- 24 Kasım 2022
- 423
- 1.148
- 43
- 24
- Konu Sahibi Asenr snmz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle olupta hamile olan varmı benim cok erken yaptım acabaKızlar adet olmama 8 gün var göğüslerim cok hassas karnım gurul gurul kabızlık var bugun test yaptım uyanır uyanmaz silik cizgi mi gözüküyor yoksa benmi istediğimden yanlıs görüyorum![]()
Kimse yokmuuBöyle olupta hamile olan varmı benim cok erken yaptım acaba![]()
Ya cok üzülüyorum eşimin hiçbirseyden haberi yok bugun kahvaltı yaparken rüya gördüğünü benim 10 günlük hamile olduğumu söyledi durup dururken bu kadar mı tesadüf olurBen göremedim canım ya… çok erken yapmışsın bence
Ben adetim 1 gün gecikince yaptığımda negatifti. Bugün 3.gün ve çok silik çizgi çıktı. Hala emin değilim hamile olup olmadığımdan ama 5 gündür de belirtilerim var. Belki senin de geç döllenmedir. Adetine 8 gün var çok erken yapmışsın. Erken testler 6 gün öncesine kadar gösterebiliyor diye biliyorum. Bence acele etme. Adetin gecikmesini bekle. İnşallah hamilesindir cnmYa cok üzülüyorum eşimin hiçbirseyden haberi yok bugun kahvaltı yaparken rüya gördüğünü benim 10 günlük hamile olduğumu söyledi durup dururken bu kadar mı tesadüf olur![]()
Yaa çizgi silikte olsa hamilediiBen adetim 1 gün gecikince yaptığımda negatifti. Bugün 3.gün ve çok silik çizgi çıktı. Hala emin değilim hamile olup olmadığımdan ama 5 gündür de belirtilerim var. Belki senin de geç döllenmedir. Adetine 8 gün var çok erken yapmışsın. Erken testler 6 gün öncesine kadar gösterebiliyor diye biliyorum. Bence acele etme. Adetin gecikmesini bekle. İnşallah hamilesindir cnm![]()
Yaaa hayırlı olsuunn senın adına cok mutlu oldum silikte olsa gebelık oluyo kan ver canım bian önce inşallah saglıkla doğarBen adetim 1 gün gecikince yaptığımda negatifti. Bugün 3.gün ve çok silik çizgi çıktı. Hala emin değilim hamile olup olmadığımdan ama 5 gündür de belirtilerim var. Belki senin de geç döllenmedir. Adetine 8 gün var çok erken yapmışsın. Erken testler 6 gün öncesine kadar gösterebiliyor diye biliyorum. Bence acele etme. Adetin gecikmesini bekle. İnşallah hamilesindir cnm![]()
Evet dayanamadım yaptım bikaç gün sonra tekrar yapıcam inşallah hamişimdirBen göremedim malesef, zaten çok erken daha
Sağol canım. İnşallah sende bende hamileyizdirYaa çizgi silikte olsa hamiledii
Yaaa hayırlı olsuunn senın adına cok mutlu oldum silikte olsa gebelık oluyo kan ver canım bian önce inşallah saglıkla doğar![]()
İnşallah canım sen hamilesin doktor kontrolu yaptır mutlaka sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin AllahSağol canım. İnşallah sende bende hamileyizdirhayırlısı olsun hakkımızda
![]()
Çok erken mı yaptım bilmiyorum bazıları 9 10 gün önce bile çıkıyo dediBende bisey göremedim ama![]()
Cok erken yapmışsınız bende göremedim ikinci çizgiyi bir kaç gün daha sabredin öyle tekrarlayın ben 1 gün gecikince yapmıştım kaset test o silik cikmisti meselaKızlar adet olmama 8 gün var göğüslerim cok hassas karnım gurul gurul kabızlık var bugun test yaptım uyanır uyanmaz silik cizgi mi gözüküyor yoksa benmi istediğimden yanlıs görüyorum![]()
Belirtileriniz neydi nasıl anladınız göğüs şişliğiniz kac gün önceden baslamıs tı inşallah hamileyimdir eşimde rüyasında görmüş kesın hamılesın dıyıp duruyo cok üzülcez yoksaCok erken yapmışsınız bende göremedim ikinci çizgiyi bir kaç gün daha sabredin öyle tekrarlayın ben 1 gün gecikince yapmıştım kaset test o silik cikmisti mesela
Hiçbir belirtim olmadı üstelik bende çok uğraştım tup bebek de dahil, ben kesin bu ayda yoktur diye sallamiyodum, ama normalde adet belirtileri başlardı (ateş basma hafif ağrılar sivilce vb gibi) bunlar olmayınca bi şüpheye düştüm adet gecikince hemen test aldım silik ikinci çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 109 'la öğrenmiş oldum o yüzden dedim çok erken yapmışsınız biraz daha bekleyinBelirtileriniz neydi nasıl anladınız göğüs şişliğiniz kac gün önceden baslamıs tı inşallah hamileyimdir eşimde rüyasında görmüş kesın hamılesın dıyıp duruyo cok üzülcez yoksa![]()
Ya adet olmadım hala. Emin değilim. Gece uyanıp test yaptım ve 5 dakika bekledim… çizgiyi göremeyince dolaba koydum testi uyudum. 3 saat sonra tekrar uyandığımda çizgiyi gördüm… oyüzden hala belki adet olurum diye bekliyorum. İlk defa adetim bukadar gecikiyor… ama daha önce onlarca test yaptım, günlerce bekleyen testlerim oldu hiç birinde çizgi çıkmamıştı sonradan bile. Umutlandım oyüzden. Birkaç gün daha beklemeye karar verdimİnşallah canım sen hamilesin doktor kontrolu yaptır mutlaka sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah![]()
inşallah vardır ya hakkınizda hayırlısı olsunBelirtileriniz neydi nasıl anladınız göğüs şişliğiniz kac gün önceden baslamıs tı inşallah hamileyimdir eşimde rüyasında görmüş kesın hamılesın dıyıp duruyo cok üzülcez yoksa![]()
Hiçbir belirtim olmadı üstelik bende çok uğraştım tup bebek de dahil, ben kesin bu ayda yoktur diye sallamiyodum, ama normalde adet belirtileri başlardı (ateş basma hafif ağrılar sivilce vb gibi) bunlar olmayınca bi şüpheye düştüm adet gecikince hemen test aldım silik ikinci çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 109 'la öğrenmiş oldum o yüzden dedim çok erken yapmışsınız biraz daha bekleyin
Evet haklısın kımısı hiç belirti yaşamaz benim gibisi belirti arar acaba hamilemiyim diye en güzel net belirti adet gecıkmesı bosuna da kımse umut yapmaz sonra hayal kırıklığı oluyo tesekür ederimHiçbir belirtim olmadı üstelik bende çok uğraştım tup bebek de dahil, ben kesin bu ayda yoktur diye sallamiyodum, ama normalde adet belirtileri başlardı (ateş basma hafif ağrılar sivilce vb gibi) bunlar olmayınca bi şüpheye düştüm adet gecikince hemen test aldım silik ikinci çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 109 'la öğrenmiş oldum o yüzden dedim çok erken yapmışsınız biraz daha bekleyin