• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlarrr acill telefonda konuşurkn bilgilerimi vs calabilirler mi

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kizlarr bosluguma denk geldi evde paketleme işi icin bi numarayı aradm basta normal konuştu bende konustim iste paketleme soyle boyle diye ama adam sapik cikti engelledim ama kapandgindan beri sanki whatsapi ben kullanmiyorum msjlarim okunmus gibi oluyor beni konustururken biseyler yapmis olamazlar demi

Kizlarr bosluguma denk geldi evde paketleme işi icin bi numarayı aradm basta normal konuştu bende konustim iste paketleme soyle boyle diye ama adam sapik cikti engelledim ama kapandgindan beri sanki whatsapi ben kullanmiyorum msjlarim okunmus gibi oluyor beni konustururken biseyler yapmis olamazlar demi
Whatsapta uctan uca sifreleme var boyle bir sey olmaz diye düşünüyorum

Sanmıyorum öyle bir hackleme şekli olabileceğini.

Whatsapp web kısmına açık bir oturum var mı diye bakmanızı öneririm. Bu konuşmayla yapılabilecek bir şey değil ama siz açmadan okunmuş görünen mesajlar biri whatsapp hesabınıza webden erişiyorsa olabilir.

Kızlar cok teşekkür ederim.alıntı yapamadım ama dediklerinizi uyguladım şimdilik sıkıntı yok gibi

Back
X