kızlarrr bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftanızda dışardanda fark ettiniz???

STY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
198
1
96
Antalya
merhaba herkese ben 26 haftalık hamileyim bebeğim tekme atınca dışarıdan farketmeye başladım sizler ne zaman farkettiniz merak ettimmmm:))

canım ben bebeğimin hareketlerini 22 haftalıkken hissetmeye başlamıştım bi hafta sonrada da babamız dışardan görme imkanı buldu. hiç unutamam o günü ikimizde gözlerimizden yaşlar gelene kadar gülüyorduk bebeğimde şov yapar gibi patilerini vuruyordu karnıma

6 aylıkken evde tek başıma oturmuş ders çalışırken tekmeleri hisssedince karnıma baktım ve gözlerime inanamadım. karnım bir deniz gibi dalgalanıyordu. o günden sonra zaten babası da bende ne zaman hareket etse pür dikkat izleyip prensesimle konuşuyoruz.

6. ayda bende bir gün sırt üstü yatarken bi baktımki bizimki resmen karnıma direniyo :)ozaman en net hissettim şimdi zaten karnım bi oraya bi buraya sivriliyo minnoşum napıyosa artık :)

ben de 21. haftamın bittiği gün hissettim, ama eşime birkaç gün ispatlayamadım. Neyseki 4-5 günlük yakalama çabalarından sonra eşim de gördü, harika birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…