• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLARRR 2012 haziranın ilk haftası transferi olacak kaç kişiyiz

arkadaşlar test için ankarada nerede ne kadar fiyat bilgisi varmı gebelik test fiyatlarını?

canım bizim eve yakın aydınlıkevler'de altınparkın karşısında bi lab var. 25 tl aldılar dün.ama ben geçen yıl çok daha fazla isteyen yerlere sormuştum.burası ii geldi .yaptırdım.

sonuç belli oldu <0.001
:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım ya ne denir bilmiyorum gerçekten üzülme diyemem eger pazartesi benim sonuçta negatif çıkarsa üzülücem hemde çok ama elden gelen birşey yok demekki meleklerimizin daha bizim yanımıza gelmek için vakitleri var.allah yardımcın olsun

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

diyecek söz bulamıyorum inşallahh rabbim bu sıkıntıların mükafatını verir...
bende teste dogru ilerliyorum ama yaptırmama kararındayım

Caniiiim.insallah senin de berencimin de pozitif cikar. Hayirli saglikli evlatlariniz olur insallah. O sevincle bize de dua edersiniz insallah :-)

ben 2 kere aşılama tedavisi oldum şimdi tüp bebeğe başlıycam inş. size birşey sorucam kızlar gittiğiniz tüp bebek merkezlerinde eşiniz spermiogram testini bi odadamı veriyo bilginiz varmı sabah bişey duydum sanırım doğruluk oranı yüksek

ben 2 kere aşılama tedavisi oldum şimdi tüp bebeğe başlıycam inş. size birşey sorucam kızlar gittiğiniz tüp bebek merkezlerinde eşiniz spermiogram testini bi odadamı veriyo bilginiz varmı sabah bişey duydum sanırım doğruluk oranı yüksek

evet canım ayrı bir oda var

kızlar 10.gün değerim 148 çıktı.2 gün önce 51 di.pazartesi tekrar vercekmişim.çok heyecanlanıyorum.hayırlısıyla bu değerler artmaya devam eder inşallah.

selam bende genartta yaptırdım perşembe test günümdü ben 2 gün öncesinde yaptırdım sonuç:( negatif zaten sonrada adet görmeye başladım hayırlı olsun bebeğin allah bizlerede tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah

Back
X