Bişey sorucam ya çok ilgiden bunaldığınız olmuyomu yani sürekli ilgi sıkıcı geliyo bana ne o kadar ilgi verebilirim nede o kadar ilgi isterim bendemi var bi gariplik acabs
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende aynen öyleyim. Sürekli ilgi gösteren, ağzımın içine bakan bi erkek istemezdim heralde çok sıkılırdım en iyisi ne çok ilgi ne de az ilgi :)
Konu sahibi, belki erkek arkadaşın yoğun günler geçiriyordur biraz zaman ver bence.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen cnm ya sürekli ilgi beni geriyo kendimi bi garip hissediyorum kısıtlanıyomuşum gibi tabi ilgi güzel bişey ama bence faxlası sıkıyo tsbi bu bnm görüşüm .
Bişey sorucam ya çok ilgiden bunaldığınız olmuyomu yani sürekli ilgi sıkıcı geliyo bana ne o kadar ilgi verebilirim nede o kadar ilgi isterim bendemi var bi gariplik acabs
Kim sever ki ilgisizliği? Arada böyle şeyler olur. Insanın anı anını tutmaz. Yeri gelir siz ona karşı ilgisiz olursunuz istemeden de olsa. Biraz hoşgörü tüm sorununuzu çözmeye yetecektir diye düşünüyorum. Ben mi ne yapardım? 3 yıllık bir ilişkim var. Yeri geliyor bana ilgisiz gibi geliyor. Üzülüyorum tabi ama artık ona çok fazla yansıtmıyorum. Eskiden hemen trip atar, laf söyler, sorun çıkarırdım. Ne kadar yanlış yapmışım.. Ben de arada ona ilgisiz olabiliyorum. Insanlık hali. Insan bazen elinde olmadan yapıyor bunu. Bu saydıklarım ruh haliyle alakalı şeylerdi. Kasıtlı ilgisizliği varsa orasını bilemem.
Kasitli bi ilgisizligi yok. Ama bu ruh haliyle alakali da degil bence cunku 1 aydir falan boyle. Nasil ilgisini geri kazanabilirim kiii
Neden böyle olduğuna dair bir soru sordun mu ona? Konuştun mu bunu?
Konustum tabiki sordum. Sen alinganlik ediyorsun diyor. Bide benim annem benimle cok ilgilenir bir dedigimi iki etmez ben sadece bisiyi dusunuyim annem onume getirir hemen bunu bahane ediyor bazen ben simarik buyumusum o yuzden cok ilgiye alismisim aslinda onun ilgisi normalmis ama oyle degim bazen kiz arkadaslarim bile ne kadar odun diyor
Merhaba kizlarr, simdi birsey sorucam size belki sizinde basiniza gelmistir. Bi yorum bekliyorum sizden. Esiniz veya sevgiliniz size olan ilgisini azalttigini fark edince ne yapiyorsunuz. Ben ilgisizligi hic sevmeyen biriyim ve su siralar sevgilim benimle hic ilgilenmiyor. Cok uzuluyorum seviyor biliyorum ama ilgisizlik cok kotu bisiyyyy
Merhaba kizlarr, simdi birsey sorucam size belki sizinde basiniza gelmistir. Bi yorum bekliyorum sizden. Esiniz veya sevgiliniz size olan ilgisini azalttigini fark edince ne yapiyorsunuz. Ben ilgisizligi hic sevmeyen biriyim ve su siralar sevgilim benimle hic ilgilenmiyor. Cok uzuluyorum seviyor biliyorum ama ilgisizlik cok kotu bisiyyyy
Ornek verebilirmisin ne yaptida ilgisiz oldugunu dusundun? Ona gore yardim edicem :))
___dega___
bende çok fazla ilgiyi sevmem ama ilgisiz oluncada nefret ederim, benimki yeni tanıştıgımızda günde en az 4 saat durmadan mesajlaşırdık 3 ay falan böyle sürdü, ve beni kendine aşık ettikten sonra bu mesajlar şiirler falan azaldı benim çok ama çok zoruma giderdi hatta aglardım sevmiyor diye, ayrılalım bile diyordum, ama sonrada alıştım, ilgisiz degil ama eskisi kadarda ilgili degil yani,
bazı günler beni önemsemiyormuş gibi yapıyor ben daha beterini yapıyorum mesajlarına saatler sonra cvp veriyorum falan o zaman anlıyortekrar ilgiye başlıyor, yani sana önerim sende ona ilgi gösterme anlasın ilgisizlik nasıl bir şeymis
Biraz sabrederim, baktım düzelmedi açıkça söylerim, baktım hala düzelmezse ve geçerli bi nedeni yoksa ben de aynı şekilde karşılık veririm anlaması açısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?