• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarr yardım :(

umay umay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
270
62
43
32
Sevgilimlee her derdimi paylasirim ederim az önce tartistik saçma sapan bir sey yüzünden hiç arkadasim olmadigi icin anlatacak kimsemde yok o yüzden buraya yazmak istedim :( bagirmaya baslayinca bana bagirmadan konus dedim yine bagirmaya devam etti böyle konusacaksan kapatalim sonra konusalim dedim tamam dedi kapatti cok zoruma gitti agladim resmen :(

Sevgilimlee her derdimi paylasirim ederim az önce tartistik saçma sapan bir sey yüzünden hiç arkadasim olmadigi icin anlatacak kimsemde yok o yüzden buraya yazmak istedim :KK43: bagirmaya baslayinca bana bagirmadan konus dedim yine bagirmaya devam etti böyle konusacaksan kapatalim sonra konusalim dedim tamam dedi kapatti cok zoruma gitti agladim resmen :KK43:
Ama sen kapat demissin

Ay ağlamak istiyorum ben ya :( canım kapat d e missin adam kapatmis ne yani bagirdiysa sende bagirsaydin neye canini sıktın bu kadar

Ama bagirmamasi konusunda uyardim kac kez bagirmaya devam edince bagiracaksan sonra konusalim dedim kesin birazdan konusacaz onun icinde ayri bi tartisma yasiyacaz
Bnce yatin uyuyun uyumasaniz bile tartismayin tartiscaksanixda boyle habire ayrilin seni defalarca kirmaya hakki yok

Sakinlesememis daha fazla bagarip kirmamak icin kapatmis olabilir.bu kadar buyutucek bisey goremedim ben.sakinlesir konusursunuz

Bnce yatin uyuyun uyumasaniz bile tartismayin tartiscaksanixda boyle habire ayrilin seni defalarca kirmaya hakki yok
Yaa sürekli taartisan bi cift degiliz bide suan yanimda olmadigi icin özledigimden birazda hircinlastim bagirincada alimdim iste

Tartisma sebebini neydide bu kadar bagirdi. Yapisi mi öyle yada bi kabahatmi islediniZ. Eğer yapisi öyleyse en doğrusu yapmissin. Bu kadar uzuluyorsabln bidaha ki telefon kinusmanda bunu mesele yapma. Bence

Tartisma sebebini neydide bu kadar bagirdi. Yapisi mi öyle yada bi kabahatmi islediniZ. Eğer yapisi öyleyse en doğrusu yapmissin. Bu kadar uzuluyorsabln bidaha ki telefon kinusmanda bunu mesele yapma. Bence
Biraz yapisi öyle besyoda okuyorum maç yapacaktik karisik bi grupla ona tepki verdi cok mu önemli sanki okul acilinca okulunda yaparsin falan dedi ben de ama bu benim meslegim deyince bagirdi sürekli bagirarak konusunca bagirarak konusma dedim uyardim devam edincede sonra konusalim böyle bagirmaya devam edeceksen dedim

Sevgilimlee her derdimi paylasirim ederim az önce tartistik saçma sapan bir sey yüzünden hiç arkadasim olmadigi icin anlatacak kimsemde yok o yüzden buraya yazmak istedim :KK43: bagirmaya baslayinca bana bagirmadan konus dedim yine bagirmaya devam etti böyle konusacaksan kapatalim sonra konusalim dedim tamam dedi kapatti cok zoruma gitti agladim resmen :KK43:
Bende bağırılmasını sevmem hiç, hele de yanında biri varsa deli olurum neyseki benim kocam 1 kere söyleyince anlıyor darısı başına :)

Ne guzel kapatmis iste. Bagirmaya devam mi etseydi ne yapsaydi?

Önemli bir durummuş gibi gelmedi bana. Bana da sevgilim bağırsa telefonu kapat derim, hatta yüzüne bile kapatırım. Yapmışlığım var zamanında. Barışırsınız. Sakinleşince konuşmak en iyisi.

Back
X