• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr yerleşme kanamasımı acillll lütfenn...

zeytin85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
159
108
73
merhaba benim adetlerim en geç 30. günde olurdu.şuanda 32. gündeyim yani 2 gün geçti.bugün çok hafif böyle kum gibi çamur gibi deyim çok az ama kahverengi leke geldi iki kez.belirti olarak bişey yaşamıyorum dün gece tansiyonum düştü yalnız böyle bayılcak gibi oldum.bide kasıklarımda adet olacağım zamandaki gibi değil ama garip bi hassasiyet var.bugün idrar testi yaptım negatif.aranızda böyle olup hamile olan varmı yerleşme kanaması olabilrmi idrar testi negatif çıkıp kahverengi leke gelipte hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda?bide yerleşme kanaması adet günü geçince olurmu?

adet oluyo olma ihtimalin daha yüksek galiba. bir sağlık ocağına gidip kan testi yaptırsana eğer gebelik varsa kesin çıkar...

merhaba benim adetlerim en geç 30. günde olurdu.şuanda 32. gündeyim yani 2 gün geçti.bugün çok hafif böyle kum gibi çamur gibi deyim çok az ama kahverengi leke geldi iki kez.belirti olarak bişey yaşamıyorum dün gece tansiyonum düştü yalnız böyle bayılcak gibi oldum.bide kasıklarımda adet olacağım zamandaki gibi değil ama garip bi hassasiyet var.bugün idrar testi yaptım negatif.aranızda böyle olup hamile olan varmı yerleşme kanaması olabilrmi idrar testi negatif çıkıp kahverengi leke gelipte hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda?bide yerleşme kanaması adet günü geçince olurmu?

canım yerleşme kanamasıysa henüz idrara geçmemiş olabilir umarın hamilesindir.adet olmazsan bi kaç gün sonra testi yinelemeni tavsiye ederim.

canım yerleşme kanamasıysa henüz idrara geçmemiş olabilir umarın hamilesindir.adet olmazsan bi kaç gün sonra testi yinelemeni tavsiye ederim.

ilk defa bu kadar gecikti çok umutlanmıştık çok kötüyüm şuanda :( her lavaboya gittiğimde peçeteye geliyo bir miktar ama rengi kahverengi kesinlikle kırmızı değil.yerleşme kanaması ne kadar olur miktarı acaba benim sabahtan beri her lavaboya gittiğimde oluyo.

ilk defa bu kadar gecikti çok umutlanmıştık çok kötüyüm şuanda :( her lavaboya gittiğimde peçeteye geliyo bir miktar ama rengi kahverengi kesinlikle kırmızı değil.yerleşme kanaması ne kadar olur miktarı acaba benim sabahtan beri her lavaboya gittiğimde oluyo.

Tutunma kanaması; Gebeliğinizin ilk dönemlerinde çok az miktarda lekelenme veya kanama saptayabilirsiniz. Bu, döllenmeden yaklaşık 10-14 gün sonraya denk gelir. Döllenen yumurtanın rahiminize tutunması sırasında oluşur. Normal adet kanamanıza göre daha erken, damla damla ve daha açık renkte görülür. Uzun da sürmez. Bazı kadınlar bu hafif kanamayı adet kanaması olarak düşünüp hamile olduklarının farkına bile varmazlar.inşallah hamilesindir canım ama sen her ihtimali yine göz önünde bulundur tabi

arkadaşım umarım hamilesindir...hakkında hayırlısı olsun bende aynı durumdayım şuanda ama benim ilk gün oldu hafif lekelenme anlamadım neden...şimdide karnıma kıraplar giriyo ya bu neki acaba hamile miyim...umarım öyledir

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama dün adet oldum.bugün kan sonucumu almaya gidicem acaba kimyasal gebelikmi geçirdim diyede düşünmüyo değilim.ilk defa bu kadar geçikmişti o iki üç günlük heyecan bile beni yıkıma uğrattı şuan.eşime ayrı üzülüyorum nasıl sevinmişti :( ben hissediyorum kesin hamilesin dedi durmadan.hayırlısı Allah bilir zamanını.

