Kızlarrr aciil erken gebelik testime bakarmısınıız

Asenr snmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
423
1.148
43
24
Kızlar adet olmama 8 gün var göğüslerim cok hassas karnım gurul gurul kabızlık var bugun test yaptım uyanır uyanmaz silik cizgi mi gözüküyor yoksa benmi istediğimden yanlıs görüyorum 😔🙏

Eklentiler

• IMG_20221202_083331.webp
    IMG_20221202_083331.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 171
Kızlar adet olmama 8 gün var göğüslerim cok hassas karnım gurul gurul kabızlık var bugun test yaptım uyanır uyanmaz silik cizgi mi gözüküyor yoksa benmi istediğimden yanlıs görüyorum 😔🙏
Böyle olupta hamile olan varmı benim cok erken yaptım acaba 🤦🏻‍♀️

Ben göremedim canım ya… çok erken yapmışsın bence

Ya cok üzülüyorum eşimin hiçbirseyden haberi yok bugun kahvaltı yaparken rüya gördüğünü benim 10 günlük hamile olduğumu söyledi durup dururken bu kadar mı tesadüf olur 😔
Ben adetim 1 gün gecikince yaptığımda negatifti. Bugün 3.gün ve çok silik çizgi çıktı. Hala emin değilim hamile olup olmadığımdan ama 5 gündür de belirtilerim var. Belki senin de geç döllenmedir. Adetine 8 gün var çok erken yapmışsın. Erken testler 6 gün öncesine kadar gösterebiliyor diye biliyorum. Bence acele etme. Adetin gecikmesini bekle. İnşallah hamilesindir cnm🤲🏻

Ben adetim 1 gün gecikince yaptığımda negatifti. Bugün 3.gün ve çok silik çizgi çıktı. Hala emin değilim hamile olup olmadığımdan ama 5 gündür de belirtilerim var. Belki senin de geç döllenmedir. Adetine 8 gün var çok erken yapmışsın. Erken testler 6 gün öncesine kadar gösterebiliyor diye biliyorum. Bence acele etme. Adetin gecikmesini bekle. İnşallah hamilesindir cnm🤲🏻
Yaa çizgi silikte olsa hamiledii
Yaaa hayırlı olsuunn senın adına cok mutlu oldum silikte olsa gebelık oluyo kan ver canım bian önce inşallah saglıkla doğar ☺️🙏

Yaa çizgi silikte olsa hamiledii

Yaaa hayırlı olsuunn senın adına cok mutlu oldum silikte olsa gebelık oluyo kan ver canım bian önce inşallah saglıkla doğar ☺️🙏
Sağol canım. İnşallah sende bende hamileyizdir🤲🏻 hayırlısı olsun hakkımızda🌸

Cok erken yapmışsınız bende göremedim ikinci çizgiyi bir kaç gün daha sabredin öyle tekrarlayın ben 1 gün gecikince yapmıştım kaset test o silik cikmisti mesela

Cok erken yapmışsınız bende göremedim ikinci çizgiyi bir kaç gün daha sabredin öyle tekrarlayın ben 1 gün gecikince yapmıştım kaset test o silik cikmisti mesela
Belirtileriniz neydi nasıl anladınız göğüs şişliğiniz kac gün önceden baslamıs tı inşallah hamileyimdir eşimde rüyasında görmüş kesın hamılesın dıyıp duruyo cok üzülcez yoksa 😔

Belirtileriniz neydi nasıl anladınız göğüs şişliğiniz kac gün önceden baslamıs tı inşallah hamileyimdir eşimde rüyasında görmüş kesın hamılesın dıyıp duruyo cok üzülcez yoksa 😔
Hiçbir belirtim olmadı üstelik bende çok uğraştım tup bebek de dahil, ben kesin bu ayda yoktur diye sallamiyodum, ama normalde adet belirtileri başlardı (ateş basma hafif ağrılar sivilce vb gibi) bunlar olmayınca bi şüpheye düştüm adet gecikince hemen test aldım silik ikinci çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 109 'la öğrenmiş oldum o yüzden dedim çok erken yapmışsınız biraz daha bekleyin

İnşallah canım sen hamilesin doktor kontrolu yaptır mutlaka sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah ☺️🙏
Ya adet olmadım hala. Emin değilim. Gece uyanıp test yaptım ve 5 dakika bekledim… çizgiyi göremeyince dolaba koydum testi uyudum. 3 saat sonra tekrar uyandığımda çizgiyi gördüm… oyüzden hala belki adet olurum diye bekliyorum. İlk defa adetim bukadar gecikiyor… ama daha önce onlarca test yaptım, günlerce bekleyen testlerim oldu hiç birinde çizgi çıkmamıştı sonradan bile. Umutlandım oyüzden. Birkaç gün daha beklemeye karar verdim🤧

inşallah vardır ya hakkınizda hayırlısı olsun 🤲

Hiçbir belirtim olmadı üstelik bende çok uğraştım tup bebek de dahil, ben kesin bu ayda yoktur diye sallamiyodum, ama normalde adet belirtileri başlardı (ateş basma hafif ağrılar sivilce vb gibi) bunlar olmayınca bi şüpheye düştüm adet gecikince hemen test aldım silik ikinci çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 109 'la öğrenmiş oldum o yüzden dedim çok erken yapmışsınız biraz daha bekleyin

Evet haklısın kımısı hiç belirti yaşamaz benim gibisi belirti arar acaba hamilemiyim diye en güzel net belirti adet gecıkmesı bosuna da kımse umut yapmaz sonra hayal kırıklığı oluyo tesekür ederim ☺️

Back
X