kosarlar.
Seninki sevgiden ziyade, takinti gibi geliyor bana. Onunla gecirdigin yillarina, emeklerine kiyamiyorsun,
ama eger simdi kiyamazsan ilerde cok daha fazla acilar yasatir bu adam sana.
Hani düzelmesini beklemissin ya da hala bekliyorsun ya , bunun üzerine bi söz vardir cok severim:
"Bir defa aldatan kişiyi affedersen, seni yine kullanır; Çünkü ihanet bir ruh hali değil, karakterin dökülüş biçimidir."
Karakterinde sadakatsizlik barindiran insanlari degistiremezsin.birak kendi günahlari icinde yuvarlanip gitsinler...
Ben eminim ki biraz sabredip görmezden gelirsen, Rabbim sana cok daha hayirli kapilar acacaktir.
teşekkürler canım Allah hepimizin yüzüne baksın kötülerle karşılaştırmasın....aynen canım kim bilir bu kaçıncı ve adam beni resmen idare etmiş bir şekilde sorun çıkarmamı sağlamak için tutmuş beni adamın ben diye bir derdi yokmuş ki olsa ben bu kadar biterken yanımda olurdu hata yaptım tamm mevzu kapandı derdi devam etmezdi . aslında bu kadar sorun olmasının sebeplerinden bir taneside ona konduramamam o kadar çok ben olmuş ki nasıl yaptı diyorum bu boşluktan yapılabilecek bişey değil rezillik yaptıkları ama oldu işte ... içimde hala umut var hala dönermi hissi var beni de bu hallere düşüren bu en ufacık bir şeyden umutlanıyorum sonra bir bakıyorum ki bir şeyin değiştiği yok sadece idare ediliyorum o zaman da psikopata bağlayıp hayatı kendime zindan ediyorum