Doğuma Hazırlık kızlarr yaramaz bir oğlum oluyorr:))))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

limon_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
385
0
26
Ankara
bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendik sonunda bir türlü kendini göstermiyordu bizde bugünn doktorun uğraşmasıyla gördükk allahım herkese sağlıklısını versin
ama o haraketleri kendini sürekli saklama çabası beni yedi bitirdi eşiminde ağzı kulaklarındaa:)

canım allah analı babalı büyütsün. bu yazdığını okuyunca dedimki kendi kendime hamile kalınca demekki bütün dünyan bebek oluyor ne güzel. tekrar tebrik ederim.

sağol canım gerçekten öyle heranımda onu düşünüyorum allahım öyle güzel bir mutluluk ki böyle bir mutluluğu herkese yaşatsın inşallah.... sende hamile misin

18 hafta canım... resimlerine bakıp bakıp duruyorum yaaa gözlerimi alamıyorum

maşallah sağlıkla kucağına alır o zaman kendisine bakıp bakıp doyamazsın:) senin yaramaz geç göstermiş ama benimki bayağı edepsizdi bacaklar hep açık doktordan önce ben bu erkekkk demiştim

Limon iyim canım siteye giriyorum ama pek yazmıyorum bu ara okuyucuyum:) cok şükür iyim, aynı devam ediyor hayat:) yarım detaylı ultrasonumu yaptircam ins. Heyecanlıyım biraz :)

Allah saglıkla sıhhatle dogmasınıda nasip etsin inş. bizimkide saklıyordu daha bugün öğrendik erkekmiş cok güzel bi duygu tarifi yok..

Back
X