Kızlarrr açık bakar mısınız

happymom5706

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2022
83
53
3
28
25 temmuzda 9+5 te bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 1 adet dönemi geçirdim 24 ağustosta. Sonra 5 eylülden 11 eylüle kadar korunmasız ilişki yaşadım yumurtlama günlerimi degerlendirdim 3-4 gündür aşırı bel ağrım var ve birazda kasik agrim reglime 5 gün var hamile olabilir miyim s

25 temmuzda 9+5 te bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 1 adet dönemi geçirdim 24 ağustosta. Sonra 5 eylülden 11 eylüle kadar korunmasız ilişki yaşadım yumurtlama günlerimi degerlendirdim 3-4 gündür aşırı bel ağrım var ve birazda kasik agrim reglime 5 gün var hamile olabilir miyim s
Kuzum regli agrısıyla hamilelik çok benziyo mesela benım bugün adet günüm olmadım daha benımde aynıydı ve hala belim kopcak gibi ağrıyo bence adetin gelmezse test yap ben bugün olmama ragmen beklıyorum

Eklentiler

• C4FAC205-2388-4932-8AE6-B6A8F25E705B.webp
    C4FAC205-2388-4932-8AE6-B6A8F25E705B.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 231
Benimde aşırı bel ağrım var geçen hafta yumurtlama günümde ilişki oldu. O gece kasık ağrısından uyuyamadım O günden beri karnımda da şişlik var. Daha adetime 13 gün var erken ama akıntı ve bel ağrısı çok oluyor.

Merhabalar
Benim de 10 Eylül ve 11 Eylül yumurtlamam oldu 12 eylülde çatlama oldu adetime 5 gün var daha ama 3 gündür göğüs ağrım var dokununca acıyor normalde adete yakın göğüs ağrım olmaz direk adet olurum. Bugün hafiften geçti o ağrı ama akıntım var ve bacaklarıma arada ağrı vuruyor bunlar sizce gebelik belirtisi olabilir mi 5 gün beklemedeyim ama korkuyorum da inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Kizlar inşallah hamileyizdir ya çok istiyorum Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı evlatlar doldursun olabilir canım regl belirtisi ile hamilelik çok benziyor bende merakla bekliyorum regl olmadım halen birkaç gün geçsin test yapcam

Back
X