Bana da değiştirmeniz yerinde olur gibi geldi , üroloji bölümüne de görünebilirsiniz.
Ben de şu anda bu hastalık için tedavi görüyorum. Gerçekten çok rahatsızlık veriyor , umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
Nüksetme ihtimali beni de korkutuyor , korunmak için C vitamini kullanacağım , bir de bol su içmek çok önemliymiş.
Canım kaynamış suya elma sirkesi koy buharına biraz otur,o sızlamayı bayağı engelliyor.Ve bol bol su tek çaresi
Ve elma sirkeli suyla yıkayabilirsin genital bölgeni..
canım zaten korkuyordum ilişkiden epey bisüre beraber olamadık ilk kez birlikte olduk ondada bu şey geldi başıma.ikinci ilişkiyi bile deneyemiyorum korkudan hem eşime bulaşacak diye hemde zaten vajinusmustum daha alışamadım hatta kadın doğuma gittim alttan muaeyene bile olamadım korkudan.doktor azarladı alış öyle gel dedi tersledi beni bende bu siteden tecrübelei arkadaşlarımdan yardım alayım dedim..sağolun yardımcı oldunuz bana..
Çok teşekkür ederim. :)peki siz evlmisiniz bekarmı?ürolojiyemi gittiniz kadın doğumamı?banada antibiyotik bide suda eriyen ilaçtan verdi doktor ben kadın doğuma gittim azarlandım ama( nüksedebiliyomuş sanırım bikere bulaşınca ( umarım sizde sağlığınıza kavuşursunuz
anladım canım inşallah hemen geçer.ben bekarken böle bi sorunum yoktu yeni öğrendim böle bişe olduğunu ilişkiye girince..aman sende dikkat et ihmal etme.çok zor bişe yaaÇok teşekkür ederim. :)
Ben bekarım , aile hekimi üroloji bölümüne yönlendirdi beni.
Bana da ilk hafta antibiyotik , kas gevşetici ve ağrı kesici vermişti doktor.
Ancak bende bu sorun 6 aydır vardı ve ben ihmal ettim.
Bu yüzden hastalığım inatçıymış , kontrole gittim , yeniden tahlil yaptırdım ve lökosit miktarı düşmemişti.
Doktor bir tane daha antibiyotik ekledi , bir haftadır da bu tedaviyi görüyorum. Ama şikayetlerim büyük ölçüde azaldı.
bende senede 2 defa falan oluyor valla tamamen kurtulamadım
Ben de tam olarak bilemiyorum ama 10 ' un üzeri yüksek sanırım.peki canım normalde lökosit oranı ne olmalı?benmki 15-20 aralığında netten baktım bulamadım nnormal oranı
canm kafam karıştı acaba ben kadın doğumamı gitsem ürolojiyemi?yani ilişki sonrası oldu ya benmki acaba ürologa sorsam yardımcı olabilirmi mesela ilişkiye girebilirmiyim eşimede bulaşırmı falan gibi sanki kadın doktorunuda ilgilendiriyo gibi bilemedimki??
canlarım konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama şuan okadr üzülüyorumki.dünya başıma yıkılmış gibi hissediyorum yardıma ihtiyacım var..ben bir hafta önce iilk kez ilişkiye girdim evliyim buarada.daha öncesindede vajinusmus denen belayla uğraştımm neyse sonra sık idrara çıkma ağrı sızı gibi şikayetlerim başaldı soluğu doktorda aldım .sistitsin dedi ilaç verdi kullanıyorum.düzeldim gibi oldu ama aklıma takılanlar var.şimdi ben artık sürekli bunumu yaşıcam idrarda sızı falan bide ilişki yaşayabilcemmi rahatça benm gibi bu sorunu yaşayanlar varmı bide tatil düşünüyoruz denize girebilecekmiyimm yardım edin lütfen çok mutsuzumm moralim çok bozuk((((
30 yıldır çeken biri olarak size tek tavsiyem bol bol su için. Hayatınızı zora sokacak bir şey değildir. Antibiyotikle kolayca tedavi edilir.
Aman suyu unutmayın. Yakalanmamak için en iyi önlem budur. Geçmiş olsun.
teşekkür ederim cnm peki sonrasında tekrarladımı?en çok bundan korkuyorum sıksık tekrarlarmı?Aynısını yaşamıştım ben de erkek arkadaşımla ilk ilişkimi yaşadıktan yaklaşık 10 gün sonrasında. O kadar şiddetliydi ki sabahı zor ettim ve doktora gittim. Doktor yeni evli sistiti dedi bana yani ilk kez ilişkiye girmiş kadınlarda görülürmüş. İlaç kullandım hemen o gün etkisini gördüm. Ayrıca doktor bana bi iki gün ilişkiden kaçınmamı sonrasında ilişki yaşamamda bir problem olmayacağını söylemişti. Umarım sorunun hallolur bir de bolca su iç
güzelim benim her ay tekrarlıyor nerdeyse benim idrar kanallarım darmış bu yüzden ben evliyim ant.bile kullanmıyorum artık bir kaç yöntem var kullandığım sıcak havlu koyuyorum günlük ped kullanıyorum maydonoz suyu içiyorum idrar söktürücü olarak ve bol su ayrıca sistit bulaşmaz cnm ve denize girebilirsin ama havuza girme bana doktor öyle demişti
bi soru daha cnm..bu sistit evlenmeden önce varmıydı sizde yoksa evlendikten sonramı çıktı?bende bekarken yoktu yeni çıktıgüzelim benim her ay tekrarlıyor nerdeyse benim idrar kanallarım darmış bu yüzden ben evliyim ant.bile kullanmıyorum artık bir kaç yöntem var kullandığım sıcak havlu koyuyorum günlük ped kullanıyorum maydonoz suyu içiyorum idrar söktürücü olarak ve bol su ayrıca sistit bulaşmaz cnm ve denize girebilirsin ama havuza girme bana doktor öyle demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?