- Konu Sahibi zafergamze
-
valla canım burda kimse sana hamile olup olmadıgın hakkında fikir veremez..kan testi yaptırıp öğreneceksin baska yolun yok...sana söyleyebilecegimiz tek sey su olur adet gecikmesi normal olabileceği gibi gebelik belirtisi de olabilir ya da hastalık belirtisi de olabilir...bunu tespit edebilecek tek kişi de doktordur...bence burda yorum yapılmasını bekleyerek zaman kaybetmee hemen git kan testi yaptır için rahatlasın...hakkında hayırlısı olsun...
pre... korunma yöntemiyle hamile kalanı çok duydum.
evde yapılan testlerden yapsan sonuç cıkmazmı acaba???
doğru sonuc cıkması ıcın kac gün gecikme olması lazım acaba?
en azından korunma şeklimle hamile kalınıp kalınmıyacagını bilen vardır die düşündümm :gitme:
canım onu da kimse bilemez prezervatif yırtık olaiblir aradan kaçmıştır belki de...sen git kan testi yaptır..ben idrarla yapılan testlere de güvenmiyorum çünkü 5 gün gectikten sonra hamile olmama ragmen negatif cıktı....
şimdi test yapsan çıkar canım 5 gün geçmiş
kızım 1,5 yaşında ve adetimden 5 gün gectii sizce hamilemiyim teste erken cıkmaz ama ben istemiyorum kızım cok küçük kendimde bakamam üstesinden gelemem halilelik dönemini kaldıramam allah olmuyanlara önce nasip etsin ben istemiyorum cok korkuyorum ya hamileysem eşimde istiyor ama ben hazır deilim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?