Kizlarr yardimmm lütfen🙏🏼 yurt dışından, Türkiyede Tüp bebek yapanlar varmı aramızda ?

Mehrii34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
10.061
En iyi cevaplar
1
5.303
248
Kızlar selam yurt dışında tüp bebek yapanlar varmı aramızda ?

Eşimle karar verdik sonunda , gideceğimiz doktoru bulduk herşey okey tek sıkıntı iş yerine içeri vermemiz gereken izin tarihleri. Yurt dışında işyerine 1 sene önceden izin tarihleri içeri verilir ve bu şarttır aksi takdirde izin hakkı yanıyor ve ödenmiyor bile kullanmazsak. Tüp bebek merkeziyle görüştüm X " hanım kusura bakmayın bir yıl önceden randevu veremiyoruz ancak haftalar önce verebiliriz o şekilde yardımcı oluruz denildi bende teşekkür ettim eşimle konuşup döncem dedim. Zaten önce muayeneye gitmeliyim tedavi öncesi.

Yurt dışından giden hastalar nasıl ayarladınız siz kızlar hastalık raporu mu aldınız da mı gittiniz ? Öyle bişey ki işe yeni girdim yani işimi kaybedersem asla tüp bebeği karşılayamam yaşayanlar biliyordur aşırı pahalı gerçekten dişimizi canımıza taktık 2 işte birden calışıyoruz allah yaptıran herkese sabır ve bol bereket ve şans versin. Daha anne olma yolunda bile bukadar emek vermek çok değişik bir his. Emeksiz olmuyor allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın rabbim bana bir yol bir fikir verirmisinz kızlar izinleri felan nasıl ayarlamalıyım.

Tedavi adetin kaçıncı günlerinde başlar ve transfer nezaman olunur ? Bende polikistik over olduğu için büyük ihtimalle taze transfer olmayacak... fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba Yurt dışında değilim sadece tedavi süresini anlatayım diye yazdım
yaklaşık 20 günlük bir izin kullanabilirseniz halletmiş olursunuz diye düşünüyorum ama tabi bu taze transfer için gerçi pcos demişiniz ozaman duruma göre 1 ya da 2 adet geçmesini bekliyorlar diye biliyorum tedavi adetin 2. Ya da 3 . Günü başlıyor yaklaşık 10-12 gün iğne kullanıyorsunuz sonra yumurta toplama oluyor taze transfer olabilseniz yumurta toplamadan bir kaç gün sonra olur aslında

Bir fikrim yok ama Rabbim yardımcınız olsun inşallah tez vakitte bebeğinize kavuşun demeye geldim

Teşekkür ederim taze transfer olmayacak galiba öyle görünüyor. Sorun değil ama izinlerimi çok iyi yaymam gerekcek toplamda 24 gün iznim var. Bide yakınımın düğünü var araya sıkıştırmak istedim ama gitmicem galiba. Tarihler karma karışık neyi nasıl yapcam bilmiyorum.. geçen yaz yurtdışından kız arkadaşım yaptırmıştı tüp bebek türkiye de ikizleri oldu ama kız dedi izinim yetmedi mecbur rapor aldım gizli gittim dedi. Bende merak ediyorum acaba diğer kızlar nasıl ayarladı.. taze transfer olsaydı hepten kurtulurdum aradan çıkardı

Ya birde şöyle bir durum var allah korusun ilk gittiğiniz regl döneminde başlayamayadabilirsiniz bende öyle oldu mesela yumurtanın biri diğerlerinden büyük çıktı o yüzden 1 ay kaydı dediğiniz gibi rapor falan illaki gerekir sizde pcos da olunca garantiye almak gerekiyor

Aaa öyle bişey demi var ne ki o öyle kız ? İlk defa duydum yumurtanın biri diğerinden büyük çıkınca ne oluyor sormamda sakınca yoksa? Bende pko var yani dirençli değil yumurtalarım tam tersine hemen gürleşiyorlar birden klomen felan çok kullandım iğne felan ordan biliyorum hemen tepki veriyo yumurtalar

Doktorlar bütün yumurtaların büyüklüğünün yaklaşık aynı boyutta olmasını istiyorlar tedavide doğru sonuç alabilmek için bana mesela şey demişti diğerlerinin boyutu 2 mm gibi iken bir tanesi 11mm böyle oluncada 11 olan diğerlerinin önüne geçiyor dominant oluyor dedi

Hmm anladım canım benim mesela ilaçlarla
( iğnesiz) 14-16-18 hatta 22 mm bile oluyor ama bu dengesiz midir bilmiyorum zaten yumurtalar kendiliğinden 2-3 mm daha büyüyebiliyomuş ilaçlardan sonra tedavi görürken doktor söylemişti gerçekten de öyleydi

Yanlış bilmiyorsam eğer 16-18 mm olması iyi aralarıında çok fark yok yani iyi sanırım 18mm civarında genelde topluyorlar zaten heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…