• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlarr

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Herşey tadında olmalı diye düşünüyorum. Biz çıkarken haftada 1 veya 2 kez buluşurduk. 1 saat kadar. Zaten sabahtan akşama kadar aynı iş yerindesin evlere dağılınca arada sırada msjlaşıyorduk. Özleyin birbirinizi iyi gelir. :31: herşey gönlünce olsun :16:

Biz hem cok sik bulusuyoruz hemde cok uzun zaman birlikte oluyoruz. Tesekkur ederim

ilgi mi:ssz::ssz::ssz: Resmi evraktaki sayı , konu ilgi den başka ilgi görmüyom ben :5:

canım yapısı öyledir belki.. bende güzel şeyler yazarım çok romantğimdir oda benim aksime tam odun .. mesela güzel bişey yazarım işte sadece kalp resmi gönderir yada iltifat ederim oda etsin diye tşk yazar geçer. çok az ve öz söyler ama tam söyler ben uçarım havalara ama ben yinede odunsun kalassın derim . aynen bnim ailemde beni şımarttı aksine onun aileside disiplinle büyütmüş şımarıklığın ş 'si yok o yüzden bana sen farklı ben farklı büyümüşüz der tabi bide karakter girince araya iki farklı dünya oluyorsun..ilgi konusuna gelince her erkek ilgi göstermekten biraz kaçar biz kadınlarda sürekli ilgi bekleriz..belki yoğundur belki kafasına takılan bişey vardır yada gerçekten sana öyle geliyordur. biraz daha zaman ver baktın geçmiyor sende onun sana olduğundan daha çok ilgisiz ol hatasını anlasın.

Dogru soyluyorsun canim oyle yapmak lazim

Sen de onunla ilgilenme seviyorsa farkeder ilgisizliğini, farketmiyosa senden gönlü geçmiş demektir

ah erkekler ahh... hepsi öyle bebeğim sıkma canını. başka şeylerle uğraş. sen de odun olmaya çalış olmuuyo yoksa. ne yapacan ayrılacan mı idare ede ede geçecek ne yapalım. bi süre sonra başalr ilgisi zaten seviyosa. bi arkadaşm hep der hayatının merkezine koyma onu hayatındaki insanlardan biri gibi... sonuçta tek o yok zatn. erkekler hiç diyo mu yok bana ilgi göstermiyo yok romantik değilfalan... biraz onların kafadan olmak lazımm :37:

Merhaba kizlarr, simdi birsey sorucam size belki sizinde basiniza gelmistir. Bi yorum bekliyorum sizden. Esiniz veya sevgiliniz size olan ilgisini azalttigini fark edince ne yapiyorsunuz. Ben ilgisizligi hic sevmeyen biriyim ve su siralar sevgilim benimle hic ilgilenmiyor. Cok uzuluyorum seviyor biliyorum ama ilgisizlik cok kotu bisiyyyy

malesef ben sana katılmıyorum
seviyorsa ilgilenir
ilgilenmiyorsa
sevmiyor demektir

Valla. Hic oyle. Keyfini beklemem zorla allem eder kullem.eder kendimle ilgilendiririm :)

Back
X