Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlarrr bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftanızda dışardanda fark ettiniz???
canım ben bebeğimin hareketlerini 22 haftalıkken hissetmeye başlamıştım bi hafta sonrada da babamız dışardan görme imkanı buldu. hiç unutamam o günü ikimizde gözlerimizden yaşlar gelene kadar gülüyorduk bebeğimde şov yapar gibi patilerini vuruyordu karnıma
6 aylıkken evde tek başıma oturmuş ders çalışırken tekmeleri hisssedince karnıma baktım ve gözlerime inanamadım. karnım bir deniz gibi dalgalanıyordu. o günden sonra zaten babası da bende ne zaman hareket etse pür dikkat izleyip prensesimle konuşuyoruz.
6. ayda bende bir gün sırt üstü yatarken bi baktımki bizimki resmen karnıma direniyo :)ozaman en net hissettim şimdi zaten karnım bi oraya bi buraya sivriliyo minnoşum napıyosa artık :)
ben de 21. haftamın bittiği gün hissettim, ama eşime birkaç gün ispatlayamadım. Neyseki 4-5 günlük yakalama çabalarından sonra eşim de gördü, harika birşey.