Kızlarr

M A N O L Y A

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2023
351
350
23
27
Reglim gecikti baş dönmem ve ciddi derecede göğüs ağrım var. Regl olacak gibi karnım ağrıyor ama akıntım çok fazla regl olamıyorum. Bugün kan testi verdim negatif çıktı. Sizce adet söktürücü bir şeyler yapayım mı maydonoz soğan suyu gibi yoksa gebelik ihtimali olabilir diye bir süre daha beklemeli miyim?

Reglim gecikti baş dönmem ve ciddi derecede göğüs ağrım var. Regl olacak gibi karnım ağrıyor ama akıntım çok fazla regl olamıyorum. Bugün kan testi verdim negatif çıktı. Sizce adet söktürücü bir şeyler yapayım mı maydonoz soğan suyu gibi yoksa gebelik ihtimali olabilir diye bir süre daha beklemeli miyim?
11 gün geçmişti hamilelik belirlitilerim var gibiydi midem de bulanıyordu adet döngümde düzenliydi iki kez kan verdim çıkmamıştı doktor strestendir demişti adet sökücü vermişti öyle adet oldum. Kaç gün gecikmeniz var

11 gün geçmişti hamilelik belirlitilerim var gibiydi midem de bulanıyordu adet döngümde düzenliydi iki kez kan verdim çıkmamıştı doktor strestendir demişti adet sökücü vermişti öyle adet oldum. Kaç gün gecikmeniz
5 gün oldu daha ama beni sıkan şey acayip göğüs ağrım var dayanamıyorum artık regl olmamak sıkıntım değil yani 🥺

Acele etmeyin regliniz gelmek üzere belli ki. Söktürücü falan kullanmayın bence.

Back
X