la vie est belle yi çok merak ediyorum ya şekerli bi koku sanırım dimichanel coco mademoiselle nin kokusunu hiç bilmiyorum canım... hafif ve çiçeksi bir koku ararsan lncome hipnoz güzel, eğer mutluluk verici ve kalıcı bir koku olsun dersen lancome la vie est belle yi şiddetle tavsiye ederim ben aşık olmuştum ona.
ben bi kozmetikçide işe mi girsem acaba bütün kokuları denerim hergünCanım chance mademoiselle den biraz daha soft aynı zamanda kalıcı bir koku daha genç daha kıpır kıpır geliyor bana :)) İstersen bir bakk ikisi birbirini andırıyor ama koku oturdukça chance birazdaha farklılık gösteriyorBellimi olur belki düğününde chance kızı olmak nasip olur
ben bi kozmetikçide işe mi girsem acaba bütün kokuları denerim hergünöyle güzel anlatıyosunki hemen gidip denemek istiyorum anlattığın parfümleri canım bu gidişle sen bana chance da aldırırsın
ayy kızz allah korusun dans pistinden kaçıp gitmesin çocukAyy yok yokk yorumları okudumda Jadore sıkıyım falan deme sakın düğününde hem ağırr bir kokuu hemde sıcak havada kır düğününde seni acayip bayarr bu parfümm baş ağrısı yapar mazallah rahatsız olursun mustakbel eşin o mutlu gününüzde yanından kaçmak istemesin bide
evet... mutlaka dene kokusuna bak bence, gelinlere yakışabilecek bir koku. ben ilk kokladığımda aaa ne kadar da mutluluk verici bir koku demiştim. aradan biraz zaman geçti, tv de reklamları dönmeye başladı ve mutluluk verici bir parfüm olduğu anlatılıyordu, çok şaşırmıştım :)la vie est belle yi çok merak ediyorum ya şekerli bi koku sanırım dimi
yok canım iyi oluyo fikir için gerçekten yorum yazman bile önemli benim için çok teşekkür ederimYaa amacım sana bütün kokuları aldırmak değil aslındaa senin güzel gününde missler gibi kokmann Bide ben sevdiğim seyleri önerirken böyle oluyorum çok mu abartıyorum acaba
yaa heycanladım ama bak şimdiii şişeside çok cici zaten napsam gene bi çılgınlık edip alsam mı acaba hemenevet... mutlaka dene kokusuna bak bence, gelinlere yakışabilecek bir koku. ben ilk kokladığımda aaa ne kadar da mutluluk verici bir koku demiştim. aradan biraz zaman geçti, tv de reklamları dönmeye başladı ve mutluluk verici bir parfüm olduğu anlatılıyordu, çok şaşırmıştım :)
Aaayyyy Allah korusunnnayy kızz allah korusun dans pistinden kaçıp gitmesin çocuk
bence kokusuna bakmadan alma, ama beğeneceğinden de eminim...yaa heycanladım ama bak şimdiii şişeside çok cici zaten napsam gene bi çılgınlık edip alsam mı acaba hemen
Canımm seni bi nebze olsa mutlu ettiysem ne mutlu bana ben teşekkür ederimyok canım iyi oluyo fikir için gerçekten yorum yazman bile önemli benim için çok teşekkür ederim
hayali bile kötü canım yaaa kaçmasın diye temkinli davranıyorum zaten bak önce kokusuna baktırıyorum nolu ne olmaz vallaAaayyyy Allah korusunnnyok yookk olmas öylee bişeyy
tamam tatlım çok teşekkür ederim fikir verdiğin içinbence kokusuna bakmadan alma, ama beğeneceğinden de eminim...
rica ederim :)tamam tatlım çok teşekkür ederim fikir verdiğin için
en mutlu günüm için yardımcı olup fikir veriyosun canım çok değerli benim için tek başıma beceremem çünküCanımm seni bi nebze olsa mutlu ettiysem ne mutlu bana ben teşekkür ederim
cidden mi yaa ağırsa olmaz gerçekten düğünüm kır düğünü olcak bide uygun olmaz ağır parfümler ama bi denemek istiyorum la vie est belle yi aklımda kalmasın en azındanLancome la vie est belle bende var. Baya şekerli ve ağır bir koku yalnız. Yaz ayında Jadore sıkamayan bir insan la vie est belleyi asla sıkamaz bence
en mutlu günüm için yardımcı olup fikir veriyosun canım çok değerli benim için tek başıma beceremem çünkü
Aynen canımm aynenn en doğrusunu yapıyosunnhayali bile kötü canım yaaa kaçmasın diye temkinli davranıyorum zaten bak önce kokusuna baktırıyorum nolu ne olmaz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?