Vallahi ben de dun butun gece agladim. Aglamaktan katildim iyice, sonra uykuya daldim. Sabah kalktigimda gozlerim resmen gocmustu.
Bungulerde bol bol agliyorum bir herif yuzunden, baktim gozaltlarim cok mor gorunuyor aglamamaya soz vermistim kendime. Tam gozlerim duzelmisti, yine basladigim noktaya dondum. Ugruna agladigim herif , gozum ciksa umrunda olmaz herhalde, ama olan bana oluyor, aynaya baktigimda hortlak gibi bir hatun gormekten usandim valla.
Uzulme kardes demek isterim sana da bana da. Gercekten gozumuzun bir damla yasina degmez bu herifler.
Kimse kim, s..tiret gec bence, daha fazla uzulme. 80 milyonluk ulkede baska adam mi yok etrafta sekerim?
vallahii bencede ağla ağla nereye kadar ama bazende ağlayınca boşalıyor içimdeki duygular ağlamadıkça birikiyor gibi ağlayayım ki kalmasın içimde bir şey ben 10 gün boyunca günde 10 saat ağlamışımdır 7 kilo verdim bu süreçte ne oldu adamın umrunda mı birde bana utanmadan kilo al bu ne halin hiç beğenmedim diyor çakacaktım bir tane ama gene rezil olan sen olacaksın dedim güldüm geçtim... her gün bir ton kapatıcı kullanıyorum göz altlarıma mosmor oldu kim için şer... biri için kapımda beslediğim köpek beni bırakıp gitmiyor ah dediğimde gelip suratımı yalıyor ağlıyor yazıklar olsun insan oğluna