kizlarrr bi bakin hele sevineyimmi:s

asivemavi1989

Kün fe yekün
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
155
67
38
35
slm kizlar direk konuya giriyorum.uc senedir cocuk ozlemiyle tutusuyoruz esimle rabbim nasip etmedi.benim sol tupum tikali diger acik ama dr ondada sorun olabailir fln dedi.neysee adetim 5 gun gecikti.aslinda hep gunumde olurfum bu sefer gelmedi. ama aklimdan hic hamilelik gecmedi :$ ..cumartesi sabah dayanamadim bi test yaptim ve cift cizgi gozlerime inanamadim wc de agliyorum deliler gibi...uc sene dile kolay ve herseferinde tek cizgi gormekten piskolojim alt ust oluyodu.ben gecen ay sogan kuru yaptim duzenli 15gun ictin ama hic akintm fln olmadi bazi arkdaslarda oldugu gibi.bu ay da 10gun icmem gerekiyodu iki gun ictin biraktim dedim zatn bi faydasini gormuyosun ,biraktim icmedim. simdi
size sorum hic bi belirtim yok sadce goguslerim sisti ve hassaslasti arada dokununca hafif agriyo. ben inanamiyorum hamile olduma cok erken sevinmek istemiyorum hayal kiriklina ugramak isteniyorum.hic sol tupu tikali olupta normal hamile kalan varmi ???su iki gun cok zor sabrettim.yarin ilk is dr gitmek ....kizlar esimde sevinme dr a gidelim o baksin eger varsa sevinelim yoksa ikimzde cok kotu oluruz.bir kez hamile kalmistim evlendimin ilk ayinda ama bos gebelikti ve kanamamoluyodu ..bu seferde mi ole acaba demekten iki gundur uyuyamiyorum ......:110:

Bence de doktora gidin net habere göre hareket et canım inşallah hamilesindir dua ediyorum sana :KK15:

Benim bi arkadaşım miyom ameliyatı olurken doktor tüplerinin birini almak zorunda mı kalmış zarar mı vermiş öyle bişey olmuş.çocuğunun olması çok zor demiş ama çok beklemeden hamile kalmış.Bende hamile kaldığımı öğrendiğimde inanamamıştım 2 test evde yaptım bir de hastanede kan testii yaptırdım öyle inandım.İnşallah Hamilesinizdir..

Çok sevindim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Darısı benim başıma :)

biz de 3 yıllık evliyiz. 5 ay öncesine kadar implant yöntemiyle korundum. 5 ay önce korunmayı bıraktım.. adetim gayet düzenli tam 28 günde bir oluyor hiç şaşmadan 3-4 gün sürüp bitiyor, ovulasyon testiyle de 2 ay denedim tam 12. gün çift çizgi oluyor, ama hanüz bişey yok ;) daha erken heralde diye düşünüyorum ama bir yandan yaş 30u geçiyor... kısmet. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Çok sevindim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Darısı benim başıma :)

biz de 3 yıllık evliyiz. 5 ay öncesine kadar implant yöntemiyle korundum. 5 ay önce korunmayı bıraktım.. adetim gayet düzenli tam 28 günde bir oluyor hiç şaşmadan 3-4 gün sürüp bitiyor, ovulasyon testiyle de 2 ay denedim tam 12. gün çift çizgi oluyor, ama hanüz bişey yok :KK66: daha erken heralde diye düşünüyorum ama bir yandan yaş 30u geçiyor... kısmet. Allah herkesin gönlüne göre versin.
amin canim tsk ederim.....darisi senin ve tum evlat ozleniyle tutusanlarin basina..:)

kizlarrrrrrrr hamileyimmmmmm 5haftalikmis dahaa minicikkk bii siyah nokta :) rabbim herkeze nasip etisnnnn :anneadayı::nazar:
Güle güle geçir hamileliğini başlığı görünce dayanamayıp yazmak istedim. idrar testlerinin doğruluk oranı %99 zaten. İlk 12 hafta çok dikkat et iyice tutunsun bebeğin inşallah :)

Güle güle geçir hamileliğini başlığı görünce dayanamayıp yazmak istedim. idrar testlerinin doğruluk oranı %99 zaten. İlk 12 hafta çok dikkat et iyice tutunsun bebeğin inşallah :)
tsk edeimm cnm:) ecvt test dogruymus pek inanasim gelmedi ucuzdu 3euro muydu neydi ben cift cizgi gorunce ucuz mal iste nolcak bozuktur keisn dedim :)))

çok şüpheliyim ben ya doktor çok küçük bi gebelik kesesi gördü emin olamadı kan testi istedi 637 çıkmış yarın randevum var ama bu değerde kese görülebiliyomu yoksa gebelik sona erdide deger düşüyomu bilmiyorum offf

tsk edeimm cnm:) ecvt test dogruymus pek inanasim gelmedi ucuzdu 3euro muydu neydi ben cift cizgi gorunce ucuz mal iste nolcak bozuktur keisn dedim :)))
zaten idrar testleri basit turnusol kağıtlarıdır. sadece hcg hormonuna duyarlı. hiç çizgi çıkmaması bozukluk işareti olabilir ama çift çizgi bozukluktan dolayı pek çıkmaz :)

çok şüpheliyim ben ya doktor çok küçük bi gebelik kesesi gördü emin olamadı kan testi istedi 637 çıkmış yarın randevum var ama bu değerde kese görülebiliyomu yoksa gebelik sona erdide deger düşüyomu bilmiyorum offf
canım benim hcg değerim 850 çıkmıştı ve doktor kesenin görünmesi için hcg değerinin 1500 den fazla olması gerektiğini söyledi. bu hcg değerine ancak vajinal ultrasonda görülebilir çook erken endişelenmişsin daha çok mi,nik görünmemesii çoook normal :)

Back
X