adet oluyo olma ihtimalin daha yüksek galiba. bir sağlık ocağına gidip kan testi yaptırsana eğer gebelik varsa kesin çıkar...
merhaba benim adetlerim en geç 30. günde olurdu.şuanda 32. gündeyim yani 2 gün geçti.bugün çok hafif böyle kum gibi çamur gibi deyim çok az ama kahverengi leke geldi iki kez.belirti olarak bişey yaşamıyorum dün gece tansiyonum düştü yalnız böyle bayılcak gibi oldum.bide kasıklarımda adet olacağım zamandaki gibi değil ama garip bi hassasiyet var.bugün idrar testi yaptım negatif.aranızda böyle olup hamile olan varmı yerleşme kanaması olabilrmi idrar testi negatif çıkıp kahverengi leke gelipte hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda?bide yerleşme kanaması adet günü geçince olurmu?
canım yerleşme kanamasıysa henüz idrara geçmemiş olabilir umarın hamilesindir.adet olmazsan bi kaç gün sonra testi yinelemeni tavsiye ederim.
ilk defa bu kadar gecikti çok umutlanmıştık çok kötüyüm şuandaher lavaboya gittiğimde peçeteye geliyo bir miktar ama rengi kahverengi kesinlikle kırmızı değil.yerleşme kanaması ne kadar olur miktarı acaba benim sabahtan beri her lavaboya gittiğimde oluyo.
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama dün adet oldum.bugün kan sonucumu almaya gidicem acaba kimyasal gebelikmi geçirdim diyede düşünmüyo değilim.ilk defa bu kadar geçikmişti o iki üç günlük heyecan bile beni yıkıma uğrattı şuan.eşime ayrı üzülüyorum nasıl sevinmiştiben hissediyorum kesin hamilesin dedi durmadan.hayırlısı Allah bilir zamanını.
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama dün adet oldum.bugün kan sonucumu almaya gidicem acaba kimyasal gebelikmi geçirdim diyede düşünmüyo değilim.ilk defa bu kadar geçikmişti o iki üç günlük heyecan bile beni yıkıma uğrattı şuan.eşime ayrı üzülüyorum nasıl sevinmiştiben hissediyorum kesin hamilesin dedi durmadan.hayırlısı Allah bilir zamanını.
Arkadaşlar benim adet olmama bir hafta kala acik su gibu lrkelenmem oldu. Bu lelelenme uc gun boyunca ve her gun daha acik renkte geldi. Su an hic birseyim yok ve adetime dahs 4 gun var ne dersiniz
Arkadaşlar benim adet olmama bir hafta kala acik su gibu lrkelenmem oldu. Bu lelelenme uc gun boyunca ve her gun daha acik renkte geldi. Su an hic birseyim yok ve adetime dahs 4 gun var ne dersiniz
hadi bakalım arkadaşım çok fazla kaptırma kendini bu sürede olursa sürpriz olsun:)sagolun arkadaslar..zaten adetıme 3 gün kaldı...olmassa pazartesı günü gıdecem hastaneye..hepımız ıcın hayırlı olsun arkadaslarım..dıleklerım sızınle
aynı şeyi bende yaşıyorum canım şu anda.. benim kan testim negatif ama hala adet göremedim ... Allah biliyo ya ne kadar istiyoruz. eminim bizi de güldürecektir. öbür aya inşallahbi an önce adet görsem de öbür aya hazırlansam keşke :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?