kızlarr yakup avşar hakkında merak ettiğim bir şey var???

• Konu Sahibi Konu Sahibi bisi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
202
1
66
Diğer
uzun zamandır burun ameliyatı hakkındaki bilgileri araştırıyorum ve artık bişeyler yapma vaktimin geldiğine karar verdim.şubat gibi 5 günlüğüne istanbul'a gelmem gerekiyo ve yakup beyle görüşmeye gitmek istiyorum.öğrenmek istediğim şeyse görüşme için bi ücret talep ediliyo mu ayrıca tasarımda yapılıyomuş bununda bi ücreti var mı acaba? eğer daha önce sorulmuşsa kusura bakmayın kızlar o kadar çok yazı var ki gözümden kaçmıştır:26: telefonla arayıp sormam ayıp olur diye önce size sormak istedim şimdiden teşekkürler :122:

konuşmak için gidersen hiç bir ücret ödemezsin ama zaten çoğu konuşmak için foto çekip öyle konuşuyo. (: bir tek emre ilhan ücretli. 4-5 ay önce öyleydi yani. yakup avşar ve barış çakır' a ücretsiz muayene oldum. bi de telefonla arayınca onlar zaten bayağı ayrıntılı bilgi veriyolar.(:

uzun zamandır burun ameliyatı hakkındaki bilgileri araştırıyorum ve artık bişeyler yapma vaktimin geldiğine karar verdim.şubat gibi 5 günlüğüne istanbul'a gelmem gerekiyo ve yakup beyle görüşmeye gitmek istiyorum.öğrenmek istediğim şeyse görüşme için bi ücret talep ediliyo mu ayrıca tasarımda yapılıyomuş bununda bi ücreti var mı acaba? eğer daha önce sorulmuşsa kusura bakmayın kızlar o kadar çok yazı var ki gözümden kaçmıştır:26: telefonla arayıp sormam ayıp olur diye önce size sormak istedim şimdiden teşekkürler :122:

Selam bisi, görüşmeye gittin mi ? Karar verdin mi ? Ben de aynı süreçteyim, merakım bundan :)

ben de burun estetiği yaptırmak istiyorum fakat hagi doktora bilemiyorum.görüşmeye gittiysen merak ediyorum paylaşırsan çok sevinirim, bu konuda baya bi fikre ihtiyacım var çünkü.....:59:

Back
X