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama dün adet oldum.bugün kan sonucumu almaya gidicem acaba kimyasal gebelikmi geçirdim diyede düşünmüyo değilim.ilk defa bu kadar geçikmişti o iki üç günlük heyecan bile beni yıkıma uğrattı şuan.eşime ayrı üzülüyorum nasıl sevinmişti :( ben hissediyorum kesin hamilesin dedi durmadan.hayırlısı Allah bilir zamanını.

aynı şeyi bende yaşıyorum canım şu anda.. benim kan testim negatif ama hala adet göremedim ... Allah biliyo ya ne kadar istiyoruz. eminim bizi de güldürecektir. öbür aya inşallah :D bi an önce adet görsem de öbür aya hazırlansam keşke :)

canım üzülme vardır elbet günü saati rabbim hepimizin gönlüne göre versin. stres yok unutma stres işini daha da zorlaştırıyor insanın madem adet oldun artık bittiği günden itibaren gün aşırı ilişki ve sağlık beslenme ile bir dahaki ay bize müjdeli bir haber vermeni umid ediyorum. Allah ım gönlüne göre versin...

Arkadaşlar benim adet olmama bir hafta kala acik su gibu lrkelenmem oldu. Bu lelelenme uc gun boyunca ve her gun daha acik renkte geldi. Su an hic birseyim yok ve adetime dahs 4 gun var ne dersiniz

Arkadaşlar benim adet olmama bir hafta kala acik su gibu lrkelenmem oldu. Bu lelelenme uc gun boyunca ve her gun daha acik renkte geldi. Su an hic birseyim yok ve adetime dahs 4 gun var ne dersiniz

Yerleşme kanaması olabilir ama Adetinin gecikmesini bekle bence şimdi negatif çıkabilir moral bozukluğu yaşarsın biliyorum zor ama adetinin bi kaç gün gecikmesini bekle ve gecikirse kan testi yaptır .. En zoru beklemek bunu da biliyorum ben 5 aydır bekliyorum :( inşallah hamilesindir dualarım tüm hamile kalmak isteyenlere :)

4 gün boyunca kendi kendini yemektense bence git hemen kan testi yaptır evde idrar testiyle falan germe kendini çünkü varsa bile negatif çıkabilir şuan idrarda.hadi bakalım inşallah bebeğinin müjdesidir bu lekeler.sonucu da bildir bize:)

İnşallah Hayırlısı sağlıklısı ne zaman ise o zaman olsun arkadaşım.
Adete kaç gün varken kan testi yaptırsak belli olur bilen var mı? İdrar testi adet günü geçince belli olabilir ama kan testi hakkında duyduklarınız ya da yaşadıklarınız neler?

sagolun arkadaslar..zaten adetıme 3 gün kaldı...olmassa pazartesı günü gıdecem hastaneye..hepımız ıcın hayırlı olsun arkadaslarım..dıleklerım sızınle

sagolun arkadaslar..zaten adetıme 3 gün kaldı...olmassa pazartesı günü gıdecem hastaneye..hepımız ıcın hayırlı olsun arkadaslarım..dıleklerım sızınle
hadi bakalım arkadaşım çok fazla kaptırma kendini bu sürede olursa sürpriz olsun:)

merhaba kızlar ya bende en son 6nisanda adet oldum adetim 4 gün gecikince kan testi yaptım değerlerim negatif çıktı.geçen hafta kahverengi akıntı geldi ama kesinlikle adet kanı değildi kasıklarımda tarif edilmez bi sancı vardı ve sık sık idrara çıkıyordum iki gün çok az geldi bu akıntıda sonra hiç bişey gelmedi.anlamadım bu neyin nesidir ya.

aynı şeyi bende yaşıyorum canım şu anda.. benim kan testim negatif ama hala adet göremedim ... Allah biliyo ya ne kadar istiyoruz. eminim bizi de güldürecektir. öbür aya inşallah :D bi an önce adet görsem de öbür aya hazırlansam keşke :)

Merhaba. Benzer durumu ben de yaşadım bu hafta. Adetim gecikti ancak idrar testin negatif çıktı. Her ihtimale karşı kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Şu anda 5+ hamileyim. Hafif bir kanama yaşadım doktora gittim hemen ve yerleşme kanaması dedi, her şey yolundaymış :) Darısı sizlerin başına... Bu arada kesemizi de bugün görebildik, salı günü görünmüyordu :)

Back
X