kızlarrr acil yardım bebek bezi önerisiii

tencerekapak

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2012
12
0
16
İstanbul
kızlarrr bebeğim 9 aylık neredeyse her bebek bezini kullandım ama sızıntı oluyor hep :50: fiyat falan artık ikinci planda yeter ki sızdırmasın. önerisi olan var mı?? huggiesin kızım için oğlum için olanını deneyen oldu mu??

Son düzenleme:
kızlarrr bebeğim 9 aylık neredeyse her bebek bezini kullandım ama sızıntı oluyor hep :50: fiyat falan artık ikinci planda yeter ki sızdırmasın. önerisi olan var mı?? huggiesin kızım için oğlum için olanını deneyen oldu mu??

ben 2 kızıma prima kullandım çok memnun kaldım tavsiye ederim.

hangisini kullandınız acaba? ben premium kullandım ama sızdırdı, çok sıkmam gerekiyo ozaman da iz yapıyo napıcam bilemiyorum :(

premium pamuklu olduğundan çok sık değiştirmek gerekiyor.ben prima active kullanıyorum hiç sızdırmadı.birde bir numara büyük kullanın bence akrabam mesela 7 aylık kızına 4 numara kullanıyor.

bence bir numara daha büyük beze geçin bez küçük kaldığı zaman sızdırıyor.benim kızım beş aylık biz dört numaraya geçtik.bu zamana kadar hep premium care kullandım ama bu sefer denemk için molfix aldım fena değil ama premium care daha güzel bence gevşek bağlamadığım süre sızdırmıyor üstelik gece kızımın altını hiç değiştirmiyorum

Piremium care cok kotu kokuyo bence.kimyasal biseymis gibi. 4 yasinda oglum var. Denemedigim bez kalmamisti. En cok canbebeden memnun kaldim. Uzun sure degismedigimde bile sizdirmiyordu. Simdi 27 gunluk bi kizim var. Molfix deniyim dedim kucucuk bebekte bile sizdirdi. Canbebe aldim yine.gayet memnunum

bn oğluma prima beyaz paket göstergeli olan bezlerden kullanıyorum cok memnunum tavsiye ederim

Oglum 3 aylık. İlk zamanlar prima premium care kullandım. Fakat ne zaman ki premiumun o petek yapısı oğlumun narin popo ve testislerine yapıştı, hemen bırakıp prima aktif bebeğe geçtim. Daha memnunum. Arkadaşların dediği gibi, bez küçük geliyor olabilir canım

Back
X