kızlar gerçekten çok teşekkür ederim sizleree mutlu oldum..yani dünya başıma yıkılmış gibi hissediyordum ama şuan rahatladım yalnız değilmişim peki bu sistit varken ilişkiye girilirmi yani eşimede bulaşırmı.bide ben geçen haftadan beri antibiyotik içiyorum şuan rahatım peki 2 haftaya iyileşirmiyim tamamen denizede girebilirmiyim?
son 2 senedir bende hep yaşıyorum sürekli aynı teşhis konuluyor ama endişe edilecek bir şey yok 2 hafta önce tekrar sistit denildi ama ben denizede giriyorum doktorum bir sorun olmayacağını söyledi dikkatli olduğum sürece... ilişki ile alakası yok bir sorun olmaz ama ayaklarını üşütme denize girdkten sonrada ıslak mayo ile durmamaya çalış onlar etkiliyor
Eşinle olan durumunu bilmiyorum ama 2 haftaya iyileşip denize girersin canım..
Sistit idrar yolu enfeksiyonudur.Tedavisi olan bir rahatsizliktir.Bir cok insanda bu rahatsizligi yasar.Ben de 4 yada 5 kez olmusumdur.Bunda bu kadar korkulacak birsey yok.Doktorada gitmissiniz.Ilacinizida iciyorsunuz.Buyuk bir ihtimalle azosilin yada benzeri bir ilac vermistir.Sistitiniz gectikten sonra denizede girersiniz tatilede gidersiniz.
Sistit idrar yolu enfeksiyonudur.Tedavisi olan bir rahatsizliktir.Bir cok insanda bu rahatsizligi yasar.Ben de 4 yada 5 kez olmusumdur.Bunda bu kadar korkulacak birsey yok.Doktorada gitmissiniz.Ilacinizida iciyorsunuz.Buyuk bir ihtimalle azosilin yada benzeri bir ilac vermistir.Sistitiniz gectikten sonra denizede girersiniz tatilede gidersiniz.
doktor çok iticiydi kadın doğum bide doktoru değiştirmeyi düşünüyorum başka birine gidecem tahlil sonuçlarımıda götürcem iyice iyilşeirim inş.hiç geçmicek gibi geliyo inş. geçer yaaBence mutlaka yaptırın , zaten doktorun kontrole çağırması gerekirdi.
evet canım yaa çok zor gerçekten..bula bula benimi buldu diyorum piskolojim bozuldu inan kaç gündür kendimi dinliyorum sürekli tuvalete taşınıyorum gece aniden lavaboya gidiyorum.eskiden gece hiç kalkmazdım wc için bir haftadı uykuda yok doğru düzgündoktora da git bir süre de iç çamaşırı kullanma , cinsellik yaşamaya başladıktan sonra da oluyor genelde balayı hastalığı falan derler hatta buna, merak etme doktora gidip ilaçlarının kullanırsan geçer her kadının başına geliyor aşağı yukarı çok zor ya sıkışıp tuvalete gidip çıkınca sanki hiç gitmemişsin gibi oluyor
doktor çok iticiydi kadın doğum bide doktoru değiştirmeyi düşünüyorum başka birine gidecem tahlil sonuçlarımıda götürcem iyice iyilşeirim inş.hiç geçmicek gibi geliyo inş. geçer yaa
evet canım yaa çok zor gerçekten..bula bula benimi buldu diyorum piskolojim bozuldu inan kaç gündür kendimi dinliyorum sürekli tuvalete taşınıyorum gece aniden lavaboya gidiyorum.eskiden gece hiç kalkmazdım wc için bir haftadı uykuda yok doğru düzgün
canım zaten korkuyordum ilişkiden epey bisüre beraber olamadık ilk kez birlikte olduk ondada bu şey geldi başıma.ikinci ilişkiyi bile deneyemiyorum korkudan hem eşime bulaşacak diye hemde zaten vajinusmustum daha alışamadım hatta kadın doğuma gittim alttan muaeyene bile olamadım korkudan.doktor azarladı alış öyle gel dedi tersledi beni bende bu siteden tecrübelei arkadaşlarımdan yardım alayım dedim..sağolun yardımcı oldunuz bana..eşine bulaşmaz hamileliğe de engel olmaz, ama taharet alırken ve ilişkiden sonra o bölgenin temizliğine oldukça özen göstermelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?