Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIZLARRR 2012 haziranın ilk haftası transferi olacak kaç kişiyiz
selam bende genartta yaptırdım perşembe test günümdü ben 2 gün öncesinde yaptırdım sonuç negatif zaten sonrada adet görmeye başladım hayırlı olsun bebeğin allah bizlerede tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah
allah sabır versin arkadaşım.inşallah en yakın zamanda hatta kendiliğinden hamile kalırsın.ben aysun hanımın hastasıyım.yaşım gereği tek embriyo veriliyo YASAL OLARAK ..... bu tür şeyleri konuşmak doktorların ve merkezlerin zor duruma düşmesine neden olabilir diye biliyorum.
herkese günaydın arkadaşlar buradan hamileyim diye yazabilmeyi ne çok istedim ama maalesef olmayınca olmuyormuş.dün sonucu ögrendikten sonra resmen yıkıldım o yüzden soran arkadaşlara cevap veremedim sabaha kadar agladım .bu sabah işe gelmeden önce doktorumun yanına gidip görüştük herşey gayet güzel ama elde var sıfır .ben bugünden sonra artık bu siteye girmeme kararı aldım tüm hamiş arkadaşlardan özür dilerim allah yavrularınızı size bağışlasın ama psikolojim alt üst ve hiç kimsenin mutluluguna ortak olamayacagım.4 ay sonra tekrardan tedaviye en başından başlayacagız inşallah melegim o zaman gelir annesinin kucagına bende burada o zaman sizlerle karşılaşırsam eger sevincimi paylaşırım yeniden .hepinizi tanımasamda kocaman öpüyorum kendinize çok ama çok iyi bakın.HOŞÇAKALIN.