Kızlarrr aciil erken gebelik testime bakarmısınıız

Ya adet olmadım hala. Emin değilim. Gece uyanıp test yaptım ve 5 dakika bekledim… çizgiyi göremeyince dolaba koydum testi uyudum. 3 saat sonra tekrar uyandığımda çizgiyi gördüm… oyüzden hala belki adet olurum diye bekliyorum. İlk defa adetim bukadar gecikiyor… ama daha önce onlarca test yaptım, günlerce bekleyen testlerim oldu hiç birinde çizgi çıkmamıştı sonradan bile. Umutlandım oyüzden. Birkaç gün daha beklemeye karar

Evet haklısın kımısı hiç belirti yaşamaz benim gibisi belirti arar acaba hamilemiyim diye en güzel net belirti adet gecıkmesı bosuna da kımse umut yapmaz sonra hayal kırıklığı oluyo tesekür ederim ☺️
Aynen oyle cok iyi anliyorum sizi bende cok aradim belirti birara, bu sadece sizi cok yorar ve yıpratır o yüzden birazdaha akışına bırakmaya çalışın nacizane deneyimli bir tavsiye 😊

Ya adet olmadım hala. Emin değilim. Gece uyanıp test yaptım ve 5 dakika bekledim… çizgiyi göremeyince dolaba koydum testi uyudum. 3 saat sonra tekrar uyandığımda çizgiyi gördüm… oyüzden hala belki adet olurum diye bekliyorum. İlk defa adetim bukadar gecikiyor… ama daha önce onlarca test yaptım, günlerce bekleyen testlerim oldu hiç birinde çizgi çıkmamıştı sonradan bile. Umutlandım oyüzden. Birkaç gün daha beklemeye karar verdim🤧
İnşallah hamilesindir canım ama senın ki baya gecmiş acaba gec döllenmemi doktora görünmen lazım bence bekleme yarın saglık ocagına git kan testi yaptır canım net sonuc al test yapıp yapıp negatıf cıkması ınsanı strese sokuyo gercekten hamıle degılsende o stresle adette olamıyorsun 😔

Aynen oyle cok iyi anliyorum sizi bende cok aradim belirti birara, bu sadece sizi cok yorar ve yıpratır o yüzden birazdaha akışına bırakmaya çalışın nacizane deneyimli bir tavsiye 😊

Kafamı dagıtmak için temizlik felan yapcam şimdi yoksa düşünmeden burda her mesajı kırk kere okumadan rahat edemiyorum

İnşallah hamilesindir canım ama senın ki baya gecmiş acaba gec döllenmemi doktora görünmen lazım bence bekleme yarın saglık ocagına git kan testi yaptır canım net sonuc al test yapıp yapıp negatıf cıkması ınsanı strese sokuyo gercekten hamıle degılsende o stresle adette olamıyorsun 😔
Kan da değer az çıkarsa habire test yapmam gerekecek. Bekleyeceğim. Eğer hamile değilsem zaten adet olurum diye düşünüyorum. Belirtilerimde var açıkçası… beklemekten başka çarem yok. Hayırlısı olsun artık🤧

Kan da değer az çıkarsa habire test yapmam gerekecek. Bekleyeceğim. Eğer hamile değilsem zaten adet olurum diye düşünüyorum. Belirtilerimde var açıkçası… beklemekten başka çarem yok. Hayırlısı olsun artık🤧
Ben bile cok heyecanlıyım senın için mutlaka haber ver olurmu ve stres yapma kafanı dagıt bıraz kek pogca felan yap en azından kendını oyalamıs olursun bende öle yapıyorum suan hakkımızda hayırlısı bıtanem sıkma canını ☺️

Ben bile cok heyecanlıyım senın için mutlaka haber ver olurmu ve stres yapma kafanı dagıt bıraz kek pogca felan yap en azından kendını oyalamıs olursun bende öle yapıyorum suan hakkımızda hayırlısı bıtanem sıkma canını ☺️
Tabi ki mutlaka yazarım gelişmeleri. Çok teşekkür ederim. İnşallah herşey gönlümüze göre olur🤲🏻 sen de gelişmeleri yaz mutlaka ♥️

kızlar bir şey soracağım mesela adete 1 gün kala test yaptım hiç bişey yook adet günü adet olmadım diyelim ki silik çizgi çıktı böyle bir ihtimal yok mu yani gebelik varsa bile adetten bir gün önce silik dahi olsa çıkmazmıydı ?

kızlar bir şey soracağım mesela adete 1 gün kala test yaptım hiç bişey yook adet günü adet olmadım diyelim ki silik çizgi çıktı böyle bir ihtimal yok mu yani gebelik varsa bile adetten bir gün önce silik dahi olsa çıkmazmıydı ?
1 gün önce erken canım 3 4 gün adet grcıkmesını beklemen lazım hala olmuyorsun test yap silik dahı olsa pozitif oluyo

Kızlar yarın adet olmam gerekiyordu ama bugün akşam üstüne doğru kahve rengi akıntı geldi acaba yalan mı oldu hamilelik 😢

Kızlar adet olmama 8 gün var göğüslerim cok hassas karnım gurul gurul kabızlık var bugun test yaptım uyanır uyanmaz silik cizgi mi gözüküyor yoksa benmi istediğimden yanlıs görüyorum 😔🙏
Biraz psikolojik olabilir çok istediğin için

Back
